X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Sabinkak Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hi hi ja za każdym razem jak mówię ile mam lat to jestem w szoku :)
    Trochę zeshizowałam jak w pierwszym cyklu starań nie zobaczyłam II kreseczek, ale potem dotarło ze nie mam już 20 lat ;) to mam nadzieję że ten cykl będzie dla nas szczęśliwy :)
    Jak nie, to mój-nie mąż stwierdził, ze idzie policzyć żołnierzyki, on jeszcze nie ma dzieci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 20:02

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja opowiem wam śmieszną historię z dzisiaj. Było serduszkowanie koło południa, jak syn poszedł na drzemkę. Zrobiliśmy to w salonie, a jak wspominałam kupiłam ten żel wspomagający śluz płodny ten cognive. Rano pokazałam go mężowi, zachwycony nie był bo jak to tak się wspomagać, przecież to ma być sama natura, po co taka ,,chemia" itd.

Ale doszło co do czego, baraszkujemy, a ja mówię ,,kochanie jeszcze żel", zostawiłam go na kanapie i biegnę po żel do sypialni. Znowu akcja się rozkręca, biorę żel i mówię,, ale na opakowaniu było napisane, że preferowana ilość produktu to jedna łyżeczka". A mąż ,,i co , teraz mam ci jeszcze iść do kuchni po łyżkę????" :))

Ogólnie tak to poluzowano atmosferę, że było wesoło na maksa ;))

Sabinkak, Ewcia_92, Jaspis, Rodzynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahah :D. I poszedł? :D Olcia, po takich wesołościach to musi się w tym cyklu udać :) <3

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie poszedł, żelu coś tam wycisnęłam, ale na pewno jego właściwości tym razem nie zostały wykorzystane ;)

• Necia124 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mezus niestety sprzątać nie lubi. Czasami jak go poproszę to odkurzy. O gotowaniu się nawet nie mówi. Nic a nic nie umie.

My się na Greya wybieramy jutro. Na sztukę kochania mój M. chciał mnie zabrać wczoraj ale nie miałam nastroju na kino.

Dziś się już żegnam z Wami bo zaraz goście przyjeżdżają. Dobranoc

ty0qs6r.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia dzięki:) oj mamy pamiątkę na całe życie:) cichutko tu dzisiaj wszyscy baraszkują :) nawet naszego wróbelka wywiało :)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • plinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Necia udanej imprezki.

Dziewczyny właśnie nasz pies zleciał ze schodka i tak niefortunnie podwinął sobie łapę przednią że chyba ją zwichnął. Wogóle na nią nie przystaje. Oczywiście wybierzemy się z nim do weta ale to dopiero jutro. :-(
    Masakra.

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plinka może się wystraszył i boi się nią ruszyć nasz kiedyś miał podobnie na drugi dzien było oki ale trzeba na wszelki wypadek obserwować

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • plinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety chyba nie. Juz wcześniej ją przeforsował a teraz się dobił. To jest pies fatalista. Kilka lat temu miał wycinaną piłkę z żołądka bo połkną ją w całości. 3 dni przed naszym slubem nie wyhamował przed bramą i uderzył w nią uchem.podeszło mu krwią i się płatek rozwarstwił. I takie inne różne przygody...

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Ja się dopiero dzisiaj witam i w sumie chyba od razu pożegnam, bo zmęczona jestem.
    Weekend na uczelni, więc to wszystko wyjaśnia. Ale wygląda na to, że @ w tym cyklu będzie krótki, bo już praktycznie same plamienia zostają, więc wyjdzie na to, że walentynki będą romantyczne :)

Nie wiem, co się działo, czy są dziś jakieś II kreseczki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa pije wino :P.
    Plinka, Wasz czworonożny przyjaciel ma faktycznie pecha.. Rasowy jakiś czy kundelek? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma, dzisiaj nic się wiele nie działo. Cisza i spokój. Każda zajęta swoimi obowiązkami i weekendowym relaksowaniem :). Szybciutko nadrobisz przed snem :)

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaliczyliśmy dziś fajny obiad w restauracji, dostałam nawet bukiet od męża;) teraz maż na pokerze, żona idzie spać. Dobranoc ;)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba już jutro nadrobię, zwłaszcza, że mąż mnie nawołuje, bo chce nam rezerwować majówkę w Bieszczadach razem z jakimś SPA. Także lecę oglądać, bo jeszcze się rozmyśli. :)

Ewcia_92, Jaspis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OLAM86 wrote:
    My zaliczyliśmy dziś fajny obiad w restauracji, dostałam nawet bukiet od męża;) teraz maż na pokerze, żona idzie spać. Dobranoc ;)
    Ale milusio! Fajnie jak facet stara się nie tylko przed ślubem :). Dobrej nocy :)

• plinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Wróblowa pije wino :P.
    Plinka, Wasz czworonożny przyjaciel ma faktycznie pecha.. Rasowy jakiś czy kundelek? :)

Buldog angielski więc chyba najbardziej pechowa rasa. Wzięliśmy go ze schroniska 5 lat temu i tak z nami jest

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Buldog angielski więc chyba najbardziej pechowa rasa. Wzięliśmy go ze schroniska 5 lat temu i tak z nami jest
    Aa no to psina krępusek :D. Ma prawo się obijać o wszystko :D. My również jesteśmy za braniem zwierząt ze schronisk. Na wiosnę na pewno jakiegoś psiaka weźmiemy, bo ktoś nam otruł nie dawno naszego rudego przyjaciela..

• plinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech się sobie obija byleby tylko krzywdy sobie nie robił.
    My myślimy o jeszcze jednym piesku jak wprowadzimy się do domu z podwórkiem. W wakacje byliśmy z mężem w schronisku i był tam taku cudny labrador czekoladowy jeżeli jeszcze tam będzie to jedzie z nami do domu :-)

AneTka87 lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to wiadomo :). Labradory są piękne! <3. W ogóle uwielbiam duże psy. Nie podobają mi się takie szczurki, typu york :P

Godzina trzydzieści przerwy w jedzeniu to dużo :D, więc wsuwam banana (bo głód na maxa) i idę w kimono (żeby nic już nie jeść :D)! Dobrej nocy Kochane! <3 :)

• plinka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie również juz ssie. Ide do lodówy i też do spania się wybieram

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 21:57

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ