Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, jestem od kilku dni na forum. Znalazlam wasz temat i postanowilam dolaczyć. Staramy sie juz 3 lata. Prawy jajowod niedrozny-z niego mam owulacje. Lewy drozny ale jajnik po operacji nie funkcjonuje. Jestem obecnie ostatni cykl na clo i z racji tego, ze srodki medyczne w moim przypadku sie juz prawie wyczerpaly, dolaczylam do ovufriend zeby poszukac nowych inspiracji, poczytac czy jednak u kogos nastapil cud Nie ukrywam ze czasami bardzo potrzebne jest wsparcie, zwlaszcza gdy zamiast pozytywnego testu jest @, dlatego mysle, że znajde takie wsparcie na forum i sama rownież sluze 'swoim ramieniem'
Pozdrawiam was staraczki 2017 roku -
Joannanml wrote:Czesc dziewczyny, jestem od kilku dni na forum. Znalazlam wasz temat i postanowilam dolaczyć. Staramy sie juz 3 lata. Prawy jajowod niedrozny-z niego mam owulacje. Lewy drozny ale jajnik po operacji nie funkcjonuje. Jestem obecnie ostatni cykl na clo i z racji tego, ze srodki medyczne w moim przypadku sie juz prawie wyczerpaly, dolaczylam do ovufriend zeby poszukac nowych inspiracji, poczytac czy jednak u kogos nastapil cud Nie ukrywam ze czasami bardzo potrzebne jest wsparcie, zwlaszcza gdy zamiast pozytywnego testu jest @, dlatego mysle, że znajde takie wsparcie na forum i sama rownież sluze 'swoim ramieniem'
Pozdrawiam was staraczki 2017 roku -
A Wy znowu o sexie i grzebaniu w pitkach:-)a ns myslalam ,że to poważne forum z poważnymi kobietami:-)
Jaspis lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualnyIw-onka dzieki
Pociesze Cie, moja kuzynka w wieku 18lat miala ogromna torbiel (dowiedziala sie przez przypadek bo nie miala zadnych objawow), zrobili jej operacje i musieli rowniez usunac jeden jajowod z jajnikiem. Lekarz po operacji do niej z tekstem: musi Pani szukac bogatego meza, bo dzieci juz Pani raczej nie bedzie mogla miec.
Poszla na studia, i niecaly rok po operacji zaszla w ciaze teraz ma piekna coreczke. -
Joannanml wrote:Czesc dziewczyny, jestem od kilku dni na forum. Znalazlam wasz temat i postanowilam dolaczyć. Staramy sie juz 3 lata. Prawy jajowod niedrozny-z niego mam owulacje. Lewy drozny ale jajnik po operacji nie funkcjonuje. Jestem obecnie ostatni cykl na clo i z racji tego, ze srodki medyczne w moim przypadku sie juz prawie wyczerpaly, dolaczylam do ovufriend zeby poszukac nowych inspiracji, poczytac czy jednak u kogos nastapil cud Nie ukrywam ze czasami bardzo potrzebne jest wsparcie, zwlaszcza gdy zamiast pozytywnego testu jest @, dlatego mysle, że znajde takie wsparcie na forum i sama rownież sluze 'swoim ramieniem'
Pozdrawiam was staraczki 2017 rokuJoannanml, Ewcia_92, Jaspis, annde lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Milli my poważne...pffff....
Joanna (w skrocie) ja tam w cuda nie wierze za bardzo, ale powiem Ci ze zdarzają się. I to w najmniej oczekiwanym momencie. Mojej koleżanki kuzynka miała przez lekarza powiedziane że nigdy nie zajdzie, odpuścili sobie, chcieli adoptować a tu zamiast @ dwie krechy. Do tej pory się zastanawia jak to się udało.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Cześć dziewczyn. W smumie to nie wiem co sie ze mną dzieje. Całymi dniami jest mi zimno, normalnie sie telepie... za to w nocy sie raz odkrywam bo jestem cała mokra za chwile znów mi zimno... boje sie ze to moga być jakies poważne zaburzenia hormonalne albo anemia albo jeszcze cos innego. Przyznam ze zaczynam sie tym martwic bo mam tak juz od jakiegoś czasu.19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilliSBB wrote:A Wy znowu o sexie i grzebaniu w pitkach:-)a ns myslalam ,że to poważne forum z poważnymi kobietami:-)
-
nick nieaktualnyRodzynka wrote:Cześć dziewczyn. W smumie to nie wiem co sie ze mną dzieje. Całymi dniami jest mi zimno, normalnie sie telepie... za to w nocy sie raz odkrywam bo jestem cała mokra za chwile znów mi zimno... boje sie ze to moga być jakies poważne zaburzenia hormonalne albo anemia albo jeszcze cos innego. Przyznam ze zaczynam sie tym martwic bo mam tak juz od jakiegoś czasu.
Wiec jesli tez jestes na kilka dni przed okresem to nic zlego -
nick nieaktualny
-
Rodzynka może to nic poważnego a jak z Twoim krążeniem? Albo niskie ciśnienie i dlatego taka telepawka? Ja jestem niskocisnieniowcem (ostatnio jak miałam 99/69 to myślałam że mnie w kosmos wywali) i mi non stop zimno.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
A propos greya to jak ja czytałam to Wróbel autora pod niebiosa wychwalal
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Rodzynka może to nic poważnego a jak z Twoim krążeniem? Albo niskie ciśnienie i dlatego taka telepawka? Ja jestem niskocisnieniowcem (ostatnio jak miałam 99/69 to myślałam że mnie w kosmos wywali) i mi non stop zimno.
a gdy jest zimno to najlepiej pomaga sex - rozgrzewa od razu
O tak podczas mojego czytania Greya moj maz tez byl zadowolnyRodzynka lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki jak tam dzisiejsze testerki ???
nie wyrobię się z czytaniem wszystkim wpisów, a juz poznawo
sciskamStarania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
Wróblowa wrote:Rodzynka może to nic poważnego a jak z Twoim krążeniem? Albo niskie ciśnienie i dlatego taka telepawka? Ja jestem niskocisnieniowcem (ostatnio jak miałam 99/69 to myślałam że mnie w kosmos wywali) i mi non stop zimno.
Rodzynka lubi tę wiadomość
12.06 wymarzone dwie kreski -
nick nieaktualny