Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MilliSBB wrote::)A Ty nie miałaś przypadkiem testować?
Aika dostała @,z tego co pamiętam
No miałam, ale w poniedziałek robiłam Betę i wynik 0,1
Jak to zwykle ze mną bywa znów zaczęłam kombinować, bo wydaje mi się, że Owu mi się przesunęła o 3 dni i może wynik jeszcze nie wyszedł wtedy wiarygodny.
Dzisiaj wg planów miałam dostać okres, zawsze jak tylko się obudzę to on już jest a dziś nic.
Może zrobię test
Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
nick nieaktualnyKaren25 wrote:No miałam, ale w poniedziałek robiłam Betę i wynik 0,1
Jak to zwykle ze mną bywa znów zaczęłam kombinować, bo wydaje mi się, że Owu mi się przesunęła o 3 dni i może wynik jeszcze nie wyszedł wtedy wiarygodny.
Dzisiaj wg planów miałam dostać okres, zawsze jak tylko się obudzę to on już jest a dziś nic.
Może zrobię test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
trudno Was nadrobić. Która dziś testuje, są już jakieś dobre wieści z rana?
Ja wczoraj byłam z najstarszym u chirurga szczękowego, stwierdził u syna ropną przetokę i dał skierowanie do szpitala. Dziś dzwoniłam, żeby go umówić na przyjęcie na odział i dowiedziałam się, że zapisy tylko osobiście no i kolejny raz muszę do Warszawy jechać, a w domu maluch i nie ma go z kim zostawiać -
nick nieaktualnyKaren25 wrote:Jedna krecha, no cóż... można sie tego było spodziewać
Może w tym miesiącu zajmę się ćwiczeniami i zrzuceniem paru nadprogramowych kilogramów i nie będę wtedy myślała tylko o jednym
Tulę :* ale ja po HSG zaczynam chodzić na basen....może dzidzi będzie łatwiej sie zadomowić w wysportowanej mamci
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Cześć dziewczynki
trudno Was nadrobić. Która dziś testuje, są już jakieś dobre wieści z rana?
Ja wczoraj byłam z najstarszym u chirurga szczękowego, stwierdził u syna ropną przetokę i dał skierowanie do szpitala. Dziś dzwoniłam, żeby go umówić na przyjęcie na odział i dowiedziałam się, że zapisy tylko osobiście no i kolejny raz muszę do Warszawy jechać, a w domu maluch i nie ma go z kim zostawiać
Ojjj Ale będzie wszystko dobrze :* A dzidzie chyba musisz brać ze sobą skoro taka akcja -
Mili, trzeba to przeżyć... niestety. mnie w sumie cały czas boli prawy jajnik, tak go rozsadza.
Karen, jak @ nie przyjdzie to testuj jeszcze raz. Kiedy powinna w ogóle przyjść?
Jaspis, współczuję Tobie podróży a synowi zabiegu. na pewno nic przyjemnego.
Cziktaa, co Ty tak ostatnio rzadko nas odwiedzasz?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Mili, trzeba to przeżyć... niestety. mnie w sumie cały czas boli prawy jajnik, tak go rozsadza.
Karen, jak @ nie przyjdzie to testuj jeszcze raz. Kiedy powinna w ogóle przyjść?
Jaspis, współczuję Tobie podróży a synowi zabiegu. na pewno nic przyjemnego.
Cziktaa, co Ty tak ostatnio rzadko nas odwiedzasz?
Aaaa bo jakoś nie chceta chyba już takich zrzęd jak ja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycziktaaa wrote:Ojjj Ale będzie wszystko dobrze :* A dzidzie chyba musisz brać ze sobą skoro taka akcja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny