Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarlena24 zgadzam się z Tobą w 100%. To jakieś jaja jak facet nie chce brać np tabletek bo to niby urazi jego godność.. a my co??
Mój jak słyszy, że moja koleżanka musi namawiać męża na badanie bo to już kolejny rok jak się starają, to mówi, że powinna go zostawić, bo wiadomo, że kobieta chce dziecka, i co to w ogóle znaczy że facet nie chce się przebadać?
Ale jak widać, jest jednak sporo takich co "wstydzą się". I to jest cholernie przykre...
Ewcia haha ciekawe jak będziesz czytać, jak musisz co jakiś czas do nas zaglądaćMarlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja ostatnio z mężem właśnie rozmawiałam na temat tego że niektórzy no niechca się badać. Też mam koleżankę co ponad rok się stara o dziecko, chodzi po lekarzach itd a mąż przez ten czas nie miał badanego nasienia co jest właśnie meeega glupota bo może jest tylko i wyłącznie problem w ruchliwości którą można dosyć szybko podrasować a oni nawet nie mają świadomości gdzie tkwi problem. Jak mu koleżanka coś mówi na ten temat to oczywiście nie dopuszcza myśli że to coś z nasieniem może być nie tak.
-
nick nieaktualnyMonijaa, czytam wszystko co ma litery! . Jedyne co, to romansidła mi nie leżą..
Anetka, weselicho przyjaciółki więc nie mogłabym nie zaszaleć! Jeśli tylko Bąbelek będzie się zdrowo rozwijał i wszystko będzie ok, to wyjdę ze sali jako ostatni gość . Brzusia może nie będzie jeszcze bardzo widocznego, ale cycki to mnie będą mijać hahaha..
Ja również nie rozumiem takich par, co niby się starają, chcą dziecka, a tak na prawdę jak jest problem to jest to problem zazwyczaj tylko kobiety.. To smutne..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 13:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola27 wrote:Dziewczyny tak na rozluźnienie tematu... Słyszałyście o wróżbach na ilość i płeć dzieci z obrączki? Podobno się sprawdza
No i teraz z obrączki wychodzi mi 3 synów i córka -
nick nieaktualny
-
Hej . Tak wpadlam do Waszego wątku z nudów w pracy dzisiaj wszystko przeglądam. I tak ja słyszałam o tej wrozbie , nawet sama ja robiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 13:36
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Wróżby i cyganki Wam się marzą.... Ja Wam nie wystarczam?!
Rodzynka lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyKarola27 wrote:Ewcia dokładnie tak. Zawiesza się obrączkę na nitce i przekłada pomiędzy palcami a później nad dłoń. A w magię trzeba wierzyć tym bardziej patrząc na pozytywne wyniki staraczek z forum
-
Mojej mamuśce cyganka wywróżyła męża w mundurze i syna i córkę. Wszystko się sprawdziło Niestety ja trafiłam na jakąś felerną, bo 6 lat temu rychły ślub i ciążę mi wywróżyła, a tu nic W sumie to całe szczęście.