Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy dzisiaj filmowy wieczór z przyjaciółmi. Projektor, popcorn, piwo, wino i pizza.
Dobrej nocy dziewczyny.kmala lubi tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
Hej hej trochę się nie odzywałam bo nie miałam czasu. Pisałam Wam kilka dni temu że mam dziwny okres, zaczęło się 2 lutego w nocy, 2 dni był normalny potem już tylko plamienie. Robiłam test chyba 7 cy 8 lutego ale wyszedł negatywny. Tylko że nie wiem czemu dalej mam głupie myśli że jednak to ciąża. Mam dziwne objawy tzn dalej często chodzę sikać, jestem po okresie a mam wypryski gdzie zawsze pojawiają się przed miesiączką, do tego podwyższone libido a dzisiaj zauważyłam że bolą mnie piersi przy dotykaniu...nie wiem sama czy już mi weszło na mózg
Wcześniej w sumie mało napisałam o sobie więc może teraz to zrobię. Wybaczcie ale nie mam czasu żeby was jakoś nadrobić tyle piszecie i już od dawna
-
A więc tak. Mam 25 lat, męża i dwójkę dzieci synka 5 lat i córeczkę prawie roczna. W obydwu ciążach udało się w pierwszy cyklu starań bez żadnego monitoringu cyklu. W pierwszej test zrobiłam po 2 tygodniach i wyszła druga blada kreska, z resztą pierwsza była taka trochę nie planowana :p W drugiej robiłam test w dniu @ pamiętam że czułam że się udało z resztą strasznie piersi mi urosły i też często sikałam. Test robiłam rano a kreska wyszła ledwo widoczna dopiero po 3 dniach była wyrazniejsza ale nie aż tak mocno. Teraz zaczęliśmy się powoli starać o trzeciego dzidziusia. W sumie wolała bym rodzic jakoś na wiosne ale stwierdziliśmy że zobaczymy i jak się uda teraz to też będzie ok. Nie staramy się jakoś specjalnie, nie sprawdzam temp i nie wiem kiedy będę mieć owulacje jeśli teraz się jednak nie udało. Zobaczymy co czas przyniesie. Myślę że poobserwuje się jeszcze z tydzień i jak dalej będę miała dziwne objawy i bolące piersi to zrobię znowu test. Nie wiem co mam jeszcze napisać:p Mam nadzieję że jakoś się się wkręcić w wasza grupę i życzę powodzenia wszystkim staraczkom. Oby jak najszybciej się udało:)
-
nick nieaktualnyDziewuszki wszystkie grzecznie śpią, a Anetaka w tym czasie ciężko pracowała, ładnie to tak? Dobrze, że już wróciłam do domu bo nogi strasznie mnie bolą..
Inecza ahhh cóż za piękne zdjęcie! Chętnie obejrzymy więcej foteczek, więc się nie krępuj
Plinka, przykro mi, że Twój piesek ma takiego pecha, oby ta nóżka to nic groźnego.
Ja też w domu rodziców jak mieszkałam to wzięłam psiaczka ze schroniska i jest do tej pory, kochana nasza kundelka
Ale Ewcia, że Wam psa otruli... ohh powiesiłabym bym... Jak ja nienawidzę przemocy nad bezbronnymi zwierzętami.. normalnie od razu cała się trzęsę...
Apropo zwierząt to mój facet ma bzika na ich punkcie. Juz mi zapowiedział, że niedługo robi na naszej działce miejsce na swoje zwierzątka i zamierza mieć małe ranczo i hodować: kury, kaczki, kilka psów, króliki i nawet konia .... o ludzie! chyba z nim zwariuję Już mu zapowiedziałam, że tam.. tam.. daleko żebym ja tego oglądać nie musiała i wąchać, oraz duża zagroda musi być Ja bardzo kocham zwierzęta, ale co to to nie, bo już widzę jaki to będzie syf.. także niech on sam sobie po tym sprząta, a ja wystarczy że będę mieć cały dom Także dziewczyny, w razie czego jakby któraś miała ochotę kiedyś pojeździć na koniu to zapraszam nad morze
Wróblowa ale Ty nas trzymasz w napięciu, no nawet Twój mąż już nie może wytrzymać, zobacz jaka dzielna teraz jesteś te cycorki to dobry znak
Andee kochana niestety ja Ci nie pomogę, bo sama nie umiem, ale koniecznie jutro wstaw zdjęcie, jak Tobie dziewczyny wytłumaczą to sobie pooglądamy Twoje dzieło
Hilary witaj. Jeżeli z dwoma pierwszymi dzieciaczkami poszło tak sprawnie to myślę, że na luzie i ten trzeci raz się uda, więc spokojnie Albo miałaś taki skąpy okres, albo to implantacyjne plamienie, może powtórz test za parę dni?
Ja też już lecę spać, jutro wieczorem wraca mój R z połowami hihi, ale będę miała rybek, mniam dobrej nocy -
Annde np na zapodaj.net
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Witam nowe staraczki i życzę powodzenia :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
AneTka Ty nad morzem
Plinka, fotka naprawdę super
Kimmy świetny avatar
Tulę ponownie dziewczynki z @ :*
Nie piszę nickami bo po całym prawie dniu nadrobiłam, ale nie zapamiętam tyle informacji :*Kimmy lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu, dziękuję
https://zapodaj.net/56f0c7f253f38.jpg.html
https://zapodaj.net/b9f77a0716ffb.jpg.htmlJaspis, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Cześć ja też już wstałam
Witam nowe staraczki i uciekam na wypad z moim n-m dzieci sprzedane, pies też więc jedziemy ciężko pracować na naszego kropka No i troszkę w wolnych chwilach na desce pojeździć
-
Dzień dobry kobietki nareszcie mam męża w domu; )Życzę miłego dnia. My zaraz śniadanko zjemy i na siłownię lecimy od wczoraj kluja mnie jajniki w tym miesiącu jakoś mocniej wiec ja 14 dostane @ a wrobelek się pochwali dwoma kreseczkami:))
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Floreczka
Dokładnie nie dajmy się zwariować. Nie można sobie wszystkiego odmawiać.
Jaspis
Ja też czasem bawie się z haftem krzyżykowym Zrobiłam sobie ładnie zaproszenia na wesele i zaproszenia na chrzciny młodszego synka
Ja dziś testowałam wyszła bladziocha ale nie nastawiam sie bo w tamtym roku miałam też bladzioche w dniu @ a i tak małpa przyszła. Teraz (nie)planowany termin @ w środe. W piatek byłam na becie to był 24dc beta była 2.11 gdzie brak ciąży jest przy >1 więc już nie wiem co o tym myśleć, mam mdłości rano i wieczorem cągnący bol brzucha, ale boje się nastawiać żeby się nie rozczarować jutro ide powtórzyć bete.Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haj! Muszę Wam się przyznać że się troszku opilam wczoraj. Eh. ale atmosfera była świetna, kuzyni mnie obtanczyli także nie ma co żałować chyba.
Kimmy no moje cykle to NEVER ENDING STORY.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny