Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anetka witaj w klubie, mam już wynik bety i tak jak się spodziewałam 1,2 czyli ciąży brak... Trudno, trzeba znowu brać się do roboty Ewcia ja liczę na odszkodowanie za pobity samochód, a po lekarzach nie chce mi się biegać w tej sprawie;p Mam już za sobą taką historię medyczną, że teraz z byle jakiego bólu od razu mnie wszędzie bez kolejki przyjmują, chyba boją się, żebym im w przychodni nie padła I nie lubię lekarzy, szpitali a niestety od dziecka ciągle mam z nimi do czynienia... Już dosyć tych odszkodowań
Ale za to tsh jakie mam cudowne! Ostatnio miałam wysokie i groziło mi leczenie hormonami, a teraz samo spadło do 1,8 Nic tylko w ciążę zachodzić! To się endokrynolog zdziwi, ciekawe czy nadal będzie obstawiał, że mam hashimoto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 14:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW macierzyństwie na pewno doświadczenie mam ale lata swoje już też mam, więc może nie być już tak łatwo.
Rok temu zmagałam się z ciężką anemią (2 transfuzje), miałam tez robione łyżeczkowanie ze względu na zbyt duży przerost endometrium, obfite i długie miesiączki, mam też kilka drobnych mięśniaków i jeszcze nieprawidłowo pracującą tarczycę. No ale zobaczymy co życie przyniesie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No długie cykle to moja specjalność. moje i do 46-8 dochodziły.
Czikta! Gdzieś Ty była jak Cię nie było?! Mój Wróbel mnie na romantiko kolacje zaprasza (ja pierdykam) do sushibaru. A co do prezentu to nie wiem, bo wykosztowałam się na jego prezent na gwiazdkę, więc mam pewne wątpliwości.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneTka, ja się nie zrażam ;)a że nie bardzo lubię chodzić po lekarzach to na razie nawet badań nie robię. Czuję się w miarę dobrze i pozytywnie patrzę w przyszłość. Choć przed ciążą przydałoby się kilka badań zrobić tak kontrolnie, więc zapisałam się na najbliższy możliwy termin u mojej ginki (28 lutego)
-
Anetka, wszelcy lekarze mówią, że taka moja natura... i że tak naprawdę to wszystko jest w porządku (hormony też były ok). Więc muszę to jakoś znieść.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.