Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:A mnie okropnie.
Szczególnie rano. Wtedy tak bolą że gdyby cały dzień tak było to bym chyba płakała
Marcia, jak masz tak od jakiegos czasu i zaraz po owulacji, a nie kilka dni przed okresem, to zrob sobie badanka. Zrobilabym w 3 i 21 dc (progesteron).
-
nick nieaktualny
-
karollka29 wrote:Annde juz wiem ze bankowo się znamy . Na FB widziałam zdjęcie
Może niepotrzebnie zdradziłam tyle szczegółów. Ale liczę na dyskrecjękarollka29 lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
annde wrote:Cześć Dziewczyny,
Ale żeście stron natrzaskały w weekend. Ja właśnie wracam do domu po poranku w radiu. Wygrałam lokówkę automatyczną Także dzień już zaliczam do udanych.
Co do spraw okołociążowych to wydaje mi się, że i tym razem nic z tego. Wiem, że to nie jest reguła, ale nie mam żadnych objawów. Absolutnie żadnych, które mogłyby sugerować, że jednak wyszło. A jak mi się pojawią pryszcze w ciągu kilku dni, to już będę pewna.
U mnie też jak pojawiają się pryszcze wiem, że @ przyjdzie... -
Strasznie to wkurzające, prawda Lorien? Tutaj taka ładna buźka a tu nagle pryszcz na brodzie. A ja nie umiem używać podkładu i pudru, więc mam przechlapane
Karollka, to dobrze
A ja sobie postanowiłam, że na luzie poczekam do piątku. Nie będę o tym rozmyślać, zrobię betę i się okaże.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyEwcia_92 super wiesci, rozsylaj wiruski PS czyli na blizniaki jest jeszcze szansa?
Ja zeby sie wyluzowac to zapisze sie chyba na dodatkowa godzine tanca w tygodniu. Raz w tygodniu to zdecydowanie za malo zeby sie odstresowac na dluzej.
Mnie zazwyczaj krotko po owu tez cycki bola az do @ tylko mnie najbardziej bola wtedy jak zrzuce z siebie stanik po calym dniu.
-
nick nieaktualny
-
Kolejna inteligentna rozmowa z meżem:
,,jesteś już w ciąży?"
,,jasne"
,,ale serio pytam"
,,no serio mówię - jasne"
,,a kopie już?"
,,tak, twój plemnik mnie kopie od środka"
Od razu humor lepszy Jutro 21 dzień cyklu. Dobranoc :*Ewcia_92, Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość