Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:O matko, ale mam dzisiaj zapierdziel w robo, że nie mam czasu Was nadganiać.
Odnośnie pazurków, to ja straaaasznie lubie, to moja druga fucha. i sprawia mi to dużą frajdę i się ciut odstresowuje przy tym. Poza tym, zawsze klientki przyniosa jakieś świeże plotki i newsy, więc mam co słuchać.
pokaż jakieś swoje dzieła -
U mnie też zapierdziel w pracy...
Dziękuję bardzo. Odswiezam jak głupia stronę gdzie mam mieć wyniki bety
Tylko powiem wam szczerze, że czuję się źle. Strasznie boli mnie głowa i brzuch. Czuje jakbym lada moment miała dostać @. Boli tak jak w czasie @ -
Miesiąc temu usunęłam całkiem fejsa bo za dużo na nim siedziałam. Czasami robiłam takie odwyki i na jakiś czas dezaktywowalam konto ale zawsze potem wracałam. Usunęłam w końcu całkiem. I co teraz? Siedzę jeszcze więcej na forum
Klekotowa, Jaspis, Karolyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGigi wrote:U mnie też zapierdziel w pracy...
Dziękuję bardzo. Odswiezam jak głupia stronę gdzie mam mieć wyniki bety
Tylko powiem wam szczerze, że czuję się źle. Strasznie boli mnie głowa i brzuch. Czuje jakbym lada moment miała dostać @. Boli tak jak w czasie @Gigi lubi tę wiadomość
-
http://www.imgrum.net/user/makemymani/4300692175 macie całą stronkę. Miłego oglądania.
karollka29, Jaspis, Gigi, Doma90, kmala, Anna6, Lorien lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a dziękuję, dziękuję. Widzicie, jakbyście były bliżej to bym mobilnie do Was przyjeżdżała.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:http://www.imgrum.net/user/makemymani/4300692175 macie całą stronkę. Miłego oglądania.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:a dziękuję, dziękuję. Widzicie, jakbyście były bliżej to bym mobilnie do Was przyjeżdżała.
PIERWSZA!!!Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, w sumie Klekotko i Jaspis Was mam po drodzę. albo już u samego celu w Warszawie.
Jaspis, Klekotowa lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.