Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Własnie,
Widziałam ze niektóre z was tutaj badają szyjkę, wiec może mi podpowiecie, przed okresem zawsze była bardzo nisko, twarda i się otwierała, zawsze schodziła na dół i za kilka godzin dostawałam plamienie. Wiec już nie badałam, w tym miesiacu jakieś czary mary mi sie porobiły, 2 dni plamienia, 11-12 dpo i dzisiaj cisza, ale szyjka powędrowała do góry, jest taka trochę miękka jak kilka dni przed owu i praktycznie zamknięta... miałyście tak kiedyś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 10:48
-
Frosch, super, czekamy na dalsze wieści!
Sabinka ja tak miałam w tamtym cyklu. takie zwiastujące ciążę, jeszcze biorąc pod uwagę plamienia. czego życzę. tylko że ja mając taką szyjkę w tamtym cyklu dostałam i tak @.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnySabinkak wrote:Własnie,
Widziałam ze niektóre z was tutaj badają szyjkę, wiec może mi podpowiecie, przed okresem zawsze była bardzo nisko, twarda i się otwierała, zawsze schodziła na dół i za kilka godzin dostawałam plamienie. Wiec już nie badałam, w tym miesiacu jakieś czary mary mi sie porobiły, 2 dni plamienia, 11-12 dpo i dzisiaj cisza, ale szyjka powędrowała do góry, jest taka trochę miękka jak kilka dni przed owu i praktycznie zamknięta... miałyście tak kiedyś?
A tylko z tą różnicą że ja nie miałam plamień żadnych -
Czyli dalej na dwoje babka wróżyła, no nic, nie robię sobie nadziei, jak @ do niedzieli nie przyjdzie, to będę testować, na razie postaram się uzbroić w cierpliwość Chociaż przy spadku temperatury to małe szanse na II
-
nick nieaktualny
-
Ja jakoś na początku cyklu zaczęłam przyjmować takie dziwne krople dostałam je od siostry (jej zalecił lekarz) której pomogły zajść w ciążę, wypiła ich mało bo mi oddała niemal pełną buteleczkę, więc stwierdziłam czemu nie. Na pewno mi nie zaszkodzą (są homeopatyczne) a kto wie jaki będzie efekt. W tym miesiącu nie nastawiam się na nic bo nie planowałam starań w tym cyklu (wyszło inaczej ). Zaczęłam jednak mierzyć temperaturę, żeby zobaczyć jak to wygląda i poobserwować trochę swój organizm
Stwierdziłam, że jeszcze tego spróbuję zanim lekarz wprowadzi mi stymulacjęJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, normalnie przed okresem się otwiera, żeby krew miała ujście.
Ja rodziłam dwa razy i szyjka nigdy nie zamyka się całkiem, ale idzie wyczuć różnicę w ciągu cyklu, dziurka jest raz większa raz mniejsza Ja nie mam problemu z badaniem bo moja jest zawsze dostępna, chociaż teraz to takiego fikołka od wczoraj fiknęła, ze miałam problem znaleźć środek, bo jest niby rozpulchniona, ale jednocześnie sztywna, a przy tyłozgięciu przykleiła się do tylnej ścianki i problem był paluchem znaleźć Chociaż tak na prawdę to w tym miesiącu po owu ani razu nie zeszła na dół, trochę się obniżyła, a potem znowu hop do góry. Hmmm ciekawe czy dostane ten okres hi hi -
Jaspis wrote:Lorien, jak coś potrzeba to pisz, może dam radę uszyć
to jeszcze trochę spamu
PRZYTULASKI - MASKOTKI
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/393ca57c4436.jpg
WIANEK BOŻONARODZENIOWY (teraz będę robiła takie w wiosennych kolorkach na Wielkanoc)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77f4c800758b.jpg
BRANSOLETKI Z KORALIKÓW
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa52e60908fb.jpg
Masz dziewczyno talent świetne rzeczyJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabinkak wrote:Tak, normalnie przed okresem się otwiera, żeby krew miała ujście.
Ja rodziłam dwa razy i szyjka nigdy nie zamyka się całkiem, ale idzie wyczuć różnicę w ciągu cyklu, dziurka jest raz większa raz mniejsza Ja nie mam problemu z badaniem bo moja jest zawsze dostępna, chociaż teraz to takiego fikołka od wczoraj fiknęła, ze miałam problem znaleźć środek, bo jest niby rozpulchniona, ale jednocześnie sztywna, a przy tyłozgięciu przykleiła się do tylnej ścianki i problem był paluchem znaleźć Chociaż tak na prawdę to w tym miesiącu po owu ani razu nie zeszła na dół, trochę się obniżyła, a potem znowu hop do góry. Hmmm ciekawe czy dostane ten okres hi hi
Od wczoraj też właśnie mam tak że jak normalnie była zwyczajnie "na wprost" to teraz się przykleiła do tylej ścianki jakby nie pamiętam jak miałam poprzednio bo aż tak skrupulatnie wtedy szyjki nie badałam...
OLAM86 wrote:Czytałam, że to gmeranie nie jets dobre...co myślicie? Wiem- czyste ręcę, delikatnie, paluchem a nie paznokciem itd itp - ale podobno jest to tak delikatny narząd, że na pozatku ciazy tam łap nie wkładać.... -
Frosch wrote:Melduje sie posłusznie. Dopiero wróciłam do domu :o dostałam piękne zdjęcie w czerni i beli mojego małego najdroższego....... pęcherzyka hehe który podobno uzewnetrzni sie 30.10 zwolnienie do 15.03 czyli do następnej wizyty i właściwie tyle. Szefowa mnie nie zabila zniosla to dzielnie. Jaspis zakochałam się w tym kocyku a teraz ide spac !! Miłego dnia.
superr Rośnijcie zdrowo