Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżoana89 wrote:Dzień dobrek Dziewczynki!
Ja od 5 rano na nogach - zaczynam pracę od 6.
Większość stron społecznościowych mam w pracy poblokowanych - ale na szczęście Ovu jest dostępna.
Dlatego w wolnych chwilach (gdy zastój w mailach jest) mogę czytać co tutaj wypisujecie
Ale mnie to wk...Niech wymienią pracownika, który zamiast pracować ogląda fejsy, bo jak nie będzie mieć fejsów, to będzie dłubać w paznkociach. A smartfony możecie mieć ? -
Karolyna wrote:Ale mnie to wk...Niech wymienią pracownika, który zamiast pracować ogląda fejsy, bo jak nie będzie mieć fejsów, to będzie dłubać w paznkociach. A smartfony możecie mieć ?
Na szczęście, do smartfonów się nie wtrącają... jeszcze
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
nick nieaktualnyKarolyna wrote:No i jak dzisiaj nastroje ? U mnie troszkę lepiej. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów spał ze mną kot, a dziś rano przyłapałam go na parapecie (ma problemy z łapkami). Więc dla mnie ten piątek już jest wspaniały. @ wczoraj nie przyszła, więc rekordu krótkiego cyklu nie pobiłam. Myśli o ciąży staraniach=obrzydzenie, myśli o sałatce na jutrzejszą imprezę i serniczku=podniecenie
-
Wróblowa wrote:Karolyna jaki bulwers, hahahhaha
Bo mnie wkurza to, co robią. Wiesz, że jak dzowni do Ciebie ktoś z jakiejś telefonii i prosisz go, żeby oddzwonił, to on tego nie zrobi nawet jak bardzo chce ? Wększość tych dzowniących to zewnętrzne Call centre. Mają mieć puste biurko, żadnego telefonu, nawet kartki papieru. Co sprytniejszy pisze sobie nr telefonu na rękach.
To jest niewolnictwo tylko w nowoczesnej formieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 08:58
Klekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:A ja kupiłam test z czułością 10. I mogłabym zrobic i jutro i pewno dzis, okres mam miec w środę. Ale ten strach ze nie wyszło sprawia ze dzis napewno nie zrobię. Jutro Chcialsm zrobic symbolicznie w roczek syna ale... Nie wiem czy sie odważę...
-
Hej
Witam się u nas przez chmury przebija się słoneczko, byleby jutro nie padało....
Ja też próbowalam wiesiołka i śluz też jakby lepszy był, nawet castangus brałam ale nic nie dało, tylko wtedy był tryb włączony by zrobić dziecko, teraz troszke wyluzowałam. We wtorek ide do lekarza wezme wyniki bety i niech powie co i jak. Miałam 2 CC więc to też może być wina zrostów, może trzeba mnie wyczyścić i wtedy się zaskoczy??
Witaj Gosia i rozgość się u nas -
Witajcie Dziewczyny!
Tutaj chyba jeszcze się nie przedstawiłam . Przy okazji błagam Was o pomoc :*. Może któraś z Was była w podobnej sytuacji.
Staramy się ponad 1,5 roku, owulacje mam potwierdzone, @ regularne, anatomiczne wszystko działa . Nigdy żadnych problemów, żadnych metod wspomagania, żadnego wywoływania @, nic. Partner przebadany-niby ok.
Biorę euthyrox 50, jodit 200, wit. B6, B12, kwas foliowy (jakiś na receptę, chyba w większej dawce), vigantol 2000 plus teraz jeszcze probiotyk Sanprobi IBS.
@ spóźnia mi się. Ostatnia była 23.01. Kolejną powinnam dostać 20.02 lub max 21.02 licząc czasami zdarzające się jednodniowe opóźnienie. Od poniedziałku chodzę z podpaską, bo czasami łapie mnie ból miesiączkowy i po minucie-trzech przechodzi. Zamiast @ mnóstwo, mnóstwo mlecznego, czasami wodnistego śluzu. Piersi bolą, czuję się trochę jak przy przeziębieniu. Brzuch czuję też cały czas, bo albo coś zakłuje, albo pociągnie albo rozpiera.
We wtorek rano zrobiłam test-cień cienia. Myślałam, że mi się przewidziało, więc szybko zrobiłam drugi i obudziłam narzeczonego-on też widział drugą kreskę.
W środę około południa zrobiłam beta hcg, a około godzinę po tym w toalecie zobaczyłam na papierze taką malutką smużkę jasnej krwi plus oczywiście śluz. Nigdy nie mam plamień przed @ a ból pojawia się dokładnie w momencie rozpoczęcia krwawienia, nigdy nic wcześniej. Nie miałam pojęcia co to.
Wczoraj (czwartek) rano nie miałam siły wstać z łóżka, czułam się jak w jakimś transie. Jak tylko się podniosłam to zaraz mdłości potworne, które przechodziły jak się położyłam. I ból miesiączkowy, więc nospa kolejne poszła w ruch. Przed południem zaczęłam mieć bardzo dziwne bóle, pierwszy raz w życiu. Bóle jakby w tylnej części miednicy, w dolnej części kręgosłupa, czasami poczułam też któryś pośladek. Pomogła nospa i pozycja półleżąca. Do tego senność, zmęczenie, mdłości, niechęć do jedzenia i uczucie gorąca w środku. Plus ciągle towarzyszący mi śluz-jakże by inaczej .
Po południu był wynik bety: <1,2
Po powrocie do domu poczułam jakby coś ze mnie wyleciało, więc od razu pomyślałam-@ przyszła . Ale nie. To było trochę gęstszego, zabarwionego na... beżowo-różowo śluzu. Dziwne... Ale już wszystko było dziwne .
Dzisiaj (5 dzień spóźnienia @) standardowo rano ból brzucha jak na @, który minął. Czuję cały czas podbrzusze, ale to raczej dyskomfort niż ból. @ nadal brak. Śluz nadal jest.
Jutro wizyta u gin.
Co jest grane? Miała któraś z Was takie doświadczenia?
Jesteście cudowne i mam nadzieję, że pomożecie, bo ja już nie wiem co mam o tym myśleć.Ponad 1,5 roku starań, ponad rok łażenia po lekarzach...
06.09.2016r. HyCoSy - jajowody drożne
Niedoczynność tarczycy
Zespół jelita drażliwego
3kg nadwagi
Cykle owulacyjne
-
Teraz to prawie wszędzie niewolnictwo Karolyna, takie czasy. :<
Ej a ja tak sobie olałam ten cykl, że szok. pije tylko zioła i mierzę tempkę, ew. szyjka i śluz. Nie zapisuje żeby potem nie wyliczać delty z częstotliwości a skoku tempki, high life.Klekotowa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Teraz to prawie wszędzie niewolnictwo Karolyna, takie czasy. :<
Ej a ja tak sobie olałam ten cykl, że szok. pije tylko zioła i mierzę tempkę, ew. szyjka i śluz. Nie zapisuje żeby potem nie wyliczać delty z częstotliwości a skoku tempki, high life.
Ale od następnego cyklu przestanę badać szyjkę i śluz. To nic nie daje, zwłaszcza, że ten śluz mnie stresuje. Zostawię tylko tempkę i testy owu od 16 dc i tyle. -
Wróblowa wrote:Teraz to prawie wszędzie niewolnictwo Karolyna, takie czasy. :<
Ej a ja tak sobie olałam ten cykl, że szok. pije tylko zioła i mierzę tempkę, ew. szyjka i śluz. Nie zapisuje żeby potem nie wyliczać delty z częstotliwości a skoku tempki, high life.
Ja se nawet palca do dziury nie wsadzam O, o lekach zapomniałam, własnie sobie przypomniałam -
Karolyna wrote:Ja se nawet palca do dziury nie wsadzam O, o lekach zapomniałam, własnie sobie przypomniałam
Jaspis, anciaa, Klekotowa, floreczka, Blueyes lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPorządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3db9e35b5c6.png
Staraczki
AneTka87
Karola27
Ryjek
justysia8512
MilliSBB
dineh
Ro
Felinka
cziktaaa
Necia124