Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewcia zaczęłaby się dobra passa w sumie to już się zaczęła dzięki Elpis. Ale wtedy byłaby podwójna.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Siłą rozpędu hahaha trzeba było by utworzyć nowy wątek na fioletowej stronie taki "nasz"
A teraz zejdzmy na ziemię
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny! Tak sobie wkrecilam ten cykl bezowulacyjny, że nadal ciężko mi uwierzyć poza radością towarzyszy mi strach, aby wszystko było dobrze... Cieszę się, że mogłam się Wam pochwalić, bo mój mąż nadal kreski nie widzi
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
Taaaa ale zamiast marzyc to najpierw majtki w dół i do roboty!
marciaa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
elpiss87 wrote:Dziękuję Dziewczyny! Tak sobie wkrecilam ten cykl bezowulacyjny, że nadal ciężko mi uwierzyć poza radością towarzyszy mi strach, aby wszystko było dobrze... Cieszę się, że mogłam się Wam pochwalić, bo mój mąż nadal kreski nie widzi"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyelpiss87 wrote:Dziękuję Dziewczyny! Tak sobie wkrecilam ten cykl bezowulacyjny, że nadal ciężko mi uwierzyć poza radością towarzyszy mi strach, aby wszystko było dobrze... Cieszę się, że mogłam się Wam pochwalić, bo mój mąż nadal kreski nie widzi
Działaj Wróblowa Ja w tej fazie to już tylko dla przyjemności mogę ściągać majty, a nie dla spełnienia marzeń -
nick nieaktualny
-
Jak zaciążymy wszystkie, to załóżmy sobie odrębny wątek i będziemy sobie marudzić o naszych ciążowych dolegliwościach i dzielić się doświadczeniami
AneTka87 lubi tę wiadomość
03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
Ja już w sumie chyba tez mogę dla przyjemności.
Mili wali z grubej rury.
Ja jeszcze poczekam na wpisanie mnie do listy, zobaczę jaka jutro będzie tempka i co OF mi powie.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny