Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam już wyniki - expres
Niestety beta negatywna.. tak jak myślałam.
No trudno ale w takim razie dlaczego dalej brak @... Niech już przyjdzie i mozemy zacząć znowu starania. Teraz myśle czy coś jest nie tak jak się tak spóźnia -
Jesteście kochane :* przykro mi ale chce już iść dalej a stoję teraz w miejscu..
Zostaje mi czekać a jeśli nie to myślicie ile czekać? Mam 35dc przy cyklach po 29-30 dni. Ile dni czekać zanim przejść się do lekarza z brakiem @? Nigdy mi się noc takiego nie przytrafiło -
Milano wrote:Jesteście kochane :* przykro mi ale chce już iść dalej a stoję teraz w miejscu..
Zostaje mi czekać a jeśli nie to myślicie ile czekać? Mam 35dc przy cyklach po 29-30 dni. Ile dni czekać zanim przejść się do lekarza z brakiem @? Nigdy mi się noc takiego nie przytrafiło
Ja bym nie czekała zbyt długo. Masz wynik bety, @ spóźnia się prawie tydzień, więc po co marnować czas? Jeśli nie czujesz, że @ tuż za rogiem, to leć do gina, niech działa. A dziś zrób sobie gorącą kąpiel i się zrelaksuj, będzie dobrze -
Mati1 wrote:Właśnie ja chodze prywatnie a moja ginka nawet o tym nie wspomniała tylko stwierdziła że powinniśmy zastanowić się nad IUI argumentując tym ze mój M ma aglutynacje w stopniu najniższym natomiast lekarka w klinice nie wiedziała w tym żadnego problemu. Dlatego tak sobie myśle ze powinnam sie dokładniej przebadać a klinika to pochłaniacz pieniędzy wiec fajnie by to było zminimalizować
Jeśli tu jest problem, to wyrzucicie pieniądze w błoto. Oczywiście mam nadzieję, że tak nie jest i trzymam kciuki, żebyście zaskoczyli naturalnie. -
Melduję @. Zaczynam nowy cykl na luzie .
Milano, ja teraz miałam 39 dni, a od co najmniej roku nie zdarzyło się dłużej niż 31 (wydaje mi się, że był bezowulacyjny i dlatego taki długi). Głowa do góry, @ może przyjść lada dzień, a do lekarza zawsze warto się wybrać, jeśli czujesz, że coś jest nie tak.
Remont łazienki mi się opóźnił i dopiero dzisiaj zaczęliśmy robić, ale nie będzie rozwalania całej ściany . Chwilowo nie mam gdzie się kąpać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 18:00
4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Kocie może tez teraz mam bezowulacyjny Hmm nie mierze tempki ani nie mam monitoringu wiec trudno mi ocenić. W 7 dc leciałam samolotem to może to jakoś wpłynęło nie wiem sama.. Ja cały czas latam do łazienki bo myśle ze to @ jak jakaś nienormalną piersi mnie bolą bo bokach już jakieś 10 dni zapisuje się do gina trudno najwyżej przełożę jak dostanę @.
Tymczasem pije winko i obiecuje sobie ze następny cykl jak Nasz Kotek na luzie totalnym. Co ma być to będzie!
Ojej i co teraz? Ile dni będziesz wyłączona z kąpieli hihi -
Nie MelPog, moja ginka rozlozyla rece i powiedziala o IUI wkurzylam sie bo mnie nie przebadala ani tez nie skierowala gdziekolwiek- szczerze powiedziawszy to nawet nie wiem od czego teraz zaczac, ale wydaje mi sie ze to za wczesnie na IUIWiem ze nieraz to badanie pomaga stad moje pytanie o mozliwosc sfinansowania na nfz a jak pojde do kliniki do dostane do zrobienia mnostwo badan za ktore slono zaplace wiec narazie wolalabym tego uniknac.Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
-
Mati teraz wszystko jasne Wg mnie hsg warto zrobić. Mniej inwazyjne niż laparoskopia, a jest w stanie wyeliminować jedną z częstych przyczyn niepowodzeń. U mnie tak było. Wszystko niby działało ok, a okazało się, że jest problem z drożnością.
Mati1 lubi tę wiadomość
-
Kociaku przytulaski z powodu małpy. Zaczynaj cykl na luzie, oby to byla recepta
Ja właśnie kończę swój wyluzowany cykl, ale coś czuję, że du.pa z tego. Od wczoraj irytuje mnie wszystko (zazwyczaj jestem oazą spokoju ), a dziś coś jajcory się odzywają. Chyba PMS <psiajegomać> Znając życie @ wpadnie jak wyjedziemy na weekendowy wywczas -
Tak, robiłam prywatnie w klinice, dokładnie sonHSG.
-
Hej hej
Anciaa czekamy z niecierpliwością na dobre wieści Kciuki nadal zaciśnięte
MelPog więc chyba jednak udam się do kliniki niech zrobią co ma być tylko znowu dylemat do której ehhh
Dziewczyny polecacie jakąś na śląsku - Katowice, Tychy, Bielsko-Biała- w tych okolicach?Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mati1 wrote:Hej hej
Anciaa czekamy z niecierpliwością na dobre wieści Kciuki nadal zaciśnięte
MelPog więc chyba jednak udam się do kliniki niech zrobią co ma być tylko znowu dylemat do której ehhh
Dziewczyny polecacie jakąś na śląsku - Katowice, Tychy, Bielsko-Biała- w tych okolicach?
Klinika Novomedica w Mysłowicach, znajomi tam jeżdża i sa zadowoleni.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.