Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki,
Gigi tulę mocno
Marcia, byłam pewna, ze u Ciebie fasolka będzie jak nic tulę
Ewcia, współczuję, jakby moją Chanelkę ktoś rozjechał, to chyba bym zwariowała ;(
U mnie ten cykl też stracony, plamienie od wczoraj, czyli normalka przed okresem, jutro na 100% przyjdzie -
Marcia tulę :* co do prl to ja badałam w 6 dc.
Ewcia przykro z powodu pieszczocha
Gigi pisałam na innym wątku, ale jeszcze raz tulę :*
Ja bym się wpisała na listę, tylko nie wiem czy jak biorę leki na prl i tsh od połowy poprzedniego cyklu to czy już by działały pod względem starań ?
Jak kogoś pominełam to przepraszam, ale dziecko robi " szum " koło mnie i spokojnie odpisać nie można
Tak więc tulę wszystkie z @ i smutkamiHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Agu mi ten pierwszy endokrynolog tydzien temu powiedzial ,,stara sie pani o dziecko? nie moze pani. prosze sie zabezpieczac i koniecznie stosowac antykoncepcje" tak mnie wkurzyla ze wiecej do niej nie pojde i dzis ide do innej, z polecenia. A tego co ona mowila w ogole nie wzielam do siebie.
ja mam wysokie TSH, wysokie przeciwciała, do tego guzki i nigdy nie usłyszałam takich rzeczy -
Sabinkak wrote:Hej dziewczynki,
Gigi tulę mocno
Marcia, byłam pewna, ze u Ciebie fasolka będzie jak nic tulę
Ewcia, współczuję, jakby moją Chanelkę ktoś rozjechał, to chyba bym zwariowała ;(
U mnie ten cykl też stracony, plamienie od wczoraj, czyli normalka przed okresem, jutro na 100% przyjdzie
Bardzo liczyłam na ten cykl. Owulka w urodziny same. Do tego pierwszy raz z żelem conceive. Jednak później po temperaturze wiedziałam że nic z tego.
Smutno mi jak nigdy. Nawet płakałam jak mąż poszedł do pracy.
Widzę jak on też to przeżywa.
Ten miesiąc próbujemy na luzie totalnym. Idę od marca na fitness. Chcę się zająć sobą, zrelaksować z mężem. Szkoda tylko że nie mamy możliwości na urlop.
Jeśli się nie uda od kwietnia ruszamy z dalszymi badaniami. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Smacznego wszystkim, niech te kalorie jak zwykle pojda w cycki
Smutno mi razem z dziewczynami, ktore dostaly @, trzymam kciuki za kolejny cykl.
U mnie dzis sluz rozciagliwy, ale fatalnie sie czuje-cos mnie bierze, glowa boli, gardlo boli eh...
Ja chodzilam przez rok czasu do takiej gin, ktora ciagle mi powtarzala: Pani Asiu jest pani spieta musi sie pani wyluzowac bo w takim stresie to sie na pewno nie uda. I nic wiecej nie robilam. Po roku zmienilam lekarza, ktory bez zbednego biadolenia skierowal mnie na badania -
Bo głupia była. Zachowałam to dla siebie i nawet męzowi nie mówiłam. Miałam wrażenie, że tak sobie powiedziała,, na wszelki wypadek". Bo przeciez super byłoby jakby tylko zdrowi w 100% zachodzili w ciążę, wtedy ryzoko jest duzo mneijsze powikłan, nikt nikogo nie obwini itd itp Sytuacja idealna, ale rzadko kiedy w przyrodzie występuje.
Ok, jeśli NIE zajdę w ciążę to jest dla mnie inne tłumaczenie - Nie zajdzie Pani w ciążę z tymi wynikami. Wtedy bym się zaniepokoiła...
Ale czekam na dziś, kobieta z polecenia, zobaczymy co powie... -
Szkoda mi tylko ze nie mam z kim o tym porozmawiać tak w realu. Nikt nie wie o naszych staraniach. Jedynie jedna kuzynka która zaliczyła wpadkę. Do tej pory nie miałam z tym problemu Ale teraz wiem że to nie jest osoba z którą na tym etapie potrzebuje rozmowy.
Ona tylko wie że próbujemy. Nic wiecej -
nick nieaktualny
-
Klekotowa wrote:Marcia... każdy potrzebuje w takiej sytuacji wsparcia... czasem trzeba to wypłakać... zależy i Tobie i Twojemu mężowi, więc nic dziwnego że przykro...
Tulę mocno...
Ja zapraszam na kawę albo soczek :* albo i drineczki, a co!
Stwierdzam że coś każdemu jest pisane. Zawsze w to wierzyłam i wiem że przyjdzie do nas w odpowiednim czasie :*Karola27 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:Stwierdzam że coś każdemu jest pisane. Zawsze w to wierzyłam i wiem że przyjdzie do nas w odpowiednim czasie :*
Jak najbardziej !!!:*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
To darmowe konto też dostałam, i tylko mi się śmiać chce, bo przyznaje punkty za objawy i liczy jaka szansa na ciążę, nie dość, że 3 razy mi termin owulki zmienił, to wczoraj i dzisiaj dostałam punkty za plamienie przed okresem, i tym sposobem twierdzi, że są duże szanse na ciążę hi hi.
-
A to nie jest tak, że są to procenty wskazujące, że jeżeli się jest w ciąży to na tyle procent jest test wiarygodny ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualnyMarciaa nie jestes sama, jestesmy z Toba :*
Ja dokladnie tak samo czulam sie przed walentynkami jak dostalam okres. Tez owu mialam w moje urodziny, dodatkowo bylismy na urlopie i bylam na stymulacji clo, a tu zonk @ i to na walentynki.
Ale nie ma co sie za dlugo smutac, cycki do przodu i glowa do gory. Trzeba byc silnym, zeby nasza fasolka tez zagniezdzila sie silnaJaspis lubi tę wiadomość
-
Wszystkim z dziewczynom z @ bardzo współczuję. Ale nie możecie się poddawać, wiem, że teraz Wam jest przykro, przeżywam to co miesiąc. Ale dostaliście kolejną szansę, nie możecie jej marnować.
Nadajdzie Taki dzień gdy każda z nas będzie tulić swój mały cud w ramionach.Jaspis, Anna6 lubią tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Tak tak, właśnie pokazuje ile % że jestem w ciąży tylko jak już jest 64 punkty na 100 no to jasno wynika, ze duże szanse a ja wiem, ze to okres, temperatury, która dzisiaj spadła nie wziął pod uwagę
-
marciaa wrote:Szkoda mi tylko ze nie mam z kim o tym porozmawiać tak w realu. Nikt nie wie o naszych staraniach. Jedynie jedna kuzynka która zaliczyła wpadkę. Do tej pory nie miałam z tym problemu Ale teraz wiem że to nie jest osoba z którą na tym etapie potrzebuje rozmowy.
Ona tylko wie że próbujemy. Nic wiecej
Znam to... z mężem nie ma sensu bo potem on to też przeżywa. Mamie nie powiem bo ona straciła trójkę dzieci, nie chcę jej w to w ogóle wciągać. Przyjaciółki o dzieciach na razie nie myślą to też w rozmowach nie schodzę na ten temat. I tak sama ze sobą z tym jestem, dlatego zaczęłam z Wami pisać -
nick nieaktualnyKochane jesteście! :* Szkoda mi go strasznie, no ale trudno..
Mnie jest tutaj coraz mniej, ale wszystkie zawsze tutaj jesteśmy po to, żeby się wesprzeć w tych złych momentach i cieszyć w tych dobrych! :*. Dlatego pisz Martuś wszystko co Cię gryzie. Wiadomo, że to nie to samo co rozmowa w 4 oczy, ale myślę, że zawsze coś pomoże. Chociaż troszkę :*. Duży buziak dla Ciebie! :*Klekotowa lubi tę wiadomość