Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyannde wrote:Ja cały czas zastanawiam się jaką taktykę obrać. Super się składa, bo owulacja powinna mi wypaść w niedzielę, więc można cały weekend próbować. Tylko... codziennie czy co dwa dni? Jak bardzo mam męczyć mojego ślubnego? Jak sądzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 15:15
-
annde, wiesz co? to chyba jednej konkretnej reguły nie ma. Jedni mówią co dwa, drudzy codziennie. mi lekarz na monitoringu mówił, że codziennie mamy bo akurat twierdził że zaraz owulka wystąpi.
Dziewuszki, powiedzcie mi, bo nie miałam tak, że po owulce miałam szyjkę bardzo, ale to bardzo wysoko (mam trudność z sięgnięciem), jest twarda i raczej zamknięta. What the hell?!annde lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nam lekarz zalecił co dwa dni
annde lubi tę wiadomość
url=https://achtedzieciaki.pl/suwaczki/dzieciece][/url]
cztery lata starań
Amh 0.33
14.03. FET AZ
6dpt II kreski
7dpt beta 21
9dpt beta 71☺
11 dpt beta 249 💪
14 dpt jest pęcherzyk 😍
10 kwietnia wizyta ❤ 🙏
19 maja prenatalne zdrowy chłopak 💕
16 lipca połówkowe - syn ❤
12.11.2020 53cm szczęścia i 2720g doskonałości 💞 -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:annde, wiesz co? to chyba jednej konkretnej reguły nie ma. Jedni mówią co dwa, drudzy codziennie. mi lekarz na monitoringu mówił, że codziennie mamy bo akurat twierdził że zaraz owulka wystąpi.
Dziewuszki, powiedzcie mi, bo nie miałam tak, że po owulce miałam szyjkę bardzo, ale to bardzo wysoko (mam trudność z sięgnięciem), jest twarda i raczej zamknięta. What the hell?!
szyjka wysoko i zamknięta to na ciążę Kochana
i pamiętaj, testujemy rano, a nie wieczoremdineh, annde lubią tę wiadomość
-
Ewcia_92 wrote:Mi zawsze moja ginka mówiła, że od 11 do 16 dc codziennie. F16 miał bardzo dobre wyniki badania nasienia, dlatego mówiła, że nie musimy dawać żołnierzykom więcej czasu
O widzisz, mój też ma bardzo dobre wyniki. No to teraz muszę mu robić tylko jakieś turbo shake'i do pracy, żeby miał siłę i energię. Bo u nas to jest największym problemem, że jak wraca z pracy to po prostu pada na łóżko i zasypia. A ja wstaję o 4.45, gdy on jeszcze śpi, więc zostają nam właściwie same weekendy.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:annde, wiesz co? to chyba jednej konkretnej reguły nie ma. Jedni mówią co dwa, drudzy codziennie. mi lekarz na monitoringu mówił, że codziennie mamy bo akurat twierdził że zaraz owulka wystąpi.
Dziewuszki, powiedzcie mi, bo nie miałam tak, że po owulce miałam szyjkę bardzo, ale to bardzo wysoko (mam trudność z sięgnięciem), jest twarda i raczej zamknięta. What the hell?! -
Jaspis, nie nakręcaj Złociutka, bo zaraz może opaść i zacznie się Wredota. tylko pamiętam, że ogólnie zawsze była nisko tak do połowy palca (a palce mam krótkie! )
Ale tak tylko spytałam...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Ja tez mam szyjkę wysoko ale miękką. Testy negatywne, ale trzymam kciuki za Ciebie Wróbelku i wierzę że się uda
Jaspis, wypisz mnie z testowania proszę. Kolejnego testu nie będę sikać, bo to bezsensu. Widocznie moje zegarkowe cykle się rozregulowały. Przez 5 lat chyba miałam @ co do dnia w 30 dc. A w poprzednim msc 26 dni miał cykl a ten ma już 34 i końca nie widać
Zapiszę się na marcowe testy jak już będę miała pojęcie, kiedy mniej więcej @ pryjdzie.
Tyle z tego, że mąż mi już zapowiedział, że ten cykl będzie intensywniejszy. No, zobaczymy. I tak się zastanawiam, czy ma sens inwestować w ten żel albo w coś innego, czy jeszcze zdać się na los... -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Doma, a nie chcesz iść na betę?
-
nick nieaktualnyannde wrote:O widzisz, mój też ma bardzo dobre wyniki. No to teraz muszę mu robić tylko jakieś turbo shake'i do pracy, żeby miał siłę i energię. Bo u nas to jest największym problemem, że jak wraca z pracy to po prostu pada na łóżko i zasypia. A ja wstaję o 4.45, gdy on jeszcze śpi, więc zostają nam właściwie same weekendy.
-
nick nieaktualny
-
Monia hahahahaha, toś mi teraz gwoździa zabiła, pokonałaś mnie moją własną bronią!
To się nie liczy.
Nie ide na razie na żadną betę, tym bardziej że popołudniu już za poźno, a do południa nie mam jak. 1:0 dla mnie.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
ja mam plan taki: 10dc, 12dc, 14,15,16dc ale to też zobaczę jak dalej testy owu będą wychodzić
z resztą nie musimy się zmuszać bo oboje mamy ochotę dużą xD
dziś 12dc więc żel znowu w użyciu
póki co mnie jajnik nie boli, a kreska dziś ciemniejsza jak wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 15:39
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Swoją drogą rozumiem, że wolisz poczekać, czekamy z Tobą
cierpliwie
Kurczę, jakby Ci 13 wyszły dwie kreski to byłby ekstra prezent na walentynki dla Twojego męża"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Ale powiedziałabym mu po walentynkach, bo boję się że gdyby faktycznie wyszedł + to bym chłopa 14go w domu nie miała, bo by się z moim tatą upili z radości
a obiecał mi romantyczną kolację!monijaaa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.