Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale dobrze ze przynajmniej wiesz na czym stoisz- kiedy masz wizyte?
Ja po ostatniej wizycie u gina zwatpilam bo generalnie stwierdzila ze wszystko jest ok ale nie ma co czekac bo juz mam swoje lata i powiedziala ze IUI wchodzi w gre. Tak mnie to wkurzylo ze odpuscilam a jeszcze nowy projekt mi sie w pracy szykowal wiec jedno do drugiego i dopiero od teraz wrocilismy do staran. Koncem wrzesnia mam wizyte u nowej gin wiec zobaczymy co bedzie- mam obawy ze tez mnie do IUI bedzie namawiala bo pracuje w klinice nieplodnosci ale opinie ma bardzo dobre wiec nadzieja w niej
Fajnie ze do nas tu zagladlas bo chyba cos Cie forum " zmeczylo"Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
A teraz masz inne leki?
Od 11 miesiecy w tym 3 przerwy wiec nie tak dlugo generalnie czepla sie lepkosci nasienia- a lekarka u ktorej maz konsultowal wyniki nie widziala w tym problemu- ehhh trudno o dobrego lekarza- nie wiadomo komu wierzyc
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazdrosze mam nadz ze tez na takiego trafie
Oby teraz zadzialaly, wszystko masz na dobrej drodze daj znac co dzialacie i trzymam kciuki!
A masz kontakt z Wroblowa, Wiesz moze jak tam u niej starania?
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
Mati1 wrote:Hej Wróblowa, fajnie że tu zaglądałaś - co u Ciebie? i gdzie się podziewasz
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Rozumiem, FB prostszy w użyciu
nie tak w miejscu - macie już konkretny cel i to się liczy - fajnie że tak do tego podchodzicie
A juz masz wszystkie badania do IUI?
Mi lekarz też zalecił IUI ale jakoś nie wierze w jego diagnozę i dlatego we wrześniu ide skonsultować sie z innym lekarzem - zobaczymy na czym stanie
Daj znać jak to sie potoczy u Ciebie jeśli masz ochotę ;)Trzymam mocno za WasCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...