X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • floreczka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia tak jak pisałam wczoraj czekam na raport.

43f51c7715cb244a66028fb6b52f57e9.png
    07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
    10.2016 - wypalanie nadżerki
    03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    To ja dziś skoczę do apteki po węgiel w kapsułkach. :D chociaż ja pewnie też ja w weekend zrobię, bo mi się taki chaos zapowiada w tym tygodniu, że nie będę miała kiedy. :D dam znać jak moje wrażenia. :D
    Koniecznie! :) my sprzedaliśmy ją już kilku znajomym osobom :D naprawdę rewela :)

A no i jeszcze jedno..bo ja mam bardzo wrażliwą skórę... maska jednak jest dość inwazyjna więc nie polecam zbyt często :/ i o ile mój Klekot po prostu resztki zmył ciepłą wodą i ...tyle, o tyle ja musiałam 2x krem nawilżający nakładać bo tak mnie twarz paliła :)
    Ale siedzę od wczoraj i się miziam po policzkach :D bo takie przyjemne i mięciutkie :D

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Gin mi mówił że powinno być widać już 7 dni po owulce, ale bezpieczniej zrobić ok. 10 dnia po, chyba że wytrzymasz to najlepiej poczekać do terminu @....

To chyba wole poczekać do @ :). Dziękuje Klekotowa i Wroblowa ;)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• OLAM86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie usnal. Ale ja w dzien nie potrafię spac. Mimo ze np teraz bardzo bym chciała ...ale słonko swieci - to jest plus:))

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, od czego Cię kiełki bolą? :(

Klekotka, jak pupcia niemowlaczka. :D Ja tez mam wrażliwą cere, także dobrze że mówisz. :P i dodatkowo naczynkową. :<

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny od słońca! Dajcie go mnie trochę, bo u nas szaro, buro i ponuro. :/

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:

Klekotka, jak pupcia niemowlaczka. :D Ja tez mam wrażliwą cere, także dobrze że mówisz. :P i dodatkowo naczynkową. :<
    O Kochana to będziesz czerwona jak upiór :P ale warto! :) raz na jakiś czas... ;)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa jesteś specem. Dobrze myślę że szyjka powinna być wysoko, miękka i otwarta na owu?

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:
    Wroblowa jesteś specem. Dobrze myślę że szyjka powinna być wysoko, miękka i otwarta na owu?
    Tak, w czasie owulacji jest wysoko, miękka i otwarta. A masz taką? :) To działaj czym prędzej. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • izu2016 Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam do odstąpienia Inofolic. Jedno opakowanie całe 20 saszetek, drugie 16 saszetek. Cena za oba opakowania 30 zł + koszty wysyłki. Termin ważności maj 2017 r.
    Kontakt najlepiej na maila: [email protected]

izu2016
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    To trzymam Marcia kciuksy żeby ta podstawa szybko się pojawiła. :P

piersi bolą bardzo mocno. mocniej jak ostatnio gdzie już wtedy myślałam że bolą mega.
    Jednak to żaden objaw, a do testowania jeszcze conajmniej 4 dni

Klekotowa, Anna6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    piersi bolą bardzo mocno. mocniej jak ostatnio gdzie już wtedy myślałam że bolą mega.
    Jednak to żaden objaw, a do testowania jeszcze conajmniej 4 dni
    mnie cycki poza sutkami w sumie nie bolą, ale spuchły... w ogóle cała spuchłam :/ czuję się jakby mi ktoś w dupkę wsadził pompkę i nadmuchał :/ taka jestem pufffff.....

Mnie za to brzuch i jajniory zarzynają...
    A do testowania tyle samo co Marcia :)

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie Marcia nie ma co się narazie nakręcać, czekaj cierpliwie :) Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki. ;*

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    mnie cycki poza sutkami w sumie nie bolą, ale spuchły... w ogóle cała spuchłam :/ czuję się jakby mi ktoś w dupkę wsadził pompkę i nadmuchał :/ taka jestem pufffff.....

Mnie za to brzuch i jajniory zarzynają...
    A do testowania tyle samo co Marcia :)

klekocie, ja też takie mam uczucie :D
    a i słabo mi coś... no ale dla mnie nie istnieją na tym etapie objawy
    więc czekam grzecznie do terminu

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wroblowa jeszcze nie, ale chyba na dniach bo już wczoraj się podniosła otworzyła tyle że dość twarda. Zobaczę jaka dziś będzie.

Jajniki już z dwa dni mnie boli tak urywanie . Myślę że kwestia 3-4 dni. Zobaczymy.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    No pewnie Marcia nie ma co się narazie nakręcać, czekaj cierpliwie :) Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki. ;*

<3

• annde Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    Ale żeście stron natrzaskały w weekend. :) Ja właśnie wracam do domu po poranku w radiu. Wygrałam lokówkę automatyczną :) Także dzień już zaliczam do udanych.

Co do spraw okołociążowych to wydaje mi się, że i tym razem nic z tego. Wiem, że to nie jest reguła, ale nie mam żadnych objawów. Absolutnie żadnych, które mogłyby sugerować, że jednak wyszło. A jak mi się pojawią pryszcze w ciągu kilku dni, to już będę pewna.

Dżoana89, dineh lubią tę wiadomość

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    Cześć Dziewczyny,
    Ale żeście stron natrzaskały w weekend. :) Ja właśnie wracam do domu po poranku w radiu. Wygrałam lokówkę automatyczną :) Także dzień już zaliczam do udanych.

Co do spraw okołociążowych to wydaje mi się, że i tym razem nic z tego. Wiem, że to nie jest reguła, ale nie mam żadnych objawów. Absolutnie żadnych, które mogłyby sugerować, że jednak wyszło. A jak mi się pojawią pryszcze w ciągu kilku dni, to już będę pewna.

trzymam kciuki żeby pryszcze się nie pojawiłY :d

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    klekocie, ja też takie mam uczucie :D
    a i słabo mi coś... no ale dla mnie nie istnieją na tym etapie objawy
    więc czekam grzecznie do terminu
    Marcia, też czekam grzecznie :) choć leżący w domu test mnie wodzi na pokuszenie :P a do tego to skierowanie na betę :P hahahah :) ale test w niedzielę robię chyba że @ wcześniej przyjdzie...

I imho już na tym etapie można się czuć "dziwnie" :) ale zawsze to subiektywne objawy, nigdy obiektywne :) poza tym jak się ich wyczekuje to one jak szalone się pojawiają :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annde wrote:
    Cześć Dziewczyny,

Annde, oby te pryszcze komu innemu wyskoczyły, nie Tobie :) :*

‹‹ 410 411 412 413 414 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ