Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Ewcia bardzo się cieszę, że wszystko ok!
Klekotowa, ja też wypróbuje maseczkę - nawet dzisiaj, bo Twoich ostatnich wpisach szukałam dzisiaj czegoś podobnego w Rossmanie i nie znalazłam. Cieszę się, że dałaś przepis.Klekotowa, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlueyes wrote:Cześć Dziewczyny
Ewcia bardzo się cieszę, że wszystko ok!
Klekotowa, ja też wypróbuje maseczkę - nawet dzisiaj, bo Twoich ostatnich wpisach szukałam dzisiaj czegoś podobnego w Rossmanie i nie znalazłam. Cieszę się, że dałaś przepis.Ewcia_92, karollka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Myślicie ze jest sens testowania przy 1cs?
W ogóle zawsze jak masz podejrzenia że możesz być w ciąży warto sprawdzić czy to tylko urojenie czy faktycznie coś tam się kluje
Nikt nie powiedział że w 1 cs się nie zachodzi bo np. ja przy tej straconej niestety ciąży zaszłam właśnie w 1 cs (tak, miałam więcej szczęścia jak rozumu chyba )Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 16:30
karollka29 lubi tę wiadomość
-
Klekotowa wrote:Kochana, jeśli starania są to zawsze warto sprawdzić
W ogóle zawsze jak masz podejrzenia że możesz być w ciąży warto sprawdzić czy to tylko urojenie czy faktycznie coś tam się kluje
Nikt nie powiedział że w 1 cs się nie zachodzi bo np. ja przy tej straconej niestety ciąży zaszłam właśnie w 1 cs (tak, miałam więcej szczęścia jak rozumu chyba )
Tak myślę żeby się wstępnie zapisać na 3.03 na testowanie . Wiec chyba jak Jaspis wróci to poprosze o zapisanieJaspis lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:A w ulotce nie jest czasem napisane że efektem ubocznym przyjmowania są krwawienia/plamienia okołomięsiączkowe?
Krwiawienie od tabsow moze jak najbardziej sie zdarzyc , ale tylko na poczatku brania. Gdzirs dwa gory trzy miech moze sie zdarzy takie "siapanie" po okresie. Pozniej jest to znak, ze tabsy nalezy zmienic. Poczekaj jeszcze kilka dni, jest to z reguly oznaka niedobranych tabletek, nic powaznego.
Ewcia, jupppii !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 17:02
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewcia!
Jak już wcześniej pisałam, ogromnie Ci gratuluję!
Spotkało Cię ogromne szczęście! Teraz Twoje życie już nigdy nie będzie takie samo, ale to pozytywna zmiana..
Nie znamy się, ale czuję do Ciebie wielką sympatię i życzę zdrowia dla Ciebie i maluszkaEwcia_92 lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualny