X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plinka, dobrze, ze na forum przynajmniej hahahahah :D :D Oczywiscie na razie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo miałam pisać. Przynajmniej na forum jesteśmy płodne, bo w życiu to trochę nam nie wychodzi :P

• plinka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjdzie i w życiu. Jeszcze bedziemy z bólu wyły jak ta płodność zacznie wychodzić. ;-)

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co jesli nie jestesmy plodne w realu, bo jestesmy plodne w sieci ? (Tu mem z mlodym Keanu Reevesem) :P

• plinka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę dziewczyny, jestem w pracy szkolę ajenta a tak mnie cycki swędzą że zaraz się przekręcę. Nie będę się przecież przy czlowieku czochrać bo sobie pomysli że wszy mam :-)

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Kurczę dziewczyny, jestem w pracy szkolę ajenta a tak mnie cycki swędzą że zaraz się przekręcę. Nie będę się przecież przy czlowieku czochrać bo sobie pomysli że wszy mam :-)
    Hahahahahhahahahahahahha :D
    Już Kochana narzekasz na płodność? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 20:02

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w mierzeniu temp może być godzina różnicy? W tygodniu wstaję o 8 i wtedy mierzę, a tak się składa, że w ten weekend muszę wstawać o 7 i nie wiem jak to pogodzić z mierzeniem temp.

,,Wszyscy jesteśmy dziwni,
    i to się nigdy, przenigdy nie zmieni." <3

2859323a6ecd8f3e3f87cb6667963d75.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Van, jak kiedyś mierzyłam, to miałam ustawiony budzik na godz 6, dokonywałam pomiaru i szłam dalej spać. Dobrze, że termometr elektroniczny z pamięcią i mogłam potem sobie odczytać co wyszło, bo tak bym na pewno nie zapamiętała, bo robiłam to w pół śnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Van wrote:
    Czy w mierzeniu temp może być godzina różnicy? W tygodniu wstaję o 8 i wtedy mierzę, a tak się składa, że w ten weekend muszę wstawać o 7 i nie wiem jak to pogodzić z mierzeniem temp.
    Generalnie jest tak, że do pół godziny różnicy w mierzeniu temperatury, nie uznaje się za błąd. Skoro musisz wstać wcześniej to tego nie zmienisz :) zmierz wcześniej i po prostu zaznacz sobie inną godzinę :) najwyżej OF uzna za błąd i zaznaczy pustym kółeczkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis, to tak jak ja. Mimo, że teraz mogę spać dłużej to budzi mnie kogut o 5:30 (bo tak wstawałam), mierzę temperaturę, luknę jednym okiem (albo i nie) i śpię dalej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 20:26

Jaspis lubi tę wiadomość

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis - nie wpadłam w sumie na to, że sobie mogę tak ułatwić :D
    Ewcia_92 - No to najwyżej będzie błąd :D
    Ech, akurat w ten weekend mam egzaminy, gdyby nie to, nie ruszyłabym się tak wcześnie z łóżka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem powodzenia Van! Pokaż im jak się zdaje egzaminy! :)

• Van Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :P
    Och, mam nadzieję, że najważniejszy w swoim życiu również zdam POZYTYWNIE :D

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Van wrote:
    Dzięki :P
    Och, mam nadzieję, że najważniejszy w swoim życiu również zdam POZYTYWNIE :D
    Z pewnością! <3 :)

• wercia2601 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:

jesteście niemożliwe :D hahahahaha o matko

03.02 (36dc)- beta hcg 347.1
    06.02 (39dc)- beta hcg 907.3
    09.02 (42dc)- beta hcg 2526
    f2w3rjjg30up0lds.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia, ja po tekście zarzuconym przez Plinkę do teraz nie mogę się uspokoić :D hahhahahaha :D

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem nową staraczką ;). Starania zaczęłam w tym cyklu ale niestety sprawa jest utrudniona, bo przez najbliższe dwa miesiące jestem na wyjeździe bez partnera. Tak więc było nieco działań przed wyjazdem ale bez powodzenia (chyba to było za wcześnie przed owulacją). Teraz mam plamienie i czekam na @. Jak się na dobre nie rozkręci do jutra to w tym cyklu moje kilkudniowe spotkanie z partnerem znowu będzie za wcześnie przed owulacją :(

• plinka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Hahahahahhahahahahahahha :D
    Już Kochana narzekasz na płodność? :D

Absolutnie na nic nie narzekam . Dzielę się tylko z wami doświadczeniem.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ro! Sprawę macie faktycznie utrudnioną, jednak kto wie, może akurat to spotkanie z partnerem będzie wystarczające? Czas okaże, a Ty głowa do góry! :)

• plinka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2017, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wercia2601 wrote:
    jesteście niemożliwe :D hahahahaha o matko

Wercia niemożliwe to jest to co się dzieje z człowiekiem w ciąży. Zooooobaczysz :-D

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
‹‹ 204 205 206 207 208 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ