Amica powiedzmy, ze juz dobrze. Mija babcia ma 80te urodziny. Kupiłam dla.niej piękne kolczyki z perelkami. Kilka dni temu napisała do.mnie kuzynka czy zamówiony 80roz no i jej napisałam ze ja juz prezent mam... Ona ze to każdy da cos od siebie i kwiaty razem, wiec pytałam ile to bedzie kosztować i podała mi ze wyjdzie nas tak moze po 30zł. Wczoraj załatwiają, co chwile odstawiłam głupie wiadomosci, i proponowałem jej cos innego, a ze babcia jest po tych złamaniach obu nóg to pomyślalam z3 moze by jej zaplacic kilka rehabilitacji, w ogóle nie brała pod uwage, upadła sie na roze, ja trochę dałam za swój prezent i nie chciałam nie wiadomo ile wydawać na kwiaty które za chwile wyrzucimy.... Napisałam zeby moze zamówić pudełko roz i w środek 80 cyferki, wszystko olala.... Z 30 przeszło na 50 a potem wyszło ze 60zł.... A babcia serio chciał aby bardziej tych rehabilitacji niż wypalenia na kwiaty ponad 400zł... Realnie wiedziałam co jej potrzebne,i napisałam ze sie doloze bo juz powiedziałam, ale generalnie uważam ze to głupi pomysł... Poskarzyla sie bratu wiec pewnie wszystkim i on zaczął mi walić jakieś glupi3 komentarze, wiec zadzwoniłam. Okazało sie ze oni nie mieli pomysłu na prezent i w sumie dają tylko te kwiaty co ta Kutz ka wymyslila i jakiś.mega drobiazg do tego chcieli od siebie dac... Sp mojej sytuacji nikt nie wiedział... Wiec sie z kuzynem dogadalam.... Ale jest mi przykro zwyczajnie. Wiecie ja mieszkam.z ta babcia i realnie wiem czego jej trzeba i ze te wszystkie bibeloty nie cieszą tylko zagracaja przestrzen, wiem jak cierpi i wiem jakby sie ucieszyla gdyby wiedziała ze przez tyle czasu nie bedzie musiała.martwic sie ze co chwile trzeba zaplacic rehabilitantce... Nawet szukają słyszałam jak babcia rozmawia z kuzynem bo pytał co jej kupić to sama powiedziała ze ona nic nie chce, nie chce żadnych drogich prezentów ani niczego, a jak juz cos chce kupić to niech postawi jej jedna rwhabilitacje....aż mi sie lepiej zrobiło bo zobaczyłam ze nie na marne sie produkowalam. Co najsmieszniejsze i myślę najbardziej smutne jednocześnie, ta kuzynka jest z nas najstarsza, ma dzieci i w ogóle wydaje sie bardzo odpowiedzialna, a zachowała sie najbardziej dziecinnie... Smutne...
Patt1002