Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Doma90 wrote:Ja na razie nie mam koncepcji na ten nowy cykl
marciaa jak ten żel? Fajny?
Póki co szczypią mnie sutki
bardzo
poślizg jest, mąż czuł chłodniej a ja lepsze doznania.. jednak nie wiem czy po prostu miałam super doznania czy to dzięki żelowi.. zobaczę na dłuszą metę haah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też kochamy się cały rok. :p i sprawiamy przyjemności tak samo. a że istnieje data która symbolizuje miłość to po prostu to wykorzystujemy podwójnie.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Urodziny, rocznice, święta...a i czasem bez okazji miło by było coś dać/dostać. Więc na Walentynki też już brakuje u nas miejsca w kalendarzu. Masz Ewcia rację, lepiej jest starać się na co dzień pokazywać, że się o siebie troszczy, choćby dobrym obiadem, albo drapaniem plecków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:Chyba to już ten wiek, że romantyzm z głowy wyparował.
Wy jeszcze młode jesteście, a u nas już codzienna rutyna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 16:48
marciaa, kmala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Również nie mogę się zgodzić ze stwierdzeniem, że to "już codzienna rutyna".. W związku nie może być miejsca dla rutyny! Niezależnie od jego stażu :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My tez nie obchodzimy Walentynek wychodzimy z założenia ze lepiej starć się cały rok niż jeden dzień w roku heh omijamy wtedy szerokim łukiem knajpy i tego typu miejsca bo wszędzie są serduszka baloniki uderzające cię prawie w czoło ale jak ktoś ma ochotę swietowac tego dnia to nic do tego nie mamy byle świat tego dnia kręcił się w miarę normalnie heh
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
My też nie obchodzimy Walentynek, miłość trzeba okazywać każdego dnia.
A jeśli chodzi o mężczyzn, to mój mi wczoraj powiedział, że chce ponownie zbadać żołnierzyki czy aby się nic nie zmieniło. Na nic go nie namawiałam, nawet o tym nie wspominałam.
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)