X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, jestem od kilku dni na forum. Znalazlam wasz temat i postanowilam dolaczyć. Staramy sie juz 3 lata. Prawy jajowod niedrozny-z niego mam owulacje. Lewy drozny ale jajnik po operacji nie funkcjonuje. Jestem obecnie ostatni cykl na clo i z racji tego, ze srodki medyczne w moim przypadku sie juz prawie wyczerpaly, dolaczylam do ovufriend zeby poszukac nowych inspiracji, poczytac czy jednak u kogos nastapil cud ;) Nie ukrywam ze czasami bardzo potrzebne jest wsparcie, zwlaszcza gdy zamiast pozytywnego testu jest @, dlatego mysle, że znajde takie wsparcie na forum i sama rownież sluze 'swoim ramieniem'
    Pozdrawiam was staraczki 2017 roku :)

• Iw-onka Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:
    Czesc dziewczyny, jestem od kilku dni na forum. Znalazlam wasz temat i postanowilam dolaczyć. Staramy sie juz 3 lata. Prawy jajowod niedrozny-z niego mam owulacje. Lewy drozny ale jajnik po operacji nie funkcjonuje. Jestem obecnie ostatni cykl na clo i z racji tego, ze srodki medyczne w moim przypadku sie juz prawie wyczerpaly, dolaczylam do ovufriend zeby poszukac nowych inspiracji, poczytac czy jednak u kogos nastapil cud ;) Nie ukrywam ze czasami bardzo potrzebne jest wsparcie, zwlaszcza gdy zamiast pozytywnego testu jest @, dlatego mysle, że znajde takie wsparcie na forum i sama rownież sluze 'swoim ramieniem'
    Nie martw się ja nie mam jednego jajnika miałam usunięty w wieku 23 lat i drugi tylko funkcjonuje. Tak więc głowa do góry. Nie ma spraw niemożliwych <3

ug37df9ht2pr627q.png
    Inusia
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy znowu o sexie i grzebaniu w pitkach:-)a ns myslalam ,że to poważne forum z poważnymi kobietami:-)

Jaspis lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iw-onka dzieki :)
    Pociesze Cie, moja kuzynka w wieku 18lat miala ogromna torbiel (dowiedziala sie przez przypadek bo nie miala zadnych objawow), zrobili jej operacje i musieli rowniez usunac jeden jajowod z jajnikiem. Lekarz po operacji do niej z tekstem: musi Pani szukac bogatego meza, bo dzieci juz Pani raczej nie bedzie mogla miec.
    Poszla na studia, i niecaly rok po operacji zaszla w ciaze :) teraz ma piekna coreczke.

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:
    Witamy trafiłeś na szczęśliwy o bardzo wspierający się wątek wiec będzie dobrze bo nie ma innej opcji a jak będziesz chciała się wygadac to śmiało jesteśmy w trakcie pisania pierwszego tomu bestsellera 50 twarzy staraczek czyli milion mysli na sekundę oraz jeden sikacz dziennie dla stalych czytelniczek porady jak dobrze i porządnie siknac; )

Joannanml, Ewcia_92, Jaspis, annde lubią tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milli my poważne...pffff.... :D
    Joanna (w skrocie) :D ja tam w cuda nie wierze za bardzo, ale powiem Ci ze zdarzają się. I to w najmniej oczekiwanym momencie. Mojej koleżanki kuzynka miała przez lekarza powiedziane że nigdy nie zajdzie, odpuścili sobie, chcieli adoptować a tu zamiast @ dwie krechy. Do tej pory się zastanawia jak to się udało. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Rodzynka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyn. W smumie to nie wiem co sie ze mną dzieje. Całymi dniami jest mi zimno, normalnie sie telepie... za to w nocy sie raz odkrywam bo jestem cała mokra za chwile znów mi zimno... boje sie ze to moga być jakies poważne zaburzenia hormonalne albo anemia albo jeszcze cos innego. Przyznam ze zaczynam sie tym martwic bo mam tak juz od jakiegoś czasu.

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka hahaha apropo 50 twarzy Greya, ohhh Grey dzialal jak afrodyzjak :)

Wroblowa - dzieki, ja juz tez powoli zaczynam liczyc na cud, bo medycyna nie daje rady :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    A Wy znowu o sexie i grzebaniu w pitkach:-)a ns myslalam ,że to poważne forum z poważnymi kobietami:-)
    Oj Milli... Balansujesz na granicy! Ja zawsze powtarzam, że poważnie to się w trumnie leży (a i to nie wiadomo jak Cię zrobią). Musimy tu rozluźniać dziewczyny w tych ich staraniach o Maluszka. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka wrote:
    Cześć dziewczyn. W smumie to nie wiem co sie ze mną dzieje. Całymi dniami jest mi zimno, normalnie sie telepie... za to w nocy sie raz odkrywam bo jestem cała mokra za chwile znów mi zimno... boje sie ze to moga być jakies poważne zaburzenia hormonalne albo anemia albo jeszcze cos innego. Przyznam ze zaczynam sie tym martwic bo mam tak juz od jakiegoś czasu.
    Ja mam tak od zawsze co miesiac przed okresem, obecnie od dwoch dni tez. I nie ważne czy jest +30, +24 czy -15 stopni C.
    Wiec jesli tez jestes na kilka dni przed okresem to nic zlego :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:
    Ineczka hahaha apropo 50 twarzy Greya, ohhh Grey dzialal jak afrodyzjak :)
    To, że Grey działał jak afrodyzjak to za mało powiedziane. Czytając (najlepiej) nie tylko miało się wypieki, ale i... :D hehehe :D.

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka może to nic poważnego :) a jak z Twoim krążeniem? Albo niskie ciśnienie i dlatego taka telepawka? Ja jestem niskocisnieniowcem (ostatnio jak miałam 99/69 to myślałam że mnie w kosmos wywali) i mi non stop zimno. :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos greya to jak ja czytałam to Wróbel autora pod niebiosa wychwalal :D

Ewcia_92 lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Rodzynka może to nic poważnego :) a jak z Twoim krążeniem? Albo niskie ciśnienie i dlatego taka telepawka? Ja jestem niskocisnieniowcem (ostatnio jak miałam 99/69 to myślałam że mnie w kosmos wywali) i mi non stop zimno. :)
    Mam tak samo! Tez jestem niskocisnieniowcem, kazdy jak mi zmierzy cisnienie to sie mnie pyta czy zyje haha
    a gdy jest zimno to najlepiej pomaga sex - rozgrzewa od razu :)
    O tak podczas mojego czytania Greya moj maz tez byl zadowolny :)

Rodzynka lubi tę wiadomość

• Rodzynka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wróbelku wlasnie od dziecka mam niskie ciśnienie.
    Joannanml codziennie tak mam. Wiecie ...przestarszylam sie po prostu. Dziekuje że mnie uspokoilyscie :*

19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm
  • Sun81 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki jak tam dzisiejsze testerki ???
    nie wyrobię się z czytaniem wszystkim wpisów, a juz poznawo

sciskam

Starania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - :( - 36 lat
    http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzynka może to jest właśnie powodem :) mi to nawet kawa na ciśnienie nie pomaga.

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • agi25 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ja to samo niskie i często mi było mega zimno teraz jeżdżę do bioenergoterapeuty i powiem wam że widzę poprawę ;-) fakt że nadal ubieram się grubiej niż reszta społeczeństwa ale już nie zakładam tysiąca warstw pod którymi i tak było mi zimno

Rodzynka lubi tę wiadomość

12.06 wymarzone dwie kreski :)
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi jakie było Twoje "naturalne" cisnienie?

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam i zawsze miałam bardzo dobre ciśnienie, a stopy mam jak lody :D nawet w lecie. Rozgrzać potrafi je tylko mężuś i teraz Bąbelek :D :D Taka natura zmarzlucha :D

‹‹ 252 253 254 255 256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ