Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja to o 20 barwy szczęścia katuje teraz takie odcinki że atmosfera napięta jak barania torba a emocje jak przy zbieraniu porzeczek
Ewcia_92, agu92 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Jestem w domku pod kocykiem., Temperatura 37,3. Oj się zaziębiłam. Dreszcze mam. Akurat mnie paskudne choróbsko musiało teraz dopaść na sam koniec cyklu i nie wiem czy mam się rajcować temperaturami czy nie Wychodzi na to, ze czekam na @ po prostu.
Brzuch już mnie lekko pobolewa więc będzie na bank, pytanie tylko czy 4.02 jak miał być (wtedy fl tylko 11 dni) czy się spóźni tak jak ovu wyznacza. -
nick nieaktualny
-
Mój J o 18:15 wychodzi do pracy i my zawsze przed jego wyjściem oglądamy Przyjaciół na Comedy Central. To nic, że robimy tak od 2 lat i już znamy wszystkie odcinki na pamięć...
Dziewczyny trzymajcie się i nie dajcie chorobom, polecam jakiś napój z imbirem, cytryną i miodkiem
-
Hahaha a no takie mamy chamskie powiedzonka lecę na chwilę bo mam klientke na pazurki
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
agu92 wrote:"Prawidłowa długość fazy lutealnej waha się od 10 do 16 dni, przeciętnie jest to 14 dni. Jej długość jest raczej stała, nie zmienia się z cyklu na cykl."
Znalezione na OF
-
Hejka dziewczyny
Jestem już po wizycie niestety pani doktor nie zaglądała jeszcze do kropka, bo stwierdziła że teraz serduszka nie zobaczy raczej a nie ma potrzeby zebym się stresowała.
Poza tym powiedziała że już na pierwszy rzut oka w "tunel" widać że ciąża.
Dostałam skierowanie na komplet badań.
Ewcia przeczytalam, że masz opryszczkę. Ja tak mialam zaraz po zagniezdzeniu.
Oczywiscie nic nie sugeruję tylko tak stwierdziłam -
nick nieaktualny
-
plinka wrote:Hejka dziewczyny
Jestem już po wizycie niestety pani doktor nie zaglądała jeszcze do kropka, bo stwierdziła że teraz serduszka nie zobaczy raczej a nie ma potrzeby zebym się stresowała.
Poza tym powiedziała że już na pierwszy rzut oka w "tunel" widać że ciąża.
Dostałam skierowanie na komplet badań.
Ojej no to teraz nic tylko czekać na serduszko -
nick nieaktualnyAhh no tak bo ponoć najszybciej od 6 tygodnia bije serduszko, o ile dobrze słyszałam, a jeszcze jak mają starszy sprzęt to faktycznie nic by nie było widać.. Więc teraz cierpliwie czekaj do następnej wizyty A kiedy teraz idziesz znowu? I kiedy robisz betę aby sprawdzić czy ciąża ładnie rośnie?
-
nick nieaktualnyPlinka, i bardzo mądrą masz ginekolog. Nie chce Cię dodatkowo stresować, bo raz moją znajomą tak babeczka nastraszyła. Że niby już powinno być słychać, a dalej nic.. Możemy sobie wszystkie wyobrazić co przeżyła. A Ty, swoje kochane malutkie serduszko już na pewno usłyszysz na następnej wizycie .
Co do opryszczki - coraz więcej Was mówi mi o jakiś objawach . Czuję, że @ przyjdzie z takim hukiem jak nigdy
Wróblowa, wbijaj do mnie! Też potrzebuję pięknych paznokci . A umówiona jestem dopiero na sobotę (a toż to wieczność)