Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:annde, wiesz co? to chyba jednej konkretnej reguły nie ma. Jedni mówią co dwa, drudzy codziennie. mi lekarz na monitoringu mówił, że codziennie mamy bo akurat twierdził że zaraz owulka wystąpi.
Dziewuszki, powiedzcie mi, bo nie miałam tak, że po owulce miałam szyjkę bardzo, ale to bardzo wysoko (mam trudność z sięgnięciem), jest twarda i raczej zamknięta. What the hell?!
P.s.nie bylo mnie cały dzień i nie nadarzam z czytaniem:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:ja bym nie wytrzymałą
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Jaspis możesz mnie już wypisać.
Właśnie zaczęłam plamić. Zawsze mam jednodniowe/ dwudniowe plamienie przed @, więc po ptakach Zaczynam nowy cykl. Wpisz mnie orientacyjnie na 9.03Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:27
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoma90 wrote:Jaspis możesz mnie już wypisać.
Właśnie zaczęłam plamić. Zawsze mam jednodniowe/ dwudniowe plamienie przed @, więc po ptakach Zaczynam nowy cykl. Wpisz mnie orientacyjnie na 9.03Doma90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:Oznajmiam,ze trzymam język że zębami:-)jutro sikam drugi raz i wtedy powiem:-)
Jaspis, AneTka87 lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:DOMA, to mój pierwszy cykl z owulacyjnymi.. i przynajmniej tu widzę 2 kreski haha
Jaspis lubi tę wiadomość
-
elpiss87 wrote:Kupuj oby dwie rzeczy
Boję się tylko z tym wiesiołkiem, że za późno się zorientuję, że owulacja była. (a podobno może przeszkadzać w zagnieżdżeniu zarodka jak się dłużej bierze) a wy jak brałyście? Do pozytywnego testu owu?