X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    annde, wiesz co? to chyba jednej konkretnej reguły nie ma. Jedni mówią co dwa, drudzy codziennie. ;) mi lekarz na monitoringu mówił, że codziennie mamy <3 bo akurat twierdził że zaraz owulka wystąpi.

Dziewuszki, powiedzcie mi, bo nie miałam tak, że po owulce miałam szyjkę bardzo, ale to bardzo wysoko (mam trudność z sięgnięciem), jest twarda i raczej zamknięta. What the hell?!
    Ja tak mam:-)
    P.s.nie bylo mnie cały dzień i nie nadarzam z czytaniem:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapitulowalam,nie czytam !proszę o telegraficzny skrót dnia dzisiejszego:-)

Rodzynka lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Kapitulowalam,nie czytam !proszę o telegraficzny skrót dnia dzisiejszego:-)
    Się nie da, siadaj i czytaj, postaramy się mniej teraz pisać, byś mogła nadrobić :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo lepiej napisz jaka była reakcja męża na teścik :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Albo lepiej napisz jaka była reakcja męża na teścik :D
    Jutro ma mu powiedzieć :D Chyba, że nie wytrzymała :D

• marciaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym nie wytrzymałą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    ja bym nie wytrzymałą :D
    Jak ja zrobiłam test to była godzina 5:30. Miałam poczekać aż F16 wstanie, ale tak mnie nosiło, że nie wytrzymałam i go obudziłam po 7 :D Te jego zaskoczone i zakochane oczka będę pamiętać do końca życia!! <3

Jaspis lubi tę wiadomość

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis możesz mnie już wypisać.
    Właśnie zaczęłam plamić. Zawsze mam jednodniowe/ dwudniowe plamienie przed @, więc po ptakach :/ Zaczynam nowy cykl. Wpisz mnie orientacyjnie na 9.03 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:27

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Jaspis możesz mnie już wypisać.
    Właśnie zaczęłam plamić. Zawsze mam jednodniowe/ dwudniowe plamienie przed @, więc po ptakach :/ Zaczynam nowy cykl. Wpisz mnie orientacyjnie na 9.03 :)
    Doma, powodzenia w nowym cyklu! :)

Doma90 lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia, zazdroszczę <3

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oznajmiam,ze trzymam język że zębami:-)jutro sikam drugi raz i wtedy powiem:-)

34cs

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz muszę kliknąć na aptekę i zaopatrzyć się w ten żel albo wiesiołek (cały czas się waham!) i w testy owulacyjne.

• marciaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili, matko jak Ty wytrzymujesz :D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    ewcia, zazdroszczę <3
    Już nie długo i Ty, Słońce zobaczysz takie słodkie oczka :*

marciaa lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Teraz muszę kliknąć na aptekę i zaopatrzyć się w ten żel albo wiesiołek (cały czas się waham!) i w testy owulacyjne.

DOMA, to mój pierwszy cykl z owulacyjnymi.. i przynajmniej tu widzę 2 kreski haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Oznajmiam,ze trzymam język że zębami:-)jutro sikam drugi raz i wtedy powiem:-)
    Szacun! :D. Gdyby go jeszcze nie było przy mnie tylko gdzieś na tyle daleko, że nie poszłabym tam na nogach, to może wytrzymałabym. Ale tak siedzieć przy nim itd.. o nie byłoby szans! Uznałby mnie za wariatkę, gdybym ciągle miała banana na gębie :D :D

Jaspis, AneTka87 lubią tę wiadomość

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    mili, matko jak Ty wytrzymujesz :D
    Ledwo:-)uwierz,ze mnie nosi:-)

34cs

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    DOMA, to mój pierwszy cykl z owulacyjnymi.. i przynajmniej tu widzę 2 kreski haha
    Ha ha, tak, ja już używałam w tym cyklu i też widziałam 2 kreski, a jarałam się nimi jakbym na ciążowym zobaczyła :P no, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... :P

Jaspis lubi tę wiadomość

• elpiss87 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:

Kupuj oby dwie rzeczy :)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elpiss87 wrote:
    Kupuj oby dwie rzeczy :)
    mówisz o wiesiołku i żelu równocześnie?
    Boję się tylko z tym wiesiołkiem, że za późno się zorientuję, że owulacja była. (a podobno może przeszkadzać w zagnieżdżeniu zarodka jak się dłużej bierze) a wy jak brałyście? Do pozytywnego testu owu?

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ