Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro muszę wstać o 5 rano. A temp mierze zawsze o 7.myslicie więc ze mierząc dwie godz wcześniej będzie znacznie niższa?Udało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Kesjaa wrote:Jutro muszę wstać o 5 rano. A temp mierze zawsze o 7.myslicie więc ze mierząc dwie godz wcześniej będzie znacznie niższa?
ovufriend uważa taki pomiar za niewiarygodny, monitory cyklu daja zakres 4 godzin czyli +-2 godziny i tutaj byś się załapała jako pomiar wiarygodny. Myślę, że to kwestia poznania swojego ciała. -
cześć
miałam testować w okolicach 16/01/2017 jednak nie wytrzymałam i wczoraj zrobiłam sikańca. wyszedł cień cienia. pobiegłam na betę dziś odebrałam wynik - 31,89mIU/ml.
mam nadzieję, ze to nie sen .
nieśmiało wysyłam Wam wszystkim wiruski *********** oby to była epidemia.Ewcia_92, anciaa, Sabinkak lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Jestem tu nowa i dopiero dziś odkryłam to miejsce:) 3 dni temu, jakiś tydzień po owulacji dostałam wysokiej gorączki 38/39, bez żadnych innych objawów. Lekarka sama stwierdziła, ze nie wie co mi jest. Czy spotykałyście się z tym, ze to objaw implantacji zarodka? Taka gorączka mi się od lat nie zdarzyła...
-
nick nieaktualny
-
Kurde kobity, chyba muszę wygospodarować czas popołudniami na pisanie tu, bo rankiem jest tyle info nowych od Was że masakra.
Co do zafasolkowanych już u nas to Zorganizowana:) i Niesia. No i teraz plinka.
Ej, może ten wątek to jakiś szczęśliwy.
Kesjaa zaznacz na wykresie inną godzinę, a potem sobie to zinterpretujesz. Nie ma wyjścia innego. Ja kilka dni w tamtym cyklu też nie mierzyłam w ogóle, bo nie miałam możliwości. Spoko.
Lalaland2017 może tak być, że skok tempki po owulacji to implantacja, pojawia się (o ile do niej dochodzi ehhh..) koło 7-12 dni od owu, wiec miej nadzieję. jak się będzie utrzymywać to na 90% pewne...
Cziktaaa a tu BUUUUM, @ nie ma, jest fasolka.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wroblowa - nie życz mi tylko takiej gorączki na stałe bo umrę temperatura spadła po 12h do 36,8/37 i tak sobie już została. Nie mam żadnego punktu odniesienia bo nie robiłam pomiarów temperatury wcześniej, ale zaskoczył mnie po prostu ten nagły wzrost.
-
Lalaland2017 wrote:Wroblowa - nie życz mi tylko takiej gorączki na stałe bo umrę temperatura spadła po 12h do 36,8/37 i tak sobie już została. Nie mam żadnego punktu odniesienia bo nie robiłam pomiarów temperatury wcześniej, ale zaskoczył mnie po prostu ten nagły wzrost.
Ale mierzyłaś ją pod pachą? No właśnie szkoda, że nie mierzyłaś cały cykl jak trzeba to miałabyś prawie pewność.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Testujące Staraczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ce652828f96.jpg
13.01. Kesjaa
19.01. marta95, Kimmy
24.01. anciaa
31.01. AneTka87
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf431e503e28.jpg
02.02 marciaa
04.02. Doma90
06.02. Bella_Bella, Kamelkowo -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Kurde kobity, chyba muszę wygospodarować czas popołudniami na pisanie tu, bo rankiem jest tyle info nowych od Was że masakra.
Co do zafasolkowanych już u nas to Zorganizowana:) i Niesia. No i teraz plinka.
Ej, może ten wątek to jakiś szczęśliwy.
Kesjaa zaznacz na wykresie inną godzinę, a potem sobie to zinterpretujesz. Nie ma wyjścia innego. Ja kilka dni w tamtym cyklu też nie mierzyłam w ogóle, bo nie miałam możliwości. Spoko.
Lalaland2017 może tak być, że skok tempki po owulacji to implantacja, pojawia się (o ile do niej dochodzi ehhh..) koło 7-12 dni od owu, wiec miej nadzieję. jak się będzie utrzymywać to na 90% pewne...
Cziktaaa a tu BUUUUM, @ nie ma, jest fasolka.
Obyś miała rację -
nick nieaktualny
-
Jaaa w ogóle mam dziś jakieś jazdy. Teoetycznie @ już wczoraj koło popołudnia poszła,a dziś znów jakieś plamienie dziwne i ból podbrzusza, ale taki delikatny. Eh, bidnemu zawsze wiatr w oczy.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Jaaa w ogóle mam dziś jakieś jazdy. Teoetycznie @ już wczoraj koło popołudnia poszła,a dziś znów jakieś plamienie dziwne i ból podbrzusza, ale taki delikatny. Eh, bidnemu zawsze wiatr w oczy.
A nie byłaś ostatnio podziębiona albo chora....przy osłabieniu organizmu często organizm tak wariuje....mnie coś głowa boli dzisiaj