X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Karolyna, otworzymy biznes. :D z resztą jaki ja mam poziom, wszystkiego uczyłam się sama, i wiedzę też sama pozyskiwałam. :P

Wróblowa, ale nie ma studiów z malowania paznokci :D Prawda jest taka, że każda zaczyna sama, robi sobie jakiś papier, by móc pracować "z ludźmi", po czym jak nie ma kasy na szkolenia, to uczy się sama. Zauważyłam, że manikiurzystki są niesamowicie kreatywne z artystyczną żyłką. Interesują się nowościami. A fryzjerki ? Ostatnio poszłam do takiego osiedlowego i młoda dziewczyna nie wiedziała, że jest coś takiego jak sól morska do układania włosów....Nie mówiąć z czym wyszłam na głowie....trochę jak Thatcher

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahahah :D no to masakra jest. Dlatego ja bardzo bałam się fryzjerów... Teraz mam swoją, zaufaną i podcina TYLKO KOŃCÓWKI a nie od razu pół długości. :P Chociaż własnie na osiedlu u nas przyjmuje kobitka, dość młoda przed 40 będzie mieć i do niej to juz chodzą hardkory, albo kobitki 60+. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.lolmania.pl/lol/44127/szokujace-odkrycie-naukowcy-z-austrii-udowodnili-ze-sperma-jest-zdrowa-i-spowalnia-proces-starzenia.html

Hahaha

4 cs:)
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziemy młode zdrowe i zawsze piękne dzieki naszym facetom:D hurra ;-)

Anna6 lubi tę wiadomość

4 cs:)
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigi, kiedy wyniki będą?

Klekotowa, Gigi lubią tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ahahahah :D no to masakra jest. Dlatego ja bardzo bałam się fryzjerów... Teraz mam swoją, zaufaną i podcina TYLKO KOŃCÓWKI a nie od razu pół długości. :P Chociaż własnie na osiedlu u nas przyjmuje kobitka, dość młoda przed 40 będzie mieć i do niej to juz chodzą hardkory, albo kobitki 60+. :D

Ja rz byłam zdesperowana. Mam tez zaufaną fryzjerkę ale do niej są terminy po 2-3 tyg. Ma też taką tendencję do robienia mi fryzury na Kożuchowską, która po tygodniu z tyłu wygląda u mnie jak fryzura menopauzalnej cioci Krysi, która nadużywa lakieru i na głowie ma strąki zamiast szału ciał.
    No i weszłam tam...tam na osiedle...i mówię- proszę mi zrównac tył do jednej długości, coś a la bob, więc z cieniowaniem od góry. Dziewczyny....nie zgoliła mi do zera tych włosów, bo się bała i chyba pierwszy raz to robiła. Więc miałam boba, a pod bobem wystający 5 cm dywan z moich układających się poziomo włosów (coś a la kolce jeża :P ).Dodam jeszcze, że te włosy były ze 3 tony ciemniejsze od tych na górze. Jakbym włożyła za mała perukę na swój łeb. A góra wypiankowana, wymodelowana i wylakierowana jak Thatcher. O, czułam sie jak Marsjanie z Marjsanie atakują. Więc wpadłam do domu i na ślepego golę się maszynką do włosów. Goliłam się w takim szale, że potem przez kilka dni chodziłam z czerwoną pręgą na karku, jak niedoszły samobójca.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 14:56

Klekotowa, annde lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Ja rz byłam zdesperowana. Mam tez zaufaną fryzjerkę ale do niej są terminy po 2-3 tyg. Ma też taką tendencję do robienia mi fryzury na Kożuchowską, która po tygodniu z tyłu wygląda u mnie jak fryzura menopauzalnej cioci Krysi, która nadużywa lakieru i na głowie ma strąki zamiast szału ciał.
    No i weszłam tam...tam na osiedle...i mówię- proszę mi zrównac tył do jednej długości, coś a la bob, więc z cieniowaniem od góry. Dziewczyny....nie zgoliła mi do zera tych włosów, bo się bała i chyba pierwszy raz to robiła. Więc miałam boba, a pod bobem wystający 5 cm dywan z moich układających się poziomo włosów (coś a la kolce jeża :P ).Dodam jeszcze, że te włosy były ze 3 tony ciemniejsze od tych na górze. Jakbym włożyła za mała perukę na swój łeb. A góra wypiankowana, wymodelowana i wylakierowana jak Thatcher. O, czułam sie jak Marsjanie z Marjsanie atakują. Więc wpadłam do domu i na ślepego golę się maszynką do włosów. Goliłam się w takim szale, że potem przez kilka dni chodziłam z czerwoną pręgą na karku, jak niedoszły samobójca.
    UMARŁAM :D :D :D
    To się nadaje na "fryzjer płakał jak poprawiał" :P :P :P

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, no powiedziała, że całkiem, całkiem sobie to zrobiłam i dobrze, że nie pozwoliłam ruszać górnej pokrywy :D Ale powiedziałam jej, że to nie było śmieszne i żeby nie narażała mnie na kolejną podróż do Mordoru....

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie wywolana do tablicy - obecna!
    Zagladam tu, podczytuje ale tu sie tyle dzieje, ze nieogarniam ostatnio.
    Tym bardziej ze wieczorami robie te oklady borowinowe i zajmuje mi to w sumie prawie godzine :/ juz 6 dni robie i szczerze mowiac nie chce mi sie dalej z tym pieprzyc. A trzeba podobno 10 pod rzad, no zobaczymy jaka ochote bede miala dzis wieczorem.

Co do fryzjerow- to kiedys jak bylo modne pasemka to rozjasnialam wlosy i raz fryzjerka tak mi zle zawinela folie na przodzie glowy ze rozjasniacz sie wylal a mi wyszedl taki skunks z przodu- myslalam ze sie wsciekne a na drugi dzien mialam jechac na rozdanie dyplomow :/ Powiedzialam jej ze nie wyjde z salonu dopoki mi tego nie poprawi, wiec troche zafarbowala mi na odcien podobny do moich naturalnych ale w sumie wygladalo to jak tecza na moich wlosach, no ale lepsza tecza niz skunks ehhh - od tamtej pory mam stracha przed kazda wizyta w jakimkolwiek zakladzie fryzjerskim.

Karolyna, Jaspis lubią tę wiadomość

• Wróblowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotka, ja widzę raczej Karolynę na stołku i fryzjera z miną "I don't have idea, what I doing" hahahahah :D

Generalnie nic w tym śmiesznego, włosy to tak naprawdę chyba najważniejszy element naszego wizerunku, i jak ktoś je po prostu powiem: spie...oli to nie wiadomo, czy ściąć już na łyso, czy założyć chustkę jak Genowefa Pigwa :D Fryzjerzy powinni przed podejściem do pracy, mieć jakiś mega chrzest bojowy, żeby nikogo nie skrzywdzić. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolyna wrote:
    Nie, no powiedziała, że całkiem, całkiem sobie to zrobiłam i dobrze, że nie pozwoliłam ruszać górnej pokrywy :D Ale powiedziałam jej, że to nie było śmieszne i żeby nie narażała mnie na kolejną podróż do Mordoru....
    Raczej chodziło mi o tą fryzurę przed Twoją poprawką :P :P :P

Karolyna lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie! czuję już @ za rogiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:

Co do fryzjerow- to kiedys jak bylo modne pasemka to rozjasnialam wlosy i raz fryzjerka tak mi zle zawinela folie na przodzie glowy ze rozjasniacz sie wylal a mi wyszedl taki skunks z przodu- myslalam ze sie wsciekne a na drugi dzien mialam jechac na rozdanie dyplomow :/ Powiedzialam jej ze nie wyjde z salonu dopoki mi tego nie poprawi, wiec troche zafarbowala mi na odcien podobny do moich naturalnych ale w sumie wygladalo to jak tecza na moich wlosach, no ale lepsza tecza niz skunks ehhh - od tamtej pory mam stracha przed kazda wizyta w jakimkolwiek zakladzie fryzjerskim.
    O matko :P wyobraziłam sobie tego skunksa :P współczucia :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    o nie! czuję już @ za rogiem
    Nie lubię :(
    No ale pewności jeszcze nie ma.. <3

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Klekotka, ja widzę raczej Karolynę na stołku i fryzjera z miną "I don't have idea, what I doing" hahahahah :D

Generalnie nic w tym śmiesznego, włosy to tak naprawdę chyba najważniejszy element naszego wizerunku, i jak ktoś je po prostu powiem: spie...oli to nie wiadomo, czy ściąć już na łyso, czy założyć chustkę jak Genowefa Pigwa :D Fryzjerzy powinni przed podejściem do pracy, mieć jakiś mega chrzest bojowy, żeby nikogo nie skrzywdzić. :D

Wróblowa, akurat tę minę mam ja, gdy tnę mojego mensza :D :D Ale tak,włosy sa ważne. Moja fryzjerka wie, że nienawidzę modelowania na szczotce i lakierów, a jak wiadomo te zabiegi troszkę tuszują niedoskonałości cięcia. No i dla bezpieczeństwa strzyże mnie jakięs 45 min,a ja dzięki temu mam 3 MIESIĄCE układających się krótkich włosów.

• Gigi Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki. Beta wynosi 32 :)

Klekotowa, Karolyna, Jaspis, Ewcia_92, kmala, Anna6, Dżoana89, anciaa, Karola27, Ewi28, annde, Lorien, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Gigi, super info :):)

Gigi lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Nie lubię :(
    No ale pewności jeszcze nie ma.. <3

urodzinowy cykl poszedł w ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:
    EXTRA!!!!! <3 jupi! Gratki :)

Gigi lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:

cudownie! to była tylko formalnosc

Gigi lubi tę wiadomość

‹‹ 450 451 452 453 454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ