Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Doma90 wrote:
No i nie mam testu ciążowego w domu, czekam cierpliwie do terminu @ a może nawet i dłużej, bo przecież czasem też się kilka dni spóźnia i zaraz ciąży to nie oznacza
Ja w poprzednim cyklu robiłam test przed @ bo jakoś dziwnie się czułam i coś mnie tknęło. Ale jakoś byłam przekonana, że na pewno nie jestem w ciąży i wcale nie byłam smutna ani nic że jest negatywny. A teraz z jednej strony chyba było trochę za wcześnie a z drugiej strony mam jakieś dziwne poczucie, że będę teraz w ciąży.
Ja wiem, że to głupie ale od razu po miałam poczucie - "to na pewno ten raz" -
Ja na razie też na luzaka, ale wiem, że z każdym kolejnym dniem po owulce będzie coraz gorzej i zacznę się nakręcać... Nie dam rady tak totalnie wyluzować i "zapomnieć" o staraniach
Chociaż myślę, że jak skończy mi się umowa o pracę to rzucam w cholerę te wykresy, mierzenie tempki i obserwacje. Niech się dzieje co chce. -
Mój M.zaraz idzie do pracy,więc spędze z Wami wieczór.Czytam o Waszym luzowaniu i też w tym cyklu trochę oopuszczam.Będę tylko mierzyć tempke i sprawdzać sluz.I wsio!Niech się dzieje co chce:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Zaziębiłam się w tym tygodniu i mój wykres temperatury wygląda jak EKG Chyba nie było owu bo nic nie czułam, żadnych skurczów, żadnego wybrzuszonego jajnika... nie wiem czy już spisać ten cykl na straty...?
W przyszłym miesiącu mam umówione sono HSG chyba już dam sobie spokój przed badaniem.][/url] -
MilliSBB wrote:Mój M.zaraz idzie do pracy,więc spędze z Wami wieczór.Czytam o Waszym luzowaniu i też w tym cyklu trochę oopuszczam.Będę tylko mierzyć tempke i sprawdzać sluz.I wsio!Niech się dzieje co chce:-)
tylko nie zapomnij o przytulankach!
ps. jak Wy robicie te serduszka? jakiś skrót klawiszowy? -
Blueyes wrote:tylko nie zapomnij o przytulankach!
ps. jak Wy robicie te serduszka? jakiś skrót klawiszowy?"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Blueyes wrote:dzięki
ja ruszam tyłek! idę poćwiczyć, bo fałdy na brzuchu się zrobiły. Mam nadzieje, że nie padnę na zawał.
zazdro, ruszam tyłek z kanapy od kilku lat i jakoś ruszyć nie mogę mam czasami takie zrywy, ale szybko tracę motywację -
nick nieaktualnyU mnie w tym miesiącu też luz. Temperatura jakaś dziwna, nie wskazuje na owulację, jajnik bolał w piątek i sobotę, w niedzielę plamienie i wodnisty śluz, a test owulacyjny dopiero dzisiaj pokazuje 2 tłuste krechy. Nic się kupy nie trzyma.
A do tego S. cały czas twierdzi, że ja w ciąży już jestem i wysyła mnie na jakieś badania poziomu Wit D i żelaza (według jego teorii bardzo ważne w ciąży).
A po dzisiejszej akcji jaką mały zrobił w sklepie i samochodzie, to się zaczęłam zastanawiać, czy ja jeszcze mam cierpliwość do dzieci. -
nick nieaktualnyDopiero odstawiłam telefon od ucha. Wygadałam się jednej siostrzyczce to trzeba było reszcie stada powiedzieć. I tak już wieczór . Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :*.
Dżoana, kochana jesteś! :* Twoje słowa bardzo ociepliły mi serducho . Dziękuję :*
Jaspis, serduszko widziałam. Nie słyszałam. Ale i tak łzy się polały . Moja ginka w tak wczesnej ciąży nie słucha serduszek bo to duże obciążenie dla dziecka.
Marcia, jak zwykle odlicza czas do wyjścia z pracy .
Ro, Dżoana89, Jaspis lubią tę wiadomość