Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Lorien
Ja przybyłam na chwilę. Po sprzątanku wypiłam z mamą troszkę nalewki a zaraz przyjeżdżają kuzyni wiec machne sobie winko. weekendy u mnie dość intensywne.
Ja nie lubię filmów greya wolę książki!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Frosch ja of kors w poniedziałek, tak jak sobie postanowiłam po owulce. chociaż mnie Wróbel namawiał na dziś.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Hej Lorien
Ja przybyłam na chwilę. Po sprzątanku wypiłam z mamą troszkę nalewki a zaraz przyjeżdżają kuzyni wiec machne sobie winko. weekendy u mnie dość intensywne.
Ja nie lubię filmów greya wolę książki! -
nick nieaktualnySabinkak wrote:Ja tez mam tylozgięcie i poprzednie 2 ciąże za pierwszym razem zakończone bezproblemowo nawet sie nad pozycjami nie zastanawiałam a i na bety i inne badania nie biegałam bo nie wiedziałam co to zrobiłam test, wyszedł pozytywnie więc myślałam ze ok
-
Jaspis też pomyślałam o tym "a co jak jestem w ciąży?!" A potem spadłam na ziemię i stwierdziłam że nie mogę popadać w paranoje.
Jak będą II kreski to nawet piccolo nie tkne!Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Jaspis też pomyślałam o tym "a co jak jestem w ciąży?!" A potem spadłam na ziemię i stwierdziłam że nie mogę popadać w paranoje.
Jak będą II kreski to nawet piccolo nie tkne!
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Floreczka masz rację. Przez ostatnie 3 lata przed @ odmawiałam imprez, alkoholu i innych przyjemności zakazanych w ciazy a potem okazało się że jednak ciąży nie ma. póki testy nie potwierdziły to chce korzystać bo jak potwierdza to się skończy rumakowanie
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyFaktycznie Was mało dzisiaj . Myślałam, że będę mieć lektury na pół wieczoru a tu tylko 2 strony.. Kiepściutko! . Ja oczywiście spałam
Ancia, autorem jest Portia Da Costa .
Ineczka, fantastyczne zdjęcie! Czuję, że macie przepiękną pamiątkę!
Lorien, witam się z Tobą ciepło! . Wątek bardzo szczęśliwy, więc obyś szybciutko zobaczyła dwie, tłuste krechy
Ptaszyno, Twoja katorga może być dobrym znakiem.. Ale póki co, napij się tego wina . Na zdrowie .
Kimmy, siemankoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Szacuneczek! . Nie miałabym cierpliwości .
A oprócz szydełka, to jeszcze haft krzyżykowy, maszyna i ostatnio sutasz. Ogólnie uwielbiam rękodzieło i z przyjemnością wdrażam nowe technikiEwcia_92 lubi tę wiadomość
-
Jaspis wrote:A można wiedzieć ile masz lat i w jakim wieku są dzieciaki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabinkak wrote:Mam 35 lat i 16 letnią córcię Nati i 10 syna Wojtka. Po 30 zmieniłam życie i mam nowego partnera z którym teraz staramy sie o maluszka
-
nick nieaktualny