Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGigi, trzymamy kciuki za betę
Anciaa, Ineczka, powodzenia na wizytach
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Staraczki
OLAM86
Karolyna
AneTka87
Karola27
Ryjek
justysia8512
MilliSBB
dineh
Ro
Felinka
cziktaaa
Necia124
Joannanml
Wróblowa
Ewi28
Elwira.eli
Lorinae
Blueyes
lula1985
Iw-onka
Anna6
Dżoana89
Jedna_z_Wielu
Rodzynka
Wizytujące
22.02. Ineczka, anciaa
28.02 Jaspis
Czekamy na Was
MalPog
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5350b15cdb82.jpg
Lutowe testowanie
22.02. Gigi
26.02. Klekotowa, marciaa, kmala, Sabinkak
27.02. annde
28.02. Pola84
Marcowe testowanie
01.03. amica
03.03. mili_moli, karollka 29
04.03. JaKa, agu92
05.03. monijaaa, Hilary
06.03. Aika, Jaspis
08.03. floreczka, anciaa
11.03. Sun81
12.03. lollita
14.03. MeGi_90
15.03. Doma90, Sarrrra
17.03. Indygo, Lorien
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69742506db4e.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
W STYCZNIU MAMY 8 MAŁYCH CUDÓW
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY JUŻ 6 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Frosch – pozytywny
17.02. Mela89 - pozytywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2017, 10:46
Ro, anciaa lubią tę wiadomość
-
OLAM86 wrote:Internet to złoooo.
Właśnie czytam - nie, nie zachodz w ciążę jak masz nadczynność, lecz się pół roku i wtedy EWENTUALNIE możesz zacząć próbować. Dlatego pikolę -nie czytam
Ja miałam wynik pierwszy TSH 8 (prawdopodobnie błędny) a wszyscy mówią że ma być poniżej 2 i się przejęłam strasznie i wstrzymałam od starań w tamtym cyklu co miałam ten wynik. Potem powtórzyłam wyniki i lekarze za równo gin i endo powiedzieli że mogę się starać tak więc lepiej chyba zaufać lekarzowi i przed wizytą nie przejmować się za bardzo -
nick nieaktualnyRo wrote:Ja miałam wynik pierwszy TSH 8 (prawdopodobnie błędny) a wszyscy mówią że ma być poniżej 2 i się przejęłam strasznie i wstrzymałam od starań w tamtym cyklu co miałam ten wynik. Potem powtórzyłam wyniki i lekarze za równo gin i endo powiedzieli że mogę się starać tak więc lepiej chyba zaufać lekarzowi i przed wizytą nie przejmować się za bardzo
Ro lubi tę wiadomość
-
Ro wrote:W ogóle to ja dopiero w tym cyklu zaczęłam bardziej się zastanawiać nad wszystkim i tym kiedy mam dokładnie owu. Nie jestem pewna czy cykl się zaczyna w dobrym momencie. Bo przed okresem mam plamienie i zawsze liczyłam okres od tego plamienia ale teraz dowiedziałam się że okres powinien liczyć się później. Tak więc liczę od pierwszej krwi, nie plamienia a to 2 dni później. W ogóle zaczęłam się martwić jak zaczęłam czytać o tym plamieniu bo podobno to może być coś złego, a ja tak miałam zawsze więc się nad tym nie zastanawiałam.
Kiedys miałam taki problem, i wyczytałam, że nowy cykl (zaznaczenie @ na wykresie) zaczyna się wtedy, kiedy trzeba już założyć podpaskę/tampona. serio. Że plamienie to nie @.
MARCIA, tak pierwsze. Później jeszcze powtórzymy, bo jednorazowe to też nam nic nie powie.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyRo wrote:Jaspis, no właśnie! Bo internet straszy a tak naprawdę potem okazuje się że nie jest wcale źle.
ja 2 ciąże byłam po opieką endokrynologa i 2 różne panie doktor mówiły mi, że kiedys normy były inne i nikt sie nie przejmował TSH 4,5, kobiety zachodziły w ciąże, a potem rodziły zdrowe dzieci
przy pierwszej ciąży nawet raz nie miałam badanego TSH, nikt o tym nawet nie myślał -
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Cały czas piszecie o tym plamieniu implatacyjnym i kazdym innym a ja u siebie tego nie widzę...zastanawiam się czy jest sens testowania w takiej sytuacji bo poza bólami jajników nie czuje nic innego i nic się nie dzieje...od przyszłego cyklu tez się wezme za mierzenie tempki może cos będzie bardziej jasne.
Ro lubi tę wiadomość
-
Klekotowa wrote:Ja np. przy mojej ciąży nie miałam plamienia implementacyjnego także tak jak Wróblowa napisała - nie jest to objaw potwierdzający się w 100% przypadków
Dziękuje bardzo Klekotowa . Nie ukrywam ze po prostu aż tak się w tym wszystkim jeszcze nie orientuje . Chyba zamiast czytać kryminały i erotyki powinnam przerzucić się na literaturę fachowaJaspis, Ro lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnyDzień dobry Laseczki
ja to już sama nie wiem co mam myśleć... dlatego biorę głęboki oddech i staram się nie myśleć do niedzieli/poniedziałku. Jak @ się pojawi to się pojawi, jak nie to nie - tyle w temacie.
Gigi chyba Elza nie będzie się długo cieszyć swoim suwaczkiem musi ustąpić miejsca temu właściwemu :* no i nieśmiało ślę buziaczki
Anciaa, super że nie jedziesz sama! trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Dziękuje bardzo Klekotowa . Nie ukrywam ze po prostu aż tak się w tym wszystkim jeszcze nie orientuje . Chyba zamiast czytać kryminały i erotyki powinnam przerzucić się na literaturę fachowa
karollka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to fakt, u jednej pryszcz na czole jest oznaką ciązy, a u drugiej zbliżającą sie @. Gdyby każda miała wszystko jednakowo, to by nie było tego forum.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:Klekocie, tak mi się wydawało. I w sumie dalej nie wiem.
Ja tam trzymam kciuki :* żeby jednak była u nas niespodzianka i u wszystkich po koleiJaspis lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Te lakiery termiczne to może Neonail? Akurat mam tej firmy.
Odebrałam wczoraj wyniki i według internetu nie wygląda to źle, ale zobaczymy co powie dzisiaj gin.
Miłego dnia i trzymam kciuki za bete.:*
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!)