Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Kurczę dziewczyny, jestem w pracy szkolę ajenta a tak mnie cycki swędzą że zaraz się przekręcę. Nie będę się przecież przy czlowieku czochrać bo sobie pomysli że wszy mam
Już Kochana narzekasz na płodność?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 20:02
-
Czy w mierzeniu temp może być godzina różnicy? W tygodniu wstaję o 8 i wtedy mierzę, a tak się składa, że w ten weekend muszę wstawać o 7 i nie wiem jak to pogodzić z mierzeniem temp.
-
nick nieaktualnyVan, jak kiedyś mierzyłam, to miałam ustawiony budzik na godz 6, dokonywałam pomiaru i szłam dalej spać. Dobrze, że termometr elektroniczny z pamięcią i mogłam potem sobie odczytać co wyszło, bo tak bym na pewno nie zapamiętała, bo robiłam to w pół śnie
-
nick nieaktualnyVan wrote:Czy w mierzeniu temp może być godzina różnicy? W tygodniu wstaję o 8 i wtedy mierzę, a tak się składa, że w ten weekend muszę wstawać o 7 i nie wiem jak to pogodzić z mierzeniem temp.
-
nick nieaktualnyJaspis, to tak jak ja. Mimo, że teraz mogę spać dłużej to budzi mnie kogut o 5:30 (bo tak wstawałam), mierzę temperaturę, luknę jednym okiem (albo i nie) i śpię dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 20:26
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Jaspis - nie wpadłam w sumie na to, że sobie mogę tak ułatwić
Ewcia_92 - No to najwyżej będzie błąd
Ech, akurat w ten weekend mam egzaminy, gdyby nie to, nie ruszyłabym się tak wcześnie z łóżka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plinka wrote:Kurczę dziewczyny, jestem w pracy szkolę ajenta a tak mnie cycki swędzą że zaraz się przekręcę. Nie będę się przecież przy czlowieku czochrać bo sobie pomysli że wszy mam
jesteście niemożliwe hahahahaha o matko03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
09.02 (42dc)- beta hcg 2526
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem nową staraczką . Starania zaczęłam w tym cyklu ale niestety sprawa jest utrudniona, bo przez najbliższe dwa miesiące jestem na wyjeździe bez partnera. Tak więc było nieco działań przed wyjazdem ale bez powodzenia (chyba to było za wcześnie przed owulacją). Teraz mam plamienie i czekam na @. Jak się na dobre nie rozkręci do jutra to w tym cyklu moje kilkudniowe spotkanie z partnerem znowu będzie za wcześnie przed owulacją
-
nick nieaktualny