X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Ro Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Luz luzem ale tu rzeczywiście wszystko nakręca :) dlatego ja Was dzisiaj mocno sciskam i sie zegnam na dziś.. polezakowac troche z moim panem Klekotem i nie myśleć o niczym :)

No właśnie! Tak najlepiej!

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jeszcze nigdy nie myślałam o dziecku w trakcie czy po <3

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:

No i nie mam testu ciążowego w domu, czekam cierpliwie do terminu @ a może nawet i dłużej, bo przecież czasem też się kilka dni spóźnia i zaraz ciąży to nie oznacza ;)

Ja w poprzednim cyklu robiłam test przed @ bo jakoś dziwnie się czułam i coś mnie tknęło. Ale jakoś byłam przekonana, że na pewno nie jestem w ciąży i wcale nie byłam smutna ani nic że jest negatywny. A teraz z jednej strony chyba <3 było trochę za wcześnie a z drugiej strony mam jakieś dziwne poczucie, że będę teraz w ciąży.
    Ja wiem, że to głupie ale od razu po <3 miałam poczucie - "to na pewno ten raz"

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ro życzę Ci tego :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze pół godziny i do domu :D

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    czuje takie rozpychanie tam, jak co miesiąc przed @ :(

Marcia ja tez :( Dzisiaj w ogole myslalam, ze to juz okres. U mnie to oznaka, ze cykl sie jeszcze nie wydluzyl...

• agu92 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie też na luzaka, ale wiem, że z każdym kolejnym dniem po owulce będzie coraz gorzej i zacznę się nakręcać... Nie dam rady tak totalnie wyluzować i "zapomnieć" o staraniach ;)
    Chociaż myślę, że jak skończy mi się umowa o pracę to rzucam w cholerę te wykresy, mierzenie tempki i obserwacje. Niech się dzieje co chce.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to cycki W OGOLE nie bola nah, nah, nah :D :D

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M.zaraz idzie do pracy,więc spędze z Wami wieczór.Czytam o Waszym luzowaniu i też w tym cyklu trochę oopuszczam.Będę tylko mierzyć tempke i sprawdzać sluz.I wsio!Niech się dzieje co chce:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Felinka Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaziębiłam się w tym tygodniu i mój wykres temperatury wygląda jak EKG :( Chyba nie było owu bo nic nie czułam, żadnych skurczów, żadnego wybrzuszonego jajnika... nie wiem czy już spisać ten cykl na straty...?

W przyszłym miesiącu mam umówione sono HSG chyba już dam sobie spokój przed badaniem.

]b25ee6e81ca114a86fa1583df40131c7.png[/url]
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Mój M.zaraz idzie do pracy,więc spędze z Wami wieczór.Czytam o Waszym luzowaniu i też w tym cyklu trochę oopuszczam.Będę tylko mierzyć tempke i sprawdzać sluz.I wsio!Niech się dzieje co chce:-)

tylko nie zapomnij o przytulankach! ;)

ps. jak Wy robicie te serduszka? :P jakiś skrót klawiszowy?

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:

Wystarczy tylko użyć obok siebie < i 3 ;)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:

Już dzis bylo:-):-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to "<" i "3" < 3 <3

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :) <3

ja ruszam tyłek! idę poćwiczyć, bo fałdy na brzuchu się zrobiły. Mam nadzieje, że nie padnę na zawał.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    dzięki :) <3

ja ruszam tyłek! idę poćwiczyć, bo fałdy na brzuchu się zrobiły. Mam nadzieje, że nie padnę na zawał.

zazdro, ruszam tyłek z kanapy od kilku lat i jakoś ruszyć nie mogę :D mam czasami takie zrywy, ale szybko tracę motywację ;)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w tym miesiącu też luz. Temperatura jakaś dziwna, nie wskazuje na owulację, jajnik bolał w piątek i sobotę, w niedzielę plamienie i wodnisty śluz, a test owulacyjny dopiero dzisiaj pokazuje 2 tłuste krechy. Nic się kupy nie trzyma.

A do tego S. cały czas twierdzi, że ja w ciąży już jestem i wysyła mnie na jakieś badania poziomu Wit D i żelaza (według jego teorii bardzo ważne w ciąży).

A po dzisiejszej akcji jaką mały zrobił w sklepie i samochodzie, to się zaczęłam zastanawiać, czy ja jeszcze mam cierpliwość do dzieci.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Ale za to cycki W OGOLE nie bola nah, nah, nah :D :D

A mnie okropnie.
    Szczególnie rano. Wtedy tak bolą że gdyby cały dzień tak było to bym chyba płakała

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero odstawiłam telefon od ucha. Wygadałam się jednej siostrzyczce to trzeba było reszcie stada powiedzieć. I tak już wieczór :D. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :*.

Dżoana, kochana jesteś! :* Twoje słowa bardzo ociepliły mi serducho <3. Dziękuję :*

Jaspis, serduszko widziałam. Nie słyszałam. Ale i tak łzy się polały <3. Moja ginka w tak wczesnej ciąży nie słucha serduszek bo to duże obciążenie dla dziecka.

Marcia, jak zwykle odlicza czas do wyjścia z pracy :D.

Ro, Dżoana89, Jaspis lubią tę wiadomość

• karollka29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis masz w domu dwóch nastolatków i małego Berbecia :) myślę ze cierpliwości w Tobie musi być baaaaaaardzo dużo ;)

Jaspis lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ