Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Ja po becie. Kolejka jak nie wiem, babcie mało się nie pozabijały o kolejkę, wojna ze laboratorium ma słaba organizacje pracy bo babcia jedna z druga weszła i siedziały po 20 minut na pobraniu krwi, No cóż ja byłam 5 minut i jakaś organizacja jednak jest
Wyniki o 18, mimo wszystko widzę słabe szanse na pozytywna betę, zrobiłam żeby wiedzieć.
A jak tam u Was? -
Hello, witam się po powrocie z urlopu ale było pięknie!!! Na szczęście do poniedziałku jeszcze wolne
Nie nadrabiam, bo nie ogarnę.. gratulacje tulaski, kciuki, co komu potrzeba
Anciaaa, kciuki wielkie!!!anciaa lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
wooww to tego jeszcze nie widziałam zabawne a zarazem irytujące ale faktycznie jakby mogły to by klamke trzymały zeby czasem ktos nie wszedł wcześniej
ostatnio byłam na badaniach okresowych z pracy a tam jest tak że się wchodzi oddać krew bez kolejki jak tylko pojawiłam sie pod drzwiami to od razu koło mnie "tłum" oczywiście nie szczędzący sobie różnych niemiłych komentarzy ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 09:30
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Ja na szczęscie jak mam iść na betę, to idę do Diagnostyki, 5 minut po otwarciu labo (przed moją robotą) jestem jako jedyna. Nawet jak na hormony szłam, to byłam tylko ja i Pani pielęgniarka.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
A nawet nie wiem, olałam ten cykl. Jajniki mnie od kilku dni strasznie bolą. Wczoraj prawy tak mi dał w kośc, że aż mi się gorąco zrobiło. Nie wiem, kiedy była owulka. Jak nie przyjdzie @ wcześniej, to przed urlopem zatestuje, 28.07.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Łooo, to musi Ci chyba ginekolog skierowanie dać. Nie wiem szczerze mówiąc, bo pewnie czas oczekiwania też jest odpowiedni.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Właśnie ja chodze prywatnie a moja ginka nawet o tym nie wspomniała tylko stwierdziła że powinniśmy zastanowić się nad IUI argumentując tym ze mój M ma aglutynacje w stopniu najniższym natomiast lekarka w klinice nie wiedziała w tym żadnego problemu. Dlatego tak sobie myśle ze powinnam sie dokładniej przebadać a klinika to pochłaniacz pieniędzy wiec fajnie by to było zminimalizowaćCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...