Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:36
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Assunta w poniedziałek chce iść do gin o ile wyniki już będą bo póki co nie ma a do wieczora miały być juz wszystkie.
Dziewczyny czekające na testowanie ja tez odganiam Wasze @ . Mam nadzieje ze paskudy się nie zjawia7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Frosch wrote:Jesli chodzi o mnie to wszystko ok oprocz tego ze mam wrazenie ze wczoraj obudzilam sie z wiekszym bruchem niz sie kladlam doslownie do tej pory nie wystawal tak bardzo Kropek sobie miejsce robi troche sie nie moge doczekac az zaczne czuc jego fikolki ale poki co nie czuje albo nie wiem ze to to
Jeszcze chwilka i zaczniesz czuć wyraźnie ruchy maluszka bliżej, niż dalej. A dzidzi potrzebuje dużo miejsca, to robi sobie przestrzeńFrosch lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blueyes wrote:Luna, Plinka, Frosch jak Wy się czujecie?
No ja chyba jestem z tych, co ciężko będą ciąże znosić. Pisałyście, że na zgagę dobra woda z sodą, ale w jakich proporcjach?
Do tego jeszcze ząb mnie zaczął boleć! jakaś masakra. A umówić się do dentysty to nie lada wyczyn, tym bardziej, ze ja panicznie boję się dentysty. -
Zagubiona:( strasznie mi przykro...
Powiedz mi o tych az 3 miesiacach zdecydowal lekarz? Slyszalam ze teraz sie odradza czekania tak dlugo ze wzgledu na to by organizm nie tracil checi na dzidzie.. przynajmnjej tak paru ginow i ciocia histo mi mowila. Ale moze kazdy przypadek inaczej trzeba rozpatrywac.
Tule mocno.. mam nadzieje ze uda sie Wam nim sie obejrzycie ♡♡♡ -
Blueyes wrote:Do tego jeszcze ząb mnie zaczął boleć! jakaś masakra. A umówić się do dentysty to nie lada wyczyn, tym bardziej, ze ja panicznie boję się dentysty.
Kochana ja po tym jak rok przechodzilam rozne rzeczy na chirurgii szczekowej przestalam sie bac dentysty to bylo jedno z moich przygotowan do ciazy zeby wszystko z nerwami tam bylo ok i zero ryzyka infekcji.
A i w ciazy chyba masz za darmo leczenie zebow pamietaj ze jesli jest jalas infekcja trzeba ja szybko wyleczyc. Te w zabkach moga byc szczegolnie grozne. Moja psiolka w ciazy leczyla zab na pare razy bo nie mozna wszystkiego zastosowac, i po porodzie i rtg byl skonczony. Jesli bardzo sie boisz to pomysl o zdrowiu fasolki bedzie latwiej ♡♡♡
Ps. Oni wcale nie sa tacy straszni, grunt trafic na dobrego lekarza z powolaniem. Powodzenia ♡
-
plinka wrote:Tylko uwaga jak dodasz sodę to zaczyna szumieć
A i ostatnio nam kolezanka doradzila rennie bezpieczne w ciazy Blue moze przetestuj tez taka opcje i bedziesz miala porownanie co dziala najlepiej na Ciebie. Ja np sody mie daje rady przez smakplinka lubi tę wiadomość
-
karollka29 wrote:Mam częściowe wyniki badan. Morfologia w sumie ok poza jednym podwyższeniem ale to z tego co się zorientowałam to może buc podwyższone przez alergie. A TSH mam 2.30 czyli chyba za duże do starań. Czekam na pozostałe 3 wyniki.
karollka29 lubi tę wiadomość
-
Hej witam sie z rana wlasnie zmierzam do pracy.
Wczoraj wycinalismy mlodszemu znamie na nodze w znieczuleniu miejscowym. Nawet leKa mu nie poleciala. Jestem bardzo dumna z Niego. Lekarz mówił że to był Jego najmłodszy pacjent do znieczuleni miejscowego
Przykro mi dziewczyny z powodów @....
Rozmawiałam z T. Wracamy do starań od nastepnego cyklu.
Dzis u nas piekne słoneczko.
Jaspis super prezent na Dzień Mamy. Rozgada się zobaczysz jeszcze będziesz mieć dość tego gadania :pLunna lubi tę wiadomość
-
Lunna wrote:Plinka tylko ze jesli dodajesz octu to neutralizujesz działanie sody.. a ona powinna zneutralizowac w zoladku..
A i ostatnio nam kolezanka doradzila rennie bezpieczne w ciazy Blue moze przetestuj tez taka opcje i bedziesz miala porownanie co dziala najlepiej na Ciebie. Ja np sody mie daje rady przez smak
To tego nie wiedzialam. Dodawalam octu bo z tym jakoś moglam przełknąć. Inaczej wszystko szło w rurę kanalizacyjną. Ja z moimi zgagami to chyba będę próbowała wszystkiego bo średnio są ze mną 3 razy w tygodniu. -
Witam
dziś o dziwo spałam do 7 !! normalnie zapisze to sobie w kalendarzu
Zapowiada się ładny dzień więc życzę Wam żebyście go miło spędziły.
M. w pracy do 14 więc sprzatanko i zakupy do południa mnie czekają. Tak żeby się nie nudzićLunna lubi tę wiadomość