Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:To ja dziś skoczę do apteki po węgiel w kapsułkach. chociaż ja pewnie też ja w weekend zrobię, bo mi się taki chaos zapowiada w tym tygodniu, że nie będę miała kiedy. dam znać jak moje wrażenia.
A no i jeszcze jedno..bo ja mam bardzo wrażliwą skórę... maska jednak jest dość inwazyjna więc nie polecam zbyt często i o ile mój Klekot po prostu resztki zmył ciepłą wodą i ...tyle, o tyle ja musiałam 2x krem nawilżający nakładać bo tak mnie twarz paliła
Ale siedzę od wczoraj i się miziam po policzkach bo takie przyjemne i mięciutkie -
Klekotowa wrote:Gin mi mówił że powinno być widać już 7 dni po owulce, ale bezpieczniej zrobić ok. 10 dnia po, chyba że wytrzymasz to najlepiej poczekać do terminu @....
To chyba wole poczekać do @ . Dziękuje Klekotowa i Wroblowa7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Ola, od czego Cię kiełki bolą?
Klekotka, jak pupcia niemowlaczka. Ja tez mam wrażliwą cere, także dobrze że mówisz. i dodatkowo naczynkową. :<
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Doma90 wrote:Wroblowa jesteś specem. Dobrze myślę że szyjka powinna być wysoko, miękka i otwarta na owu?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dziewczyny, mam do odstąpienia Inofolic. Jedno opakowanie całe 20 saszetek, drugie 16 saszetek. Cena za oba opakowania 30 zł + koszty wysyłki. Termin ważności maj 2017 r.
Kontakt najlepiej na maila: [email protected]izu2016 -
Wróblowa wrote:To trzymam Marcia kciuksy żeby ta podstawa szybko się pojawiła.
piersi bolą bardzo mocno. mocniej jak ostatnio gdzie już wtedy myślałam że bolą mega.
Jednak to żaden objaw, a do testowania jeszcze conajmniej 4 dniKlekotowa, Anna6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:piersi bolą bardzo mocno. mocniej jak ostatnio gdzie już wtedy myślałam że bolą mega.
Jednak to żaden objaw, a do testowania jeszcze conajmniej 4 dni
Mnie za to brzuch i jajniory zarzynają...
A do testowania tyle samo co Marcia -
No pewnie Marcia nie ma co się narazie nakręcać, czekaj cierpliwie Ja trzymam za Ciebie mocno kciuki. ;*
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Klekotowa wrote:mnie cycki poza sutkami w sumie nie bolą, ale spuchły... w ogóle cała spuchłam czuję się jakby mi ktoś w dupkę wsadził pompkę i nadmuchał taka jestem pufffff.....
Mnie za to brzuch i jajniory zarzynają...
A do testowania tyle samo co Marcia
klekocie, ja też takie mam uczucie
a i słabo mi coś... no ale dla mnie nie istnieją na tym etapie objawy
więc czekam grzecznie do terminu -
Cześć Dziewczyny,
Ale żeście stron natrzaskały w weekend. Ja właśnie wracam do domu po poranku w radiu. Wygrałam lokówkę automatyczną Także dzień już zaliczam do udanych.
Co do spraw okołociążowych to wydaje mi się, że i tym razem nic z tego. Wiem, że to nie jest reguła, ale nie mam żadnych objawów. Absolutnie żadnych, które mogłyby sugerować, że jednak wyszło. A jak mi się pojawią pryszcze w ciągu kilku dni, to już będę pewna.Dżoana89, dineh lubią tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
annde wrote:Cześć Dziewczyny,
Ale żeście stron natrzaskały w weekend. Ja właśnie wracam do domu po poranku w radiu. Wygrałam lokówkę automatyczną Także dzień już zaliczam do udanych.
Co do spraw okołociążowych to wydaje mi się, że i tym razem nic z tego. Wiem, że to nie jest reguła, ale nie mam żadnych objawów. Absolutnie żadnych, które mogłyby sugerować, że jednak wyszło. A jak mi się pojawią pryszcze w ciągu kilku dni, to już będę pewna.
trzymam kciuki żeby pryszcze się nie pojawiłY :d -
nick nieaktualnymarciaa wrote:klekocie, ja też takie mam uczucie
a i słabo mi coś... no ale dla mnie nie istnieją na tym etapie objawy
więc czekam grzecznie do terminu
I imho już na tym etapie można się czuć "dziwnie" ale zawsze to subiektywne objawy, nigdy obiektywne poza tym jak się ich wyczekuje to one jak szalone się pojawiają -
nick nieaktualnyannde wrote:Cześć Dziewczyny,
Co do spraw okołociążowych to wydaje mi się, że i tym razem nic z tego. Wiem, że to nie jest reguła, ale nie mam żadnych objawów. Absolutnie żadnych, które mogłyby sugerować, że jednak wyszło. A jak mi się pojawią pryszcze w ciągu kilku dni, to już będę pewna.