Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Klekotka, ja to rozumiem, mój mąż to typowy Legionista... w dodatku z Bródna... pozwolisz że komentarz zostawię dla siebie...
Jaspis, no to w tą pogodę to faktycznie aura mało sprzyjająca. -
P.s, żeby nie wyszło ze Wróbel to taki typowy Sebix hahahhaha
Klekotowa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyJaspis wrote:mój syn Legii kibicuje odkąd zamieszkał w internacie mówi, że on Warszawiak (ech słoik jak nic )
Wróblowa wrote:Klekotka, ja to rozumiem, mój mąż to typowy Legionista... w dodatku z Bródna... pozwolisz że komentarz zostawię dla siebie...
jakkolwiek to nie zabrzmi - lubię chłopaków z Bródna
Choć akurat mój ukochany to z MokotowaJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:zamotam go w chustę, zakryję jakimś kocykiem i w drogę, na szczęście niedaleko jakieś 7 minut pieszo
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:P.s, żeby nie wyszło ze Wróbel to taki typowy Sebix hahahhaha
Wyobraziłam sobie - dres szelest, nogawka 5 cm nad kostką, białe skary frotte ze znaczkiem "naja" do tego "adiki" z serii RUNNER, czapka - wpierdolka i kołczan prawilności... no gdyby nie mój Klekot to bym się zakochałaJaspis, Blueyes lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:A ja na allegro widziałam takie zajebiste kurtki dla mamy/taty i bobaska w chuście czy nosidełku właśnie urocze!!!! Kurtka ma kaptur dla rodzica i zapinana jest z jednej strony tak że dzidzi główkę przez przód kurtki się wyciąga i dzidzia też ma kapturek swój no zajebista...!!!
ale jak będzie kolejne to może sobie kupię, bo przy Bartku kupione nosidełko i kilka chust, a to jednak też spory koszt
chcecie zdjęcia, jak się nosiliśmy? -
nick nieaktualny
-
Hahahaha, daj spokój połowa jego kolegów takich jest. i siedzą tak pod tym nocnym, w zasadzie to sorry, nie siedzą, a uskuteczniają "słowianski przykuc" i tylko browary podnoszą.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Awww jakiego masz ślicznego Bartusia. a zawsze się zastanawiałam, czy te chusty nie szkodza dzidzi na kręgosłup?
Jaspis lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyJaspis - fajne te chusty nosidełko do mnie nie przemawia jakieś takie dziwne... niezależnie jak się nosi. To Twoje to jeszcze takie małe ale są jakieś takie ze stelażem czy czymś takim... no szlag, jak to wygląda....
A chusta - jestem absolutną fanką ale taką póki co tylko "faszionistką" bo nigdy nie próbowałam tego nałożyć... wygląda dość nieskomplikowanie, choć słyszałam że początki są ciężkieJaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Awww jakiego masz ślicznego Bartusia. a zawsze się zastanawiałam, czy te chusty nie szkodza dzidzi na kręgosłup?
Klekotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:Jaspis - fajne te chusty nosidełko do mnie nie przemawia jakieś takie dziwne... niezależnie jak się nosi. To Twoje to jeszcze takie małe ale są jakieś takie ze stelażem czy czymś takim... no szlag, jak to wygląda....
A chusta - jestem absolutną fanką ale taką póki co tylko "faszionistką" bo nigdy nie próbowałam tego nałożyć... wygląda dość nieskomplikowanie, choć słyszałam że początki są ciężkie -
nick nieaktualnyJaspis wrote:porządne nosidło jest fajne, ja mam Tulę, poczytaj sobie o nich, dla starszaka rewelacyjne, bo szybko się zakłada, ale nosidło dopiero jak maluch ma 7-8 m-cy, wcześniej tylko chusta
No a jak z tym zakłądaniem chusty? to naprawdę takie skomplikowane? -
nick nieaktualnyKlekotowa wrote:Dzięki poczytam, jak już będę miała powód...
No a jak z tym zakłądaniem chusty? to naprawdę takie skomplikowane?Klekotowa lubi tę wiadomość
-
Ło matko, doradca chustowy, co to za czary? ale w sumie nie dziwię się ze taki ktoś musi istnieć, przecież jak sie źle założy to można dzidzie upuścić...
Klekotka, na Bródnie nocnych i automatów jest więcej niż Ty masz włosów na głowie. mówię o tym na Bazyliańskiej.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Jaspis wrote:na początku tak, potem już nie najlepiej jak maluszek ma ok 4-6 tyg umówić się z doradcą chustowym i wszystko pokaże i wyjaśni
Dzizas to i doradcy od chust są ???7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Ło matko, doradca chustowy, co to za czary? ale w sumie nie dziwię się ze taki ktoś musi istnieć, przecież jak sie źle założy to można dzidzie upuścić...
Klekotka, na Bródnie nocnych i automatów jest więcej niż Ty masz włosów na głowie. mówię o tym na Bazyliańskiej. -
nick nieaktualny