Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do diety to motywuje mnie wypowiedz dziewczyny z forum PCOS dziewczyn ktorym się udało. Twierdzi ze większość ktorym się poszczęściło była na diecie ig;) lub inny wpis o tym aby nie jeść tego czym żywi się PCOS:)))
Przepraszam za połykanie polskich znaków, mam nowy tel i jeszcze go nie okiełznałam;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 22:10
-
Na NFZ pewnie i tak połowy badań nie będziesz mogła zrobić, bo lekarze mówią, że nie wszystkie są refundowane... Ja robiłam prywatnie kilka hormonów. Jeszcze bym musiała ten progesteron. Ale wpajam sobie pozytywne myślenie, że w cale już nic nie będę musiała , bo się udało Tego życzę sobie i Wam moje kochane!!!
KpOla trzymam kciuki za wizytę. Daj znać co Ci Pani doktor zaleciła
To dziewczynki trzymajcie dietę Uda sięPatt1002 -
nick nieaktualny
-
Imari powiem Ci, że nawet bardzo mi się podoba. Oczywiście w granicach rozsądku, bo jednak to praca xD. Jest dobrze Trochę mam mało czasu na wszystko. Poza tym oprócz tej pracy wykonuję jeszcze dodatkowo swój tzw. wolny zawód. Więc dla wielu kobiet to nie moment na dziecko... Tym bardziej spodziewam się pozytywnego obrotu sytuacji i dwóch kresek xD Wiem, że tak gadam o tym i gadam, ale mam taką potrzebę, bo wierzę głęboko, że wszystkim nam się uda
KpOla lubi tę wiadomość
Patt1002 -
Patt1002 wrote:Na NFZ pewnie i tak połowy badań nie będziesz mogła zrobić, bo lekarze mówią, że nie wszystkie są refundowane... Ja robiłam prywatnie kilka hormonów. Jeszcze bym musiała ten progesteron. Ale wpajam sobie pozytywne myślenie, że w cale już nic nie będę musiała , bo się udało Tego życzę sobie i Wam moje kochane!!!
KpOla trzymam kciuki za wizytę. Daj znać co Ci Pani doktor zaleciła
To dziewczynki trzymajcie dietę Uda się -
nick nieaktualny
-
KpOla wrote:Dziewczyny idę w pt do gina na nfz i mam nadzieję, że zleci mi jakies badania. Podpowiedzcie co jest najwazniejsze na poczatek. Zawsze cykle byly po 27/28dni. Jak w zegarku. Niestety od roku cos sie pozmienialo i cykle sa nieregularne często po 37dni:( Lekarz do ktorego chodzilam prywatnie robil mi cytologie co roku i usg. Zawsze bylo ok. Co powinnam sprawdzic ? Moj mąż robil juz badania i jest wszystko ok. Staramy sie od 8cykli.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Błam dziaiaj dziewczyny u ginekologa i spotkałam koleżankę.Z pierwszym dzieckiem zaszła dzięki in vitro potem gin nie dawał żadnych szans na naturalna ciąże przy jej wynikach wiec się nie zabezoieczali i właśnie jest w 33 tyg ciąży zaszła NATURALNIE Czyli zawsze trzeba mieć nadzieje i walczyć do końca bo biologia lubi nam zrobić niespodziankę Oprócz tej pozywtynej wiadomości zostawiam kciuki i wiruski
Minmin, pumka1990 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
justa1509 wrote:Minmin świetny artykuł
Więc trzeba wyluzować, ja w tym cyklu w ogóle luźno podchodzę do tego, obserwacje prowadzę i tempkę mierzę, ale na luzie i bez spiny. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 10:24
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
justa1509 wrote:To teraz niech książkowo zostanie wysoka temperatura
Ja po pracy muszę lecieć szukać kalendarza adwentowego z czekoladkami dla synka. Tak mi w tym roku dowalili z grafikiem,że chyba nie dam rady upiec pierniczków i z nim ozdobić, a tak to lubi. Ja pracuję do późna a pierniki muszą swoje odstać, więc chyba w tym roku zwyczajnie nie dam radyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 08:41
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 10:25
Minmin lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe