Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli ale musi być dobrze wszystko się wyprostuje i każda z nas doczeka tego upragnionego Maluszka nie ważne czy to pierwszy czy kolejny...
Wiem wiem tylko ja z tych narwanych co chcą mieć już i teraz jeśli chodzi o dzieci, nawet jak robimy jakieś badania itp to bym chciała wiedzieć wszystko już i teraz.. -
nick nieaktualny
-
Joł a nas telepie w pociągu. Dopiero przed Skierniewicami... dlaczego akurat teraz samochód musiał się zepsuć
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
cześć dziewczyny po całym dniu. Proszę mnie wypisać z lutego i wpisać na testowanie na 16.03.2017 r. Niestety miesiaczka przyszła dzisiaj (((( nie sądziłam, że bedę czuć aż takie rozczarowanie wkońcu beta nie kłamie. Ale jednak myslałam, że może zrobiłam zawcześnie...
-
Sara betke można robić od 7 dnia od stosunku. więc raczej nie mogłaś za wcześnie tyle mocno i lebek do góry. :*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Sarrrra wrote:cześć dziewczyny po całym dniu. Proszę mnie wypisać z lutego i wpisać na testowanie na 16.03.2017 r. Niestety miesiaczka przyszła dzisiaj (((( nie sądziłam, że bedę czuć aż takie rozczarowanie wkońcu beta nie kłamie. Ale jednak myslałam, że może zrobiłam zawcześnie...
przytulam ;( Następny cykl bedzie nasz -
Jaspis dokładnie! Właśnie wyjechaliśmy do skierwy i zaraz zyrardow. chodz na stacje, pomachamy sobie.
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Sarrrra wrote:cześć dziewczyny po całym dniu. Proszę mnie wypisać z lutego i wpisać na testowanie na 16.03.2017 r. Niestety miesiaczka przyszła dzisiaj (((( nie sądziłam, że bedę czuć aż takie rozczarowanie wkońcu beta nie kłamie. Ale jednak myslałam, że może zrobiłam zawcześnie...
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyA mnie tak zmulilo ze chyba musze sie polozyc.. tak wiec dzisiaj sie zegnam i sle buziaki moze uda mi sie wpasc w weekend, choc Pan Klekot w domu bo w koncu ma wolny weekend wiec moze byc ciezko
Dobranoc Misiaczki :*Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość
-
Moj ksieciunio tez się zaraz zjawi dobrze bo może przyłączy się do nalewkowego relaksu;) stosunkowo udanej nocy
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny