Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabinkak wrote:Nie na Syberii, chociaż klimat dzisiaj na to wskazuje hi hi, w centrum Polski - Poznań :p
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnykarollka29 wrote:Człowiekowi to juz się na oczy rzuca....Klekotowa napisała o zaparciu i oczywiście zamiast "kable" w Twojej wiadomości Wroblowa przeczytałem ze Wam w pracy "KIBLE" URWALO :p
Wróbelku, mam wyobraźnię "aj noł łoć'ju min" -
Beta 26..czyli spada. Dwa dni temu 32. Progesteron 1,5
W taki razie poronienie chyba jeszcze przede mną
A to krwawienie wczoraj to nie wiem co to było. Może to faktycznie jakiś krwiak był?
Ciekawe co lekarz powieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 15:13
-
hahahahahaha boże, wy zamiast kwasu foliowego to powinnyście brać coś na głowę, hahahah
Klekotku, grejt!Klekotowa, amica, agu92 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGigi wrote:Beta 26..czyli spada. Dwa dni temu 32.
W taki razie poronienie chyba jeszcze przede mną
A to krwawienie wczoraj to nie wiem co to było. Może to faktycznie jakiś krwiak był?
Ciekawe co lekarz powie
Daj znać co lekarz powiedział... -
Klekotowa wrote:Ineczka, robiłam podejście do winka ze 3 tygodnie temu... qwa jak ludzie mogą to pić... to było najobrzydliwsze wino jakie w życiu miałam w ustach zostawiłam Klekotowi do gotowania hahahahaha i aż odechciało mi się drineczków i pić w ogóle alko
ja robie maskę ake zamówiłam na allegro tak jak mi pisałaś zanim podalas przepis wiec mam kupna ale dam znaćKlekotowa lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Klekotka jeszcze zlotu nie było, a Ty już zdjęcia wysyłasz.
Klekotowa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:O ja mam podobnie piłam kiedyś różne i te tanie i drogie i po każdym ból głowy a smakowo tragedia heh
ja robie maskę ake zamówiłam na allegro tak jak mi pisałaś zanim podalas przepis wiec mam kupna ale dam znać
Ja Wam wineczko dobiereKlekotowa lubi tę wiadomość
-
Gigi daj znać od razu, sama jestem ciekawa co Ci powie.
Klekotowa wrote:Wróbelku to już za dużo dla mnie
Time-out!!!!
Olek - 05.11.2020 👦🏼
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.