Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzoana wierzę że prędzej czy pozniej się uda, ale wiesz ze kryzys dopada w najmniej oczekiwanym momencie.
Dżoana89 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:W piątek będę się widziała z inną koleżanką, która w zeszłym tygodniu pochwaliła się dobrą nowiną. A jak jej mówiłam 3 tyg temu, że na ciążę wygląda, to nie pisnęła ani słówkiem.
Same "ciężarówki" dookoła
A no teraz na wiosnę będzie pełno brzuchatek. Taki skutek swiatecznych i sylwestrowych przytulanek
Mój mąż stwierdził że po zimie taki wysyp jest bo jak powszechnie wiadomo zimą jest zimno a jak jest zimno to trzeba się rozgrzać a najlepiej rozgrzać się przez pocieranie
Ewcia super wiadomość rosnijcie zdrowo z PerełkąEwcia_92, Jaspis, Dżoana89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super Ewcia, gratuluję
A skoro brzuchali zarażają, to wystarczy że do pracy pójdę bo u mnie to ciagle któraś w ciążyEwcia_92 lubi tę wiadomość
-
część dziewczyny odebrałam wyniki TSH i nietylko
mam 4,052 przy normach laboratorium od 0,35 do 5,5. Kobiety w ciązy mają mieć 0,01 do 2,5.
Kurcze w październiku tsh miałam 2,450 przy normach laboratorium od 0,270 do 4,200.
Czy ono mi się podwyższyło czy to tylko wynik innego laboratorium? na forum dziewczyny mówiły , ze przy staraniach o dziecko powinno być poniżej dwa..... a ja mam obecnie 4,052. We wtorek za tydzień idę do Ginekologa. Nie wiem czy powinnam się martwić... zrobiłam też badania na "zużycie jajników" pisząc potocznie . życze Wam słodkich snów. Ja chyba jestem chora ... kurcze.. mykam lulać. Słodkich snów życzę -
nick nieaktualnySara, nie przejmuj się tak tym TSH, bardzo łatwo je zbić lekami. Ja od co najmniej 16 lat wiem, że moja tarczyca nie działa prawidłowo i urodziłam 3 zdrowych chłopaków. A TSH na początku drugiej ciąży miałam 22, w ostatniej ciąży miałam 11,99. Jeśli inne wyniki są w normie, to nie ma za bardzo się czym przejmować.
-
Jedna_z_Wielu wrote:19.03
Jaspis, jak pisałam wcześniej o @
No chyba, że za rzadko się udzielam to możesz mnie pominąć, i tak będę zaglądać :*
Jestem z Wami( znaczy czytam), tylko na ogół jak nadrabiam to już po czasie.
Ewcia super wieści :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 01:18
Ewcia_92 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ja też już w pociągu. I melduję pojawienie się pierwszego pryszcza na brodzie. Muszę się ogarnąć z badaniami do drożności, bo i ten cykl idzie na straty.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Ewcia super wieści ) dzień dobry czytam was, ale w pracy taki meksyk ostatnio ze nie ma czasu nic naskrobac
OLAM86, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Annde ja to czekam na bolące piersi - jak tylko zaczną boleć od razu wiem, że cykl stracony... A może nie powinnyśmy się poddawać jeszcze, przecież niektóre dziewczyny na początku ciąży mają swoje typowe objawy okresowe
Ale pogoda za oknem wieje, leje i zimno jest :<
Mam nadzieję, że u Was ładniej Miłego dnia! -
Doma90 wrote:Dziewczyny hej.
Spójrzcie na mój wykres. Ovf głupieje i znów mi wyznaczył owulacje na 8 dc gdzie wczoraj coś zupełnie innego. Nie wiem czy to wiarygodne.