Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lollita ja nie brałam wiesiołka, ale dziewczyny polecały Oeparol.
Jaspis, masz jakieś swoje konto na fejs, albo gdzies gdzie prezentujesz całość? Chętnie coś kupię, są sliczne rzeczy!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny/ciąg dalszy powitania /
Wróbelku gdzieś Ty była wczoraj?
Jaspis - cudowne te Twoje dzieła ja też się piszę na zamówienia jak się uda oczywiście... :*
Doma, wodnisty śluz to taki właśnie mokry, ja mam wrażenie trochę gęstszy od wody jednak, ale nie rozciąga się Ja to w ogóle należę do tych które śluzu to mają pod dostatkiem zawsze... nieważne jaka konsystencja na każdym etapie mokroJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Lollita ja nie brałam wiesiołka, ale dziewczyny polecały Oeparol.
Jaspis, masz jakieś swoje konto na fejs, albo gdzies gdzie prezentujesz całość? Chętnie coś kupię, są sliczne rzeczy!
ale ja tylko proste rzeczy robię, za ubrania się nie biorę, choć kilka czapek i spodni małemu uszyłam
jeśli chodzi o rożki i kocyki, to nie ma problemu - wybierzesz sobie kolor tkanin i mogę szyć
no i eko-torby na zakupy, też w różnych kolorkachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 10:16
-
Jaspis piękne rzeczy szkoda ze ja nie nam talentu:) ptaszynko dawno ciebie z nami nie było )
Jaspis lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i kurde siedzę w pracy i mam łzy dosłownie na czubku nosa.
Dobrze, że tutaj mogę zaglądać, bo jak Wy czasem coś napiszecie, to zaczynam się uśmiechać.
Dzisiejsza pogoda w stolicy odzwierciedla mój nastrój.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Klekotka pazurki robiłam klientkom i późno skończyłam... padnięta poszłam do łóżka, tylko mnie jeszcze Wróbel wyprzytulał.
A na takie ekscesy to mi pomaga espumisan, nawet dwie na raz biorę.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Klekotowa wrote:Z dobrych wieści okołopiątkowych... @ nie przyszła no ale dzień jeszcze młody
Dalej jestem napompowana jak lala z sexshopu.. pufffff
Ej co pomaga na gazy i wzdęcia? ale jakiegoś naturalnego coś.....
herbatka koperkowa lub espumisan - całkowicie bezpieczny, nawet dla ciężarnychJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannde wrote:No i kurde siedzę w pracy i mam łzy dosłownie na czubku nosa.
Dobrze, że tutaj mogę zaglądać, bo jak Wy czasem coś napiszecie, to zaczynam się uśmiechać.
Dzisiejsza pogoda w stolicy odzwierciedla mój nastrój.
a poza tym że trochę padać zaczęło i pizga złem jak w kieleckim, to nie czujesz wiosny?
Kochana, łatwo mówić "nie smuć się", "będzie dobrze"... ale ściskamy Cię mocno wszystkie :* my wiemy co czujesz...
Uśmiechnij się do pandzioszka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4de217b8c930.jpgJaspis, annde, Blueyes lubią tę wiadomość
-
Hej, ja jeszcze na włosku się trzymam do niedzielnego testowania, ale u mnie szanse marne, 2 dni plamienie było, teraz cisza, ale tempka spadła, wiec na bank tak jak planowany dziś lub jutro będzie @
OLAM86 lubi tę wiadomość
-
Melduje sie posłusznie. Dopiero wróciłam do domu :o dostałam piękne zdjęcie w czerni i beli mojego małego najdroższego....... pęcherzyka hehe który podobno uzewnetrzni sie 30.10 zwolnienie do 15.03 czyli do następnej wizyty i właściwie tyle. Szefowa mnie nie zabila zniosla to dzielnie. Jaspis zakochałam się w tym kocyku a teraz ide spac !! Miłego dnia.
Jaspis, Lorien, anciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrosch wrote:Melduje sie posłusznie. Dopiero wróciłam do domu :o dostałam piękne zdjęcie w czerni i beli mojego małego najdroższego....... pęcherzyka hehe który podobno uzewnetrzni sie 30.10 zwolnienie do 15.03 czyli do następnej wizyty i właściwie tyle. Szefowa mnie nie zabila zniosla to dzielnie. Jaspis zakochałam się w tym kocyku a teraz ide spac !! Miłego dnia.
Frosch lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ej, jak Wy wklejacie te foty tutaj, i czemu ja nie mogę?
Tam wrzucasz w "hosting na forum" wybierasz rozmiar (ja wrzucam 500x500) klikasz zapodaj i wyskakują Ci 3 linki. Kopiujesz ten BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę) i po prostu go wstawiasz w tekście -
Frosch wrote:Melduje sie posłusznie. Dopiero wróciłam do domu :o dostałam piękne zdjęcie w czerni i beli mojego małego najdroższego....... pęcherzyka hehe który podobno uzewnetrzni sie 30.10 zwolnienie do 15.03 czyli do następnej wizyty i właściwie tyle. Szefowa mnie nie zabila zniosla to dzielnie. Jaspis zakochałam się w tym kocyku a teraz ide spac !! Miłego dnia.
Super gratulacje . Niech zdrowo rośnie . Kolorowych7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
O wow, nie wiedziałam o takich cudach. wreszcie jak zobaczę cos brechtowego, to będe sie mogła z Wami podzielić.
Klekotowa, Jaspis lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.