Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
agu92 wrote:Annde ja to czekam na bolące piersi - jak tylko zaczną boleć od razu wiem, że cykl stracony... A może nie powinnyśmy się poddawać jeszcze, przecież niektóre dziewczyny na początku ciąży mają swoje typowe objawy okresowe
Ale pogoda za oknem wieje, leje i zimno jest :<
Mam nadzieję, że u Was ładniej Miłego dnia!
Zawsze jest ta iskierka nadziei, ale spoko, nie załamuję się. Po prostu muszę podejść do tego strategicznie.
Ewcia, bardzo się cieszę Twoim szczęściem
Co do spotkań z ciężarnymi to nie liczę za bardzo na te wiruski. Z moją ciężarną siostrą widuję się bardzo często. Jeszcze się nie zaraziłamEwcia_92 lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Hej dziewuszki moje kochane!
a ja mam MEGA PROBLEM i czuję że zaczyna buzować we mnie złośc.
W tamtym tygodniu nie poszliśmy na badania nasienia, bo ten lekarz miał urlop więc stwierdziliśmy że pójdziemy teraz. No i mamy iść w piątek, ale szkur..a mać dzisiaj się ocknęłam, że wstrzemieźliwość ma być 3-5 dni... i ok, tylko u nas jest dłuzej niz te 5 dni z racji @ która była u mnie w zeszły poniedziałek pierwszy dzień. i nie wiem, czy dziś w razie cuś mogę ? i w piątek do 9 zanieść nasienie? weźcie mi pomóżcie PLS. :<
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa, musisz owolnić orkę Wyniki mogą być zakłamane i to na minus (może np. wykazać, że jest więcej plemników niż w rzeczywistości, ale tez dużo nieprawdiłowej budowy), więc bier chłopa i do wyra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 08:21
-
Dzień dobry dziewczyny . U nas tez byle jaka pogoda . Wczoraj cały wieczór padało a dziś szaro buro i ponuro... Gdzie ta wiosna ja się grzecznie pytam???
Wrobelku ciężko cos doradzić...moze warto by było zapytać w klinice na ten temat? Zadzwonić i podpytac?7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Karolyna wrote:Wróblowa, musisz owolnić orkę Wyniki mogą być zakłamane i to na minus (może np. wykazać, że jest więcej plemników niż w rzeczywistości, ale tez dużo nieprawdiłowej budowy), więc bier chłopa i do wyra
Karolka, no właśnie w ostateczności zadzwonię... ale najpierw mam nadzieję, ze Wy mi pomożecie, hahaha
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Karolyna, byłoby dziś na wieczór, chyba znowu trzeba czekać tydzień... Kur... mać.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Najgorzej że w piątek trzeba to zanieść 8-9 rano.
Doma, zerknęłam na Twój wykres i owulkę może Ci przesunąć na 12 dzień. Przy tym spadku mierzyłaś temperaturę dwie godziny wcześniej niż zwykle, więc moze być niższa. Mierz dalej, bo mi się wydaje, ze jeszcze się zmieni.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
No i własnie chyba poczekam... w przyszły poniedziałek ostatni raz będziemy i będzie wtedy git.
Oooo, ale to dobry pomysł jest takie wspólne wejscie.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.