Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ NFZ często gęsto jest tak że prędzej umrzesz, niż doczekasz się wizyty. Mój tata chory na serce musi być pod stałą kontrolą lekarze na NFZ miałby wizytę czy dwie w roku a on musi co miesiąc i co? Nie ma wyjścia co miesiąc musi zapłacić te 100 lub 150 za wizytę do tego leki ... szkoda mówić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Największym problemem jest chyba rutyna lekarzy, większość osób biorą za hipochondryków i wypisują recepty. Masz kwitek - to spadaj.
A mając prywatną praktykę muszą się starać, bo są towarem, a kiepski towar się nie sprzeda i przepadnie gdzieś.
Dzisiaj muszę zadzwonić do lekarza... Ciekawe co mi powie z wizytą... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie tylko zastanawia jedna rzecz, dzwoniłam, że chcę potwierdzić ciążę, to nigdzie miejsc nie było i każą szukać w innym miejscu. Ok, mogę iść prywatnie, ale jeśli kogoś nie stać, albo zwyczajnie nie chce, a musi mieć przed 10 tygodniem potwierdzone, że była u lekarza?
-
nick nieaktualny
-
W dniu wizyty u lekarza - 411,6 i wczoraj - 12,5. Teoretycznie powinnam dzisiaj, ale wyjeżdżam i nie miałam kiedy jechać do laboratorium.
Po zrobieniu testu ciążowego nie robiłam bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2017, 14:55
-
nick nieaktualny
-
Karolyna justa nie jest juz w ciazy... dziewczyny ja dostalam okresu ale temoeratura nie spadla nadal 36.69cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny