Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MilliSBB wrote::)A Ty nie miałaś przypadkiem testować?
Aika dostała @,z tego co pamiętam
No miałam, ale w poniedziałek robiłam Betę i wynik 0,1
Jak to zwykle ze mną bywa znów zaczęłam kombinować, bo wydaje mi się, że Owu mi się przesunęła o 3 dni i może wynik jeszcze nie wyszedł wtedy wiarygodny.
Dzisiaj wg planów miałam dostać okres, zawsze jak tylko się obudzę to on już jesta dziś nic.
Może zrobię test
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
nick nieaktualnyKaren25 wrote:No miałam, ale w poniedziałek robiłam Betę i wynik 0,1
Jak to zwykle ze mną bywa znów zaczęłam kombinować, bo wydaje mi się, że Owu mi się przesunęła o 3 dni i może wynik jeszcze nie wyszedł wtedy wiarygodny.
Dzisiaj wg planów miałam dostać okres, zawsze jak tylko się obudzę to on już jesta dziś nic.
Może zrobię testTypowa kobieta. Chyba każda z nas zdecydowanie za dużo kombinuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
trudno Was nadrobić. Która dziś testuje, są już jakieś dobre wieści z rana?
Ja wczoraj byłam z najstarszym u chirurga szczękowego, stwierdził u syna ropną przetokę i dał skierowanie do szpitala. Dziś dzwoniłam, żeby go umówić na przyjęcie na odział i dowiedziałam się, że zapisy tylko osobiścieno i kolejny raz muszę do Warszawy jechać, a w domu maluch i nie ma go z kim zostawiać
-
nick nieaktualnyKaren25 wrote:
Jedna krecha, no cóż... można sie tego było spodziewać
Może w tym miesiącu zajmę się ćwiczeniami i zrzuceniem paru nadprogramowych kilogramów i nie będę wtedy myślała tylko o jednym
Tulę :* ale ja po HSG zaczynam chodzić na basen....może dzidzi będzie łatwiej sie zadomowić w wysportowanej mamci
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Cześć dziewczynki
trudno Was nadrobić. Która dziś testuje, są już jakieś dobre wieści z rana?
Ja wczoraj byłam z najstarszym u chirurga szczękowego, stwierdził u syna ropną przetokę i dał skierowanie do szpitala. Dziś dzwoniłam, żeby go umówić na przyjęcie na odział i dowiedziałam się, że zapisy tylko osobiścieno i kolejny raz muszę do Warszawy jechać, a w domu maluch i nie ma go z kim zostawiać
OjjjAle będzie wszystko dobrze :* A dzidzie chyba musisz brać ze sobą skoro taka akcja
-
Mili, trzeba to przeżyć... niestety.
mnie w sumie cały czas boli prawy jajnik, tak go rozsadza.
Karen, jak @ nie przyjdzie to testuj jeszcze raz. Kiedy powinna w ogóle przyjść?
Jaspis, współczuję Tobie podróży a synowi zabiegu.na pewno nic przyjemnego.
Cziktaa, co Ty tak ostatnio rzadko nas odwiedzasz?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Mili, trzeba to przeżyć... niestety.
mnie w sumie cały czas boli prawy jajnik, tak go rozsadza.
Karen, jak @ nie przyjdzie to testuj jeszcze raz. Kiedy powinna w ogóle przyjść?
Jaspis, współczuję Tobie podróży a synowi zabiegu.na pewno nic przyjemnego.
Cziktaa, co Ty tak ostatnio rzadko nas odwiedzasz?
Aaaa bo jakoś nie chceta chyba już takich zrzęd jak ja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycziktaaa wrote:Ojjj
Ale będzie wszystko dobrze :* A dzidzie chyba musisz brać ze sobą skoro taka akcja
zresztą przechodzi teraz bunt 2-latka i trudno go w miejscu utrzymać, jak mu czegoś zabronisz to od razu awantura
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny