X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Klekotka, ja to rozumiem, mój mąż to typowy Legionista... w dodatku z Bródna... pozwolisz że komentarz zostawię dla siebie... :D

Jaspis, no to w tą pogodę to faktycznie aura mało sprzyjająca. :P
    zamotam go w chustę, zakryję jakimś kocykiem i w drogę, na szczęście niedaleko jakieś 7 minut pieszo :D

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s, żeby nie wyszło ze Wróbel to taki typowy Sebix hahahhaha :D

Klekotowa lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    mój syn Legii kibicuje :D odkąd zamieszkał w internacie mówi, że on Warszawiak (ech słoik jak nic :P )
    <3 <3 <3 spoko :D jak tak dalej pójdzie to niedługo będziecie w granicach Warszawy, także może wcale się nie myli :P i wcale nie słoik :D
    Wróblowa wrote:
    Klekotka, ja to rozumiem, mój mąż to typowy Legionista... w dodatku z Bródna... pozwolisz że komentarz zostawię dla siebie... :D
    Mmmmm... ale że "Tedek"? :P
    jakkolwiek to nie zabrzmi - lubię chłopaków z Bródna :P
    Choć akurat mój ukochany to z Mokotowa <3

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    zamotam go w chustę, zakryję jakimś kocykiem i w drogę, na szczęście niedaleko jakieś 7 minut pieszo :D
    A ja na allegro widziałam takie zajebiste kurtki dla mamy/taty i bobaska w chuście czy nosidełku właśnie <3 urocze!!!! Kurtka ma kaptur dla rodzica i zapinana jest z jednej strony tak że dzidzi główkę przez przód kurtki się wyciąga i dzidzia też ma kapturek swój <3 no zajebista...!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    P.s, żeby nie wyszło ze Wróbel to taki typowy Sebix hahahhaha :D
    Właśnie spadłam z fotela pod biurko :D jhahahahahahahahha :P Sebix... :P
    Wyobraziłam sobie - dres szelest, nogawka 5 cm nad kostką, białe skary frotte ze znaczkiem "naja" do tego "adiki" z serii RUNNER, czapka - wpierdolka i kołczan prawilności... <3 no gdyby nie mój Klekot to bym się zakochała <3

Jaspis, Blueyes lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    A ja na allegro widziałam takie zajebiste kurtki dla mamy/taty i bobaska w chuście czy nosidełku właśnie <3 urocze!!!! Kurtka ma kaptur dla rodzica i zapinana jest z jednej strony tak że dzidzi główkę przez przód kurtki się wyciąga i dzidzia też ma kapturek swój <3 no zajebista...!!!
    tylko cena takiej kurtki poraża :(

ale jak będzie kolejne to może sobie kupię, bo przy Bartku kupione nosidełko i kilka chust, a to jednak też spory koszt

chcecie zdjęcia, jak się nosiliśmy? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edit. Zdjęcia zostały usunięte

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 17:32

Dżoana89, anciaa, Lorien lubią tę wiadomość

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha, daj spokój połowa jego kolegów takich jest. :D i siedzą tak pod tym nocnym, w zasadzie to sorry, nie siedzą, a uskuteczniają "słowianski przykuc" :D i tylko browary podnoszą. :D

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee, cos mi poprzekręcało, nie umiem tego inaczej wstawić :(

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awww jakiego masz ślicznego Bartusia. <3 a zawsze się zastanawiałam, czy te chusty nie szkodza dzidzi na kręgosłup?

Jaspis lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis - fajne te chusty :) nosidełko do mnie nie przemawia jakieś takie dziwne... niezależnie jak się nosi. To Twoje to jeszcze takie małe ale są jakieś takie ze stelażem czy czymś takim... no szlag, jak to wygląda.... :P
    A chusta - jestem absolutną fanką :) ale taką póki co tylko "faszionistką" :P bo nigdy nie próbowałam tego nałożyć... wygląda dość nieskomplikowanie, choć słyszałam że początki są ciężkie :P

Jaspis lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Awww jakiego masz ślicznego Bartusia. <3 a zawsze się zastanawiałam, czy te chusty nie szkodza dzidzi na kręgosłup?
    chusta to jest najlepszy i najzdrowszy środek transportu dla malucha, oczywiście musi być dobrze zawiązana

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Hahahaha, daj spokój połowa jego kolegów takich jest. :D i siedzą tak pod tym nocnym, w zasadzie to sorry, nie siedzą, a uskuteczniają "słowianski przykuc" :D i tylko browary podnoszą. :D
    pod TYM nocnym? :D tym koło automatów? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Jaspis - fajne te chusty :) nosidełko do mnie nie przemawia jakieś takie dziwne... niezależnie jak się nosi. To Twoje to jeszcze takie małe ale są jakieś takie ze stelażem czy czymś takim... no szlag, jak to wygląda.... :P
    A chusta - jestem absolutną fanką :) ale taką póki co tylko "faszionistką" :P bo nigdy nie próbowałam tego nałożyć... wygląda dość nieskomplikowanie, choć słyszałam że początki są ciężkie :P
    porządne nosidło jest fajne, ja mam Tulę, poczytaj sobie o nich, dla starszaka rewelacyjne, bo szybko się zakłada, ale nosidło dopiero jak maluch ma 7-8 m-cy, wcześniej tylko chusta

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    porządne nosidło jest fajne, ja mam Tulę, poczytaj sobie o nich, dla starszaka rewelacyjne, bo szybko się zakłada, ale nosidło dopiero jak maluch ma 7-8 m-cy, wcześniej tylko chusta
    Dzięki :) poczytam, jak już będę miała powód... :P

No a jak z tym zakłądaniem chusty? to naprawdę takie skomplikowane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klekotowa wrote:
    Dzięki :) poczytam, jak już będę miała powód... :P

No a jak z tym zakłądaniem chusty? to naprawdę takie skomplikowane?
    na początku tak, potem już nie :) najlepiej jak maluszek ma ok 4-6 tyg umówić się z doradcą chustowym i wszystko pokaże i wyjaśni

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko, doradca chustowy, co to za czary? :P ale w sumie nie dziwię się ze taki ktoś musi istnieć, przecież jak sie źle założy to można dzidzie upuścić...

Klekotka, na Bródnie nocnych i automatów jest więcej niż Ty masz włosów na głowie. ;D mówię o tym na Bazyliańskiej. :P

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    na początku tak, potem już nie :) najlepiej jak maluszek ma ok 4-6 tyg umówić się z doradcą chustowym i wszystko pokaże i wyjaśni

Dzizas to i doradcy od chust są :O???

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Ło matko, doradca chustowy, co to za czary? :P ale w sumie nie dziwię się ze taki ktoś musi istnieć, przecież jak sie źle założy to można dzidzie upuścić...

Klekotka, na Bródnie nocnych i automatów jest więcej niż Ty masz włosów na głowie. ;D mówię o tym na Bazyliańskiej. :P
    Heheh ale TEN jest tylko jeden... pewnie słyszałaś :P spytaj Wróbla czy zna "żeberko" :P :P :P hahahaha :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    A tak na marginesie, to nocnych nie ma tylko na Wilanowie.... :/
    Znaczy pardon.. są dwa :P czynne... do 2 :P :P :P takie to nocne :P

‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ