Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MalPog od rana mnie trzyma taki nastrój i puscic nie chce... chyba to potrwa zanim się znów ogarnę za długo było dobrze i tak o... musiało się kiedyś rypnac
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dobra, ja sobie w najlepsze spamuję, a tu taka pózna pora się zrobiła Dobrej nocki Dziewczynki, pamiętajcie, że jutro będzie nowy, lepszy dzień
-
Wróblowa wrote:MalPog od rana mnie trzyma taki nastrój i puscic nie chce... chyba to potrwa zanim się znów ogarnę za długo było dobrze i tak o... musiało się kiedyś rypnac
-
Ptaszyno pamietaj to co mi ostatnio pisalas. Czasem kazda z nas dopadaja takie dni ale pozniej wszystko zaczyna sie ukladac . Glowa do gory Piekna i pamietaj ze masz nas zawsze jak potrzebujesz sie posmiac, poplakac, wykrzyczec, wyciszic i pomilczec .
Wróblowa, MalPog, Agusek lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Karollka nie chce smedzic tu czy na fb
Lecę na dziś tak samo bo Wróbel przyszedł i trochę z nim posiedzę
Dziękuje Karollka i MalPog jeszcze raz! :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dzień dobry! Piękny, słoneczny dzień, oby był udany .
Melduję negatyw, 34 dc, 14 dp(domniemanej)o. Tempka spada. Już się nie łudzę, tylko żeby wreszcie @ przylazła. Dawno nie miałam 35dniowych cykli, normalnie powrót do nastoletnich czasów.
Mam teorię spiskową. W sierpniu mam urlop, mniej więcej w dni płodne, i te cykle przestawiają się, żebym jednak nie trafiła na urlopie. Przecież to by było zbyt piękne .
Karollka, innej opcji nie przyjmujemy . Będzie lepiej!
Gratulacje dla EA .Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 07:02
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Kocie ja miałam mieć dni płodne na urlopie - Portugalia, piękny klimat te sprawy a tu co... cykl przed urlopem nagle 23 dniowy zamiast 30 i małpiszon na urlopie także powiedz @ o swoich planach to będzie śmiała Ci się w twarz
-
Witajcie
Wróblowa w życiu tak jest czasem lepiej a czasem gorzej ale pamiętaj że masz też nas - wesprzemy i poprawimy humor:)
Kocie w taki razie oby @ szybko przyszła i nowy cykl zaczął się "intensywnie"
Co do planowania wyjazdów w dni płodne to miałam taki epizod i zgodzę się z Milano ehh
Życzę Wam spokojnego i słonecznego dniaKotCzarownicy lubi tę wiadomość
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mnie dziś ból jajników obudził i tak cały czas...objawy @ ?? raczej tak, bo byłam dziś u gin i nic nie widział...niestety. Podobno mam czekać na @. To mnie podłamał, ale może jeszcze za wcześnie żeby coś zobaczył?? widział pęcherzyk, ale w 32dc? nic z tego nie rozumiem
-
Agusek a moze to nie objawy @? Mati a Ty w ogole jak tam w tym cyklu?
U mnie zobaczymy do piatku jak bedzie @ to wszystko samo sie wyjasni jak nie to bede powtarzac test albo bete zrobie zeby byla 100% jasnosc7cs
Wysoki testosteron...
-
Nie moge sobie darowac tej przerywanej kreski . Od 2 tygodni caly czas mnie lewy jajnik ciagnie i podbrzusze a tu taki wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 09:57
7cs
Wysoki testosteron...
-
Karollka, też uważam, że test mógł być wadliwy i wynik nieważny, chociaż nie robiłabym sobie wielkich nadziei. Jaki test miałaś?
Dzisiaj mam nockę, więc pospałam jeszcze, teraz się obudziłam z bólem jak na @. Jak jeszcze dojdzie plamienie, to mam 100% pewności, że jutro będzie . Zakładając, że następny cykl będzie ok. 30 dni, to nawet lepiej trafię z urlopem .
Idę zjeść śniadanie i ogarniać mieszkanie. Miłego dnia .4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018