X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Ro Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Luz luzem ale tu rzeczywiście wszystko nakręca :) dlatego ja Was dzisiaj mocno sciskam i sie zegnam na dziś.. polezakowac troche z moim panem Klekotem i nie myśleć o niczym :)

No właśnie! Tak najlepiej!

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jeszcze nigdy nie myślałam o dziecku w trakcie czy po <3

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma90 wrote:

No i nie mam testu ciążowego w domu, czekam cierpliwie do terminu @ a może nawet i dłużej, bo przecież czasem też się kilka dni spóźnia i zaraz ciąży to nie oznacza ;)

Ja w poprzednim cyklu robiłam test przed @ bo jakoś dziwnie się czułam i coś mnie tknęło. Ale jakoś byłam przekonana, że na pewno nie jestem w ciąży i wcale nie byłam smutna ani nic że jest negatywny. A teraz z jednej strony chyba <3 było trochę za wcześnie a z drugiej strony mam jakieś dziwne poczucie, że będę teraz w ciąży.
    Ja wiem, że to głupie ale od razu po <3 miałam poczucie - "to na pewno ten raz"

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ro życzę Ci tego :)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze pół godziny i do domu :D

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    czuje takie rozpychanie tam, jak co miesiąc przed @ :(

Marcia ja tez :( Dzisiaj w ogole myslalam, ze to juz okres. U mnie to oznaka, ze cykl sie jeszcze nie wydluzyl...

• agu92 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie też na luzaka, ale wiem, że z każdym kolejnym dniem po owulce będzie coraz gorzej i zacznę się nakręcać... Nie dam rady tak totalnie wyluzować i "zapomnieć" o staraniach ;)
    Chociaż myślę, że jak skończy mi się umowa o pracę to rzucam w cholerę te wykresy, mierzenie tempki i obserwacje. Niech się dzieje co chce.

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to cycki W OGOLE nie bola nah, nah, nah :D :D

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M.zaraz idzie do pracy,więc spędze z Wami wieczór.Czytam o Waszym luzowaniu i też w tym cyklu trochę oopuszczam.Będę tylko mierzyć tempke i sprawdzać sluz.I wsio!Niech się dzieje co chce:-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Felinka Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaziębiłam się w tym tygodniu i mój wykres temperatury wygląda jak EKG :( Chyba nie było owu bo nic nie czułam, żadnych skurczów, żadnego wybrzuszonego jajnika... nie wiem czy już spisać ten cykl na straty...?

W przyszłym miesiącu mam umówione sono HSG chyba już dam sobie spokój przed badaniem.

]b25ee6e81ca114a86fa1583df40131c7.png[/url]
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Mój M.zaraz idzie do pracy,więc spędze z Wami wieczór.Czytam o Waszym luzowaniu i też w tym cyklu trochę oopuszczam.Będę tylko mierzyć tempke i sprawdzać sluz.I wsio!Niech się dzieje co chce:-)

tylko nie zapomnij o przytulankach! ;)

ps. jak Wy robicie te serduszka? :P jakiś skrót klawiszowy?

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:

Wystarczy tylko użyć obok siebie < i 3 ;)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• MilliSBB Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:

Już dzis bylo:-):-)

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Ro Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to "<" i "3" < 3 <3

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki :) <3

ja ruszam tyłek! idę poćwiczyć, bo fałdy na brzuchu się zrobiły. Mam nadzieje, że nie padnę na zawał.

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • agu92 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    dzięki :) <3

ja ruszam tyłek! idę poćwiczyć, bo fałdy na brzuchu się zrobiły. Mam nadzieje, że nie padnę na zawał.

zazdro, ruszam tyłek z kanapy od kilku lat i jakoś ruszyć nie mogę :D mam czasami takie zrywy, ale szybko tracę motywację ;)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w tym miesiącu też luz. Temperatura jakaś dziwna, nie wskazuje na owulację, jajnik bolał w piątek i sobotę, w niedzielę plamienie i wodnisty śluz, a test owulacyjny dopiero dzisiaj pokazuje 2 tłuste krechy. Nic się kupy nie trzyma.

A do tego S. cały czas twierdzi, że ja w ciąży już jestem i wysyła mnie na jakieś badania poziomu Wit D i żelaza (według jego teorii bardzo ważne w ciąży).

A po dzisiejszej akcji jaką mały zrobił w sklepie i samochodzie, to się zaczęłam zastanawiać, czy ja jeszcze mam cierpliwość do dzieci.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Ale za to cycki W OGOLE nie bola nah, nah, nah :D :D

A mnie okropnie.
    Szczególnie rano. Wtedy tak bolą że gdyby cały dzień tak było to bym chyba płakała

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero odstawiłam telefon od ucha. Wygadałam się jednej siostrzyczce to trzeba było reszcie stada powiedzieć. I tak już wieczór :D. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :*.

Dżoana, kochana jesteś! :* Twoje słowa bardzo ociepliły mi serducho <3. Dziękuję :*

Jaspis, serduszko widziałam. Nie słyszałam. Ale i tak łzy się polały <3. Moja ginka w tak wczesnej ciąży nie słucha serduszek bo to duże obciążenie dla dziecka.

Marcia, jak zwykle odlicza czas do wyjścia z pracy :D.

Ro, Dżoana89, Jaspis lubią tę wiadomość

• karollka29 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis masz w domu dwóch nastolatków i małego Berbecia :) myślę ze cierpliwości w Tobie musi być baaaaaaardzo dużo ;)

Jaspis lubi tę wiadomość

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ