Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRo wrote:A ja tutaj nie mam pączków sprzedają tylko jakieś donutsy - ale to nie to samo.
Pomyślałam, że może zakupie witaminę C - tak żeby powalczyć z przeziębieniem żeby mnie jednak nie złapało. Macie jeszcze jakiś pomysł?Ro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRo wrote:A ja tutaj nie mam pączków sprzedają tylko jakieś donutsy - ale to nie to samo.
Pomyślałam, że może zakupie witaminę C - tak żeby powalczyć z przeziębieniem żeby mnie jednak nie złapało. Macie jeszcze jakiś pomysł?
Na przeziębienie to cytryna+imbir i miódWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 12:00
-
Jaspis wrote:wit C, miód, sok z malin, herbatka z lipy, sok z czarnego bzu
A dla tych co moga to wódeczka do herbatki i pod kołdrę.Klekotowa, Jaspis lubią tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
nick nieaktualny
-
I jak tu człowiek ma się nie skusić jak juz dziś przynoszą pączuszki ;p?
Ro tez uważam ze naturalne najlepsze . Mleko czosnek miód . Syrop z cebulki możesz sobie tez zrobić . Pigwa tez zamiast cytryny jest dobraRo lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Dzień dobry:)
Gigi trzymam kciuki za przyrost:)
Ancia dobrze, że pojedzie z Tobą mama zawsze raźniej no i będzie z kim podzielić się radością bo zakładam, że wszystko będzie po Twojej myśli nie ma innej możliwości:)
Jaspis dziękuje za pamięć. Na 17 idę mam nadzieję, że wymyśli coś na moją prolaktynę, TSH też mam 2,80 ktoś tu kilka stron temu o tym pisał
U nas w pracy dzisiaj zawirowania ostatnio na zebraniu było, że mamy zakaz zachodzenia w ciąże do czerwca a dzisiaj kolejna dziewczyna powiedziała, że jest w ciąży to już 4 od stycznia;) U mnie też była się pytać czy coś planuje co to za pytania moja prywatna sprawa:)Jaspis, Lorien lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyI po słoneczku.. A tak było pięknie .
Mnie mężulek też dręczy o domowe pączki, ale raczej się nie złamię. Nie chce mi się stać przy nich, tym bardziej, że zje dwa czy trzy i będzie miał dość.
Kochane, jeśli mogę to ponowię pytanie z wczoraj: z racji, że znacie się na pazurach, hybrydach itd. to jakie są Wasze opinie na temat robienia ich sobie w ciąży? Szkodliwe czy nie? Z góry dziękuję :* -
Ewcia_92 wrote:I po słoneczku.. A tak było pięknie .
Mnie mężulek też dręczy o domowe pączki, ale raczej się nie złamię. Nie chce mi się stać przy nich, tym bardziej, że zje dwa czy trzy i będzie miał dość.
Kochane, jeśli mogę to ponowię pytanie z wczoraj: z racji, że znacie się na pazurach, hybrydach itd. to jakie są Wasze opinie na temat robienia ich sobie w ciąży? Szkodliwe czy nie? Z góry dziękuję :*7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czytałam gdzieś że jeśli zachodzi się w ciążę a pracuje się samemu "na paznokciach" to powinno się odpuścić na I trymestr bo to trochę za dużo chemii na początek... ale podzielone są mocno opinie na temat samego robienia sobie pazurów w ciąży
Ja mówiąc szczerze sama robiłam sobie "akrylowe wzmocnienie" pazura żeby się nie łamały i niestety moja reakcja na ten zapach w ciąży była niespecjalnie sympatyczna bo puściłam sobie pawia na kolana także nie dało rady zostało obcinanie na krótko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:HAHA to dla mnie byłby żaden pretekst do wyjścia bo robię sobie sama xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 12:33