X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 zgadzam się z Tobą w 100%. To jakieś jaja jak facet nie chce brać np tabletek bo to niby urazi jego godność.. a my co??
    Mój jak słyszy, że moja koleżanka musi namawiać męża na badanie bo to już kolejny rok jak się starają, to mówi, że powinna go zostawić, bo wiadomo, że kobieta chce dziecka, i co to w ogóle znaczy że facet nie chce się przebadać?
    Ale jak widać, jest jednak sporo takich co "wstydzą się". I to jest cholernie przykre...

Ewcia haha ciekawe jak będziesz czytać, jak musisz co jakiś czas do nas zaglądać :D

Marlena24 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetka, mam taką podzielność uwagi, że dam sobie radę! :). Jeszcze w między czasie na pewno się zdrzemnę i poszukam kiecy na kwietniowe wesele :D.

• monijaaa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia co wypożyczyłaś? co lubisz czytać?

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia to świetnie :D Smutno by było jakbyś się dziś oddała tylko czytaniu nowym lekturkom :D
    Uuuu ale fajowo, weselicho się szykuje :) Jeszcze zaszalejesz, bo brzusia póki co nie będzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja ostatnio z mężem właśnie rozmawiałam na temat tego że niektórzy no niechca się badać. Też mam koleżankę co ponad rok się stara o dziecko, chodzi po lekarzach itd a mąż przez ten czas nie miał badanego nasienia co jest właśnie meeega glupota bo może jest tylko i wyłącznie problem w ruchliwości którą można dosyć szybko podrasować a oni nawet nie mają świadomości gdzie tkwi problem. Jak mu koleżanka coś mówi na ten temat to oczywiście nie dopuszcza myśli że to coś z nasieniem może być nie tak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monijaa, czytam wszystko co ma litery! :D. Jedyne co, to romansidła mi nie leżą..

Anetka, weselicho przyjaciółki więc nie mogłabym nie zaszaleć! Jeśli tylko Bąbelek będzie się zdrowo rozwijał i wszystko będzie ok, to wyjdę ze sali jako ostatni gość :P. Brzusia może nie będzie jeszcze bardzo widocznego, ale cycki to mnie będą mijać :D hahaha..

Ja również nie rozumiem takich par, co niby się starają, chcą dziecka, a tak na prawdę jak jest problem to jest to problem zazwyczaj tylko kobiety.. To smutne.. :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 13:06

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, co za wysyp w tym miesiacu, a to dopiero poczatek ;) A ja mam recepte na Bromka. Za miesiac powtorka badan

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Hehe, co za wysyp w tym miesiacu, a to dopiero poczatek ;) A ja mam recepte na Bromka. Za miesiac powtorka badan
    Zapyliło dobrze :D. Przez ten smog chyba :D. I wysypało jak grzyby po deszczu :P

AneTka87, Jaspis lubią tę wiadomość

• Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak na rozluźnienie tematu... Słyszałyście o wróżbach na ilość i płeć dzieci z obrączki? Podobno się sprawdza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola27 wrote:
    Dziewczyny tak na rozluźnienie tematu... Słyszałyście o wróżbach na ilość i płeć dzieci z obrączki? Podobno się sprawdza :)
    u mnie kiedyś wychodziło 2 synów i córka (to jak byłam jeszcze nastolatką), 6 lat temu zaczepiła mnie cyganka i mówi, że syna mieć będę, a ja jej, że synów już mam, a ona na to, że jeszcze jeden syn będzie a potem córka :P

No i teraz z obrączki wychodzi mi 3 synów i córka :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola27 wrote:
    Że obrączkę na nitkę się zawiesza? :D. Coś kiedyś słyszałam na ten temat, ale ja nie wierzę w magię :P.

• Figa8787 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . Tak wpadlam do Waszego wątku z nudów w pracy dzisiaj wszystko przeglądam. I tak ja słyszałam o tej wrozbie , nawet sama ja robiłam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 13:36

Około 2,5 roku staran
    Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
    15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym
  • Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia dokładnie tak. Zawiesza się obrączkę na nitce i przekłada pomiędzy palcami a później nad dłoń. A w magię trzeba wierzyć tym bardziej patrząc na pozytywne wyniki staraczek z forum :)

• Figa8787 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola27 i co Ci wyszlo ???

Około 2,5 roku staran
  • Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis mnie również Cyganka dorwała kiedyś w pracy i przepowiadała dwoje dzieci :) Liczę na to że się nie myliła

Jaspis, dineh lubią tę wiadomość

• Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi za każdym razem wychodzi 2 dzieci, pierwsza córka później syn. Tak samo zresztą przepowiadała cyganka.

• Figa8787 Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dwie dziewczyny . A jeszcze z reki slyszalam ale ciezko by mi tu bylo to wytlumaczyc

Około 2,5 roku staran
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżby i cyganki Wam się marzą.... Ja Wam nie wystarczam?! :D

Rodzynka lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola27 wrote:
    Ewcia dokładnie tak. Zawiesza się obrączkę na nitce i przekłada pomiędzy palcami a później nad dłoń. A w magię trzeba wierzyć tym bardziej patrząc na pozytywne wyniki staraczek z forum :)
    Bardziej w cuda uwierzę niż w magię :P. Moja mama chyba umie te czary-mary z obrączką, więc jak już się jej pochwalę to powiem, żeby mi to pokazała :D.

• Ryjek Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej mamuśce cyganka wywróżyła męża w mundurze i syna i córkę. Wszystko się sprawdziło :) Niestety ja trafiłam na jakąś felerną, bo 6 lat temu rychły ślub i ciążę mi wywróżyła, a tu nic ;) W sumie to całe szczęście.

OM: 26.04
    28.05 beta 943
    30.05 beta 2688
    suple: femibion 1, omega-3, szelazo
    fjblvec.png
‹‹ 244 245 246 247 248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ