Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
annde wrote:Cześć Dziewczyny,
Ale żeście stron natrzaskały w weekend. Ja właśnie wracam do domu po poranku w radiu. Wygrałam lokówkę automatyczną Także dzień już zaliczam do udanych.
Co do spraw okołociążowych to wydaje mi się, że i tym razem nic z tego. Wiem, że to nie jest reguła, ale nie mam żadnych objawów. Absolutnie żadnych, które mogłyby sugerować, że jednak wyszło. A jak mi się pojawią pryszcze w ciągu kilku dni, to już będę pewna.
Annde juz wiem ze bankowo się znamy . Na FB widziałam zdjęcie7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
marciaa wrote:trzymam kciuki żeby pryszcze się nie pojawiłY :d
Ja trzymam co miesiąc, narty gdy nie staraliśmy się o dziecko. Niestety skubane nie słuchają.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Klekotowa wrote:Marcia, też czekam grzecznie choć leżący w domu test mnie wodzi na pokuszenie a do tego to skierowanie na betę hahahah ale test w niedzielę robię chyba że @ wcześniej przyjdzie...
I imho już na tym etapie można się czuć "dziwnie" ale zawsze to subiektywne objawy, nigdy obiektywne poza tym jak się ich wyczekuje to one jak szalone się pojawiają
ej a własnie
jak powiedzmy test wyjdzie mi pozytywny a w niedzielę lecę samolotem ? -
marciaa wrote:ej a własnie
jak powiedzmy test wyjdzie mi pozytywny a w niedzielę lecę samolotem ?
Marciaa,
Latanie samolotem w pierwszych tygodniach, miesiącach, a nawet przez całą ciąże może być ryzykowne, ze względu na przeciążenia.
CHociaż osobiście znam osoby, które w ciąży latały, ja bym jednak nie ryzykowała...starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Marcia trzeba by przekopać materiały mamyginekolog. Wydaje mi się, że mówiła o Tym w którymś live'ie.
Na moje oko można latać tym bardziej w tak wczesnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 13:03
Klekotowa lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnymarciaa wrote:ej a własnie
jak powiedzmy test wyjdzie mi pozytywny a w niedzielę lecę samolotem ?monijaaa wrote:Marcia trzeba by przekopać materiały mamyginekolog. Wydaje mi się, że mówiła o Tym w którymś live'ie.
Na moje oko można latać tym bardziej w tak wczesnej ciąży
Ja nawet znalazłam ten tekst
https://www.facebook.com/mamaginekolog/posts/652078808284716:0
Grunt to normalne/zdrowe podejście do życia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 13:08
-
Hej dziewczyny. Nie było mnie dość długo i nie nadrobić wszystkiego. Może jakieś krótkie streszczenie z dobrych i złych info? Ktoś coś?
I mam pytanie czy to normalne że od leków antykoncepcyjnych mój okres się wydłużyl? To już 9 dzień jak mam plamienia i się martwię... -
nick nieaktualnyNecia124 wrote:
I mam pytanie czy to normalne że od leków antykoncepcyjnych mój okres się wydłużyl? To już 9 dzień jak mam plamienia i się martwię... -
nick nieaktualnymarciaa wrote:kochane, akurat to że latać można to wiedziałam
dzięki Klekotku za artykuł
bardziej chodziło mi o przejście przez bramki
A na skan całego ciała możesz się nie zgodzić mówiąc że jesteś w ciąży, ale wtedy czeka Cię "macanko"monijaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNecia124 wrote:Tylko że ja biorę pierwszy raz te tabletki. Zaczęłam w pierwszym dniu miesiączki czyli 12.02.2017 r i tak się ten okres ciągnie do dziś.
-
Necia, chwila, bo jestem nieprzytomna... jak?
Od razu po odstawieniu zaczęłaś się starać? Ile dni zawsze krwawiłaś w czasie przyjmowania tabsów?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyNecia124 wrote:Hmm no ja te tabsy biorę że względu na torbiel i tak myślę że może to są np efekty tego że się wchłania. Wizyta kontrolna miła być maju dopiero i nie wiem co robić.
-
Necia Ty idź teraz do lekarza. Tak naprawdę żadnego "dziwnego" krwawienia nie powinno się bagatelizować.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny