Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi hi ja za każdym razem jak mówię ile mam lat to jestem w szoku
Trochę zeshizowałam jak w pierwszym cyklu starań nie zobaczyłam II kreseczek, ale potem dotarło ze nie mam już 20 lat to mam nadzieję że ten cykl będzie dla nas szczęśliwy
Jak nie, to mój-nie mąż stwierdził, ze idzie policzyć żołnierzyki, on jeszcze nie ma dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 20:02
-
A ja opowiem wam śmieszną historię z dzisiaj. Było serduszkowanie koło południa, jak syn poszedł na drzemkę. Zrobiliśmy to w salonie, a jak wspominałam kupiłam ten żel wspomagający śluz płodny ten cognive. Rano pokazałam go mężowi, zachwycony nie był bo jak to tak się wspomagać, przecież to ma być sama natura, po co taka ,,chemia" itd.
Ale doszło co do czego, baraszkujemy, a ja mówię ,,kochanie jeszcze żel", zostawiłam go na kanapie i biegnę po żel do sypialni. Znowu akcja się rozkręca, biorę żel i mówię,, ale na opakowaniu było napisane, że preferowana ilość produktu to jedna łyżeczka". A mąż ,,i co , teraz mam ci jeszcze iść do kuchni po łyżkę????" )
Ogólnie tak to poluzowano atmosferę, że było wesoło na maksa )Sabinkak, Ewcia_92, Jaspis, Rodzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mezus niestety sprzątać nie lubi. Czasami jak go poproszę to odkurzy. O gotowaniu się nawet nie mówi. Nic a nic nie umie.
My się na Greya wybieramy jutro. Na sztukę kochania mój M. chciał mnie zabrać wczoraj ale nie miałam nastroju na kino.
Dziś się już żegnam z Wami bo zaraz goście przyjeżdżają. Dobranoc -
Ewcia dzięki:) oj mamy pamiątkę na całe życie:) cichutko tu dzisiaj wszyscy baraszkują nawet naszego wróbelka wywiało
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Plinka może się wystraszył i boi się nią ruszyć nasz kiedyś miał podobnie na drugi dzien było oki ale trzeba na wszelki wypadek obserwować
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Niestety chyba nie. Juz wcześniej ją przeforsował a teraz się dobił. To jest pies fatalista. Kilka lat temu miał wycinaną piłkę z żołądka bo połkną ją w całości. 3 dni przed naszym slubem nie wyhamował przed bramą i uderzył w nią uchem.podeszło mu krwią i się płatek rozwarstwił. I takie inne różne przygody...
-
Cześć dziewczyny.
Ja się dopiero dzisiaj witam i w sumie chyba od razu pożegnam, bo zmęczona jestem.
Weekend na uczelni, więc to wszystko wyjaśnia. Ale wygląda na to, że @ w tym cyklu będzie krótki, bo już praktycznie same plamienia zostają, więc wyjdzie na to, że walentynki będą romantyczne
Nie wiem, co się działo, czy są dziś jakieś II kreseczki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Buldog angielski więc chyba najbardziej pechowa rasa. Wzięliśmy go ze schroniska 5 lat temu i tak z nami jest
-
Niech się sobie obija byleby tylko krzywdy sobie nie robił.
My myślimy o jeszcze jednym piesku jak wprowadzimy się do domu z podwórkiem. W wakacje byliśmy z mężem w schronisku i był tam taku cudny labrador czekoladowy jeżeli jeszcze tam będzie to jedzie z nami do domuAneTka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no to wiadomo . Labradory są piękne! . W ogóle uwielbiam duże psy. Nie podobają mi się takie szczurki, typu york
Godzina trzydzieści przerwy w jedzeniu to dużo , więc wsuwam banana (bo głód na maxa) i idę w kimono (żeby nic już nie jeść )! Dobrej nocy Kochane!