Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam już wyniki - expres
Niestety beta negatywna.. tak jak myślałam.
No trudno ale w takim razie dlaczego dalej brak @... Niech już przyjdzie i mozemy zacząć znowu starania. Teraz myśle czy coś jest nie tak jak się tak spóźnia -
Jesteście kochane :* przykro mi ale chce już iść dalej a stoję teraz w miejscu..
Zostaje mi czekać a jeśli nie to myślicie ile czekać? Mam 35dc przy cyklach po 29-30 dni. Ile dni czekać zanim przejść się do lekarza z brakiem @? Nigdy mi się noc takiego nie przytrafiło -
Milano wrote:Jesteście kochane :* przykro mi ale chce już iść dalej a stoję teraz w miejscu..
Zostaje mi czekać a jeśli nie to myślicie ile czekać? Mam 35dc przy cyklach po 29-30 dni. Ile dni czekać zanim przejść się do lekarza z brakiem @? Nigdy mi się noc takiego nie przytrafiło
Ja bym nie czekała zbyt długo. Masz wynik bety, @ spóźnia się prawie tydzień, więc po co marnować czas? Jeśli nie czujesz, że @ tuż za rogiem, to leć do gina, niech działa. A dziś zrób sobie gorącą kąpiel i się zrelaksuj, będzie dobrze -
Mati1 wrote:Właśnie ja chodze prywatnie a moja ginka nawet o tym nie wspomniała tylko stwierdziła że powinniśmy zastanowić się nad IUI argumentując tym ze mój M ma aglutynacje w stopniu najniższym natomiast lekarka w klinice nie wiedziała w tym żadnego problemu. Dlatego tak sobie myśle ze powinnam sie dokładniej przebadać a klinika to pochłaniacz pieniędzy wiec fajnie by to było zminimalizować
Jeśli tu jest problem, to wyrzucicie pieniądze w błoto. Oczywiście mam nadzieję, że tak nie jest i trzymam kciuki, żebyście zaskoczyli naturalnie. -
Melduję @. Zaczynam nowy cykl na luzie
.
Milano, ja teraz miałam 39 dni, a od co najmniej roku nie zdarzyło się dłużej niż 31 (wydaje mi się, że był bezowulacyjny i dlatego taki długi). Głowa do góry, @ może przyjść lada dzień, a do lekarza zawsze warto się wybrać, jeśli czujesz, że coś jest nie tak.
Remont łazienki mi się opóźnił i dopiero dzisiaj zaczęliśmy robić, ale nie będzie rozwalania całej ściany. Chwilowo nie mam gdzie się kąpać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 18:00
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Kocie może tez teraz mam bezowulacyjny Hmm nie mierze tempki ani nie mam monitoringu wiec trudno mi ocenić. W 7 dc leciałam samolotem to może to jakoś wpłynęło nie wiem sama.. Ja cały czas latam do łazienki bo myśle ze to @ jak jakaś nienormalną
piersi mnie bolą bo bokach już jakieś 10 dni
zapisuje się do gina trudno najwyżej przełożę jak dostanę @.
Tymczasem pije winko i obiecuje sobie ze następny cykl jak Nasz Kotek na luzie totalnym. Co ma być to będzie!
Ojej i co teraz? Ile dni będziesz wyłączona z kąpieli hihi -
Nie MelPog, moja ginka rozlozyla rece i powiedziala o IUI wkurzylam sie bo mnie nie przebadala ani tez nie skierowala gdziekolwiek- szczerze powiedziawszy to nawet nie wiem od czego teraz zaczac, ale wydaje mi sie ze to za wczesnie na IUIWiem ze nieraz to badanie pomaga stad moje pytanie o mozliwosc sfinansowania na nfz a jak pojde do kliniki do dostane do zrobienia mnostwo badan za ktore slono zaplace wiec narazie wolalabym tego uniknac.Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
-
Mati teraz wszystko jasne
Wg mnie hsg warto zrobić. Mniej inwazyjne niż laparoskopia, a jest w stanie wyeliminować jedną z częstych przyczyn niepowodzeń. U mnie tak było. Wszystko niby działało ok, a okazało się, że jest problem z drożnością.
Mati1 lubi tę wiadomość
-
Kociaku przytulaski z powodu małpy. Zaczynaj cykl na luzie, oby to byla recepta
Ja właśnie kończę swój wyluzowany cykl, ale coś czuję, że du.pa z tego. Od wczoraj irytuje mnie wszystko (zazwyczaj jestem oazą spokoju), a dziś coś jajcory się odzywają. Chyba PMS <psiajegomać>
Znając życie @ wpadnie jak wyjedziemy na weekendowy wywczas
-
Tak, robiłam prywatnie w klinice, dokładnie sonHSG.
-
Hej hej
Anciaa czekamy z niecierpliwością na dobre wieściKciuki nadal zaciśnięte
MelPog więc chyba jednak udam się do kliniki niech zrobią co ma być tylko znowu dylemat do której ehhh
Dziewczyny polecacie jakąś na śląsku - Katowice, Tychy, Bielsko-Biała- w tych okolicach?Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mati1 wrote:Hej hej
Anciaa czekamy z niecierpliwością na dobre wieściKciuki nadal zaciśnięte
MelPog więc chyba jednak udam się do kliniki niech zrobią co ma być tylko znowu dylemat do której ehhh
Dziewczyny polecacie jakąś na śląsku - Katowice, Tychy, Bielsko-Biała- w tych okolicach?
Klinika Novomedica w Mysłowicach, znajomi tam jeżdża i sa zadowoleni.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.