Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek u nas dzisiaj pochmurno zbiera się na deszcz a ja się zaraz zbieram po rzeczy do pracy czas się spakować i wyjść z kartonami jak na filmach nie chce mi się tam jechać zwlaszacza w urlop ale jak pomyśle ze już nie będę musiała tam chodzić to od razu mi lepiej Muszę jeszcze dziewczynę na stażu wypuścić przygotować dokumenty i luzik.
BeOptimistic dobrze ze robią badania będziesz wiedziała co i jak ja teraz tez się zabieram za wykluczenie niektórych rzeczy żeby potwierdzić PCOS albo wykluczyć w czw mam monitoring zobaczymy czy jakiś pęcherzyk urósł bo póki co mam ich sporo a żaden nie rośnie
Hatik trzymam kciuki za następny cykl Miłego dnia odezwę się później
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Dzień doberek u nas dzisiaj pochmurno zbiera się na deszcz a ja się zaraz zbieram po rzeczy do pracy czas się spakować i wyjść z kartonami jak na filmach nie chce mi się tam jechać zwlaszacza w urlop ale jak pomyśle ze już nie będę musiała tam chodzić to od razu mi lepiej Muszę jeszcze dziewczynę na stażu wypuścić przygotować dokumenty i luzik.
BeOptimistic dobrze ze robią badania będziesz wiedziała co i jak ja teraz tez się zabieram za wykluczenie niektórych rzeczy żeby potwierdzić PCOS albo wykluczyć w czw mam monitoring zobaczymy czy jakiś pęcherzyk urósł bo póki co mam ich sporo a żaden nie rośnie
Hatik trzymam kciuki za następny cykl Miłego dnia odezwę się później -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 01:08
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dzien dobry dziewczyny. @ brak poki co a dzis powinna przyjsc. Oby nie przyszla z wiadomych przyczyn a nie znowu "zaginela w akcji" jak ostatnio. Cos tam ciagnie, brzuch wzdety wiec raczej wszystko wskazuje na @-szona .7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Nadzieja jest zawsze Mati . No zaraz sie wybieram tylko dzis w krotka trase poki co i w babskim gronie . Mama, ciocia i prztszla szwagierka . A bo wczoraj sie dowiedzialam ze brat cioteczny (kuzyn) zareczyl sie .7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Agu92 gratulacje!!
Możecie mnie wpisać na testowanie na 13.07 jeśli można. Chociaż czuję, że @ przyjdzie, bo piersi bolą mnie nie do wytrzymania.
karollka29 wierzę, że nie przyjdziekarollka29 lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Hej Dziewczyny
u nas deszczowo i śpiąco, a do 15.30 trzeba wytrzymać w pracy
Mam do Was pytanie, może któraś miała tak jak ja. Spóźnia mi się okres (tydzień) po odstawieniu w 25dc Luttagenu...nie chcę się cieszyć, niepotrzebnie bo test w piątek negatywny co o tym myślicie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MilliSBB wrote:Agu:) A kiedy powinnaś dostać @?I masz jakieś objawy?
Milli ja tak naprawdę to nie wiem kiedy miała przyjść @ bo moje ostatnie cykle trwały od 16 do 40 dni Raz miałam mega krótki cykl a raz mega długi... Zwariować można było
Taki mój pierwszy objaw to był wyczulony węch, np. nie dam rady jeść na talerzach mytych w zmywarce bo śmierdzą mi tabletkami i jedzenie też - nikt inny tego nie czuje Poza tym brzuch bolał jak przed @, piersi też więc nie było jakichś typowych objawów. Może jeszcze tylko sutki mocno spuchły, a że mam małe piersi to wygląda to przekomicznie