Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie no spoko, uważać nie muszę bo nawet lepiej jak mi wyrwie, nie będę się musiała później rzeźbić z nim. kurde, tylko ten Twój przepis musze znaleźć.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnna6 wrote:witam się
wczoraj troszkę Was nadrobiłam ale nie miałam czasu dużo a dziś próbuje Was nadrobić . Mam nadzieje ze mi się uda -
Nie na Syberii, chociaż klimat dzisiaj na to wskazuje hi hi, w centrum Polski - Poznań :p
Klekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo Sabinka, Poznań miasto doznań Chociaż jak napisałaś o śniegu to myślałam że jakieś Suwałki. tam to jest dopiero pizgawica.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyLorien wrote:Strasznie mnie dziś głowa boli... to chyba przez tą cholerną pogode....
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabinkak wrote:No Klekotowa, z moim synem to byś się nie dogadała, bo to zagorzały kibic Lecha
hahahah dobra, koniec tematu żeby ktoś tego na serio nie wziął..Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:Sabinka, co ja mogę powiedzieć... błądzić jest rzeczą ludzką..
hahahah dobra, koniec tematu żeby ktoś tego na serio nie wziął..Klekotowa lubi tę wiadomość
-
Klekotka, ja to rozumiem, mój mąż to typowy Legionista... w dodatku z Bródna... pozwolisz że komentarz zostawię dla siebie...
Jaspis, no to w tą pogodę to faktycznie aura mało sprzyjająca.Klekotowa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.