Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam i wypadam. Z tego co wiem, to Marciaa sie na chwile pozegnala, bo chciala wyluzowac. Dziewczyny, Wy tez zluzujcie, od rana o tym piszemy. Wlasnie wrocilam z fitnessu i jem serniczka
Polecam- wyzyjcie sie gdzies, gdziekolwiek i jakkolwiek.
monijaaa lubi tę wiadomość
-
milka30 wrote:Uff, dzięki
W Warszawie pewnie gdzieś takie mają, przeglądałam wujka google i wygląda to obiecująco, dałabym radę
Milka na stówe dasz rade, z przodu z tylu i z boku masz otwarta przestrzeń. Aparat jest tylko nad tobą i z jednego boku. I mas ztaki pilocik w rece i możesz Panią nacisnieciem jednym zawołać kóra jest za szyba i cały czas Cie pilnuje;) -
A tak wogóle to ja kiedyś miałam hiperprolaktynemie - takie 2.5 raza przekroczoną normę. Kazała mi lekarka zostawić bo powiedziała , że to ze stresu . I nei leczyłam tego ani nic a tera prolaktyna 10.01 przy normie do 25 także głowa do góry prolaktyna to parametr bardzo czuły, zalezny od diety, godziny badania i stresu między innymi:)
-
Olimpia78 wrote:Cześć dziewczyny ,
Zawitałam do ovufriend po raz pierwszy dziś , jestem mama 13 letniego chłopaka , życie sie tak potoczyło , ze dopiero niedawno zdecydowałam sie na drugie dziecko . Jak narazie bez powodzenia niestety . W listopadzie 2016 poroniłam w 10tc, a od dwóch miesięcy próbuje znowu. Obawiam sie , ze moje lata świetności juz minęły i bedzie ciężko .
Cześć Olimpia:)Olimpia78 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane miłego dnia ja dzisiaj ledwo co wstałam wczoraj byłam z teściowa w szpitalu a SOR wiecie jak funkcjonuje 4 h czekania za wynikami krwi myślałam że to wyrostek ale badania nic nie wykazały ale ból nadal jest
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Inaczka może to jajnik? Leżałam 2 razy z podejrzeniem wyrostka a okazało się, że to torbiel jajnika... Ale ostatnio bolał mnie też bardzo mocno w okolicy owulacji i okazało się, że przez pękający pęcherzyk
Hej wszystkim! Dzisiaj piątekJutro mam szkolenie od rana do wieczora, ale i tak się jaram piątkiem
Pamiętajcie o swoich mężczyznach dzisiaj, może w ramach prezentu małe
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 06:40
-
agu92 wrote:Inaczka może to jajnik? Leżałam 2 razy z podejrzeniem wyrostka a okazało się, że to torbiel jajnika... Ale ostatnio bolał mnie też bardzo mocno w okolicy owulacji i okazało się, że przez pękający pęcherzyk
Hej wszystkim! Dzisiaj piątekJutro mam szkolenie od rana do wieczora, ale i tak się jaram piątkiem
Pamiętajcie o swoich mężczyznach dzisiaj, może w ramach prezentu małe
?
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Cześć kochane
I witam nową staraczkę
Po nocy jest mi lepiej, odpoczęłam, przespałam się z tym wszystkim.. Nie wiem co jeszcze zrobimy, wiem że czeka nas bardzo poważna rozmowa. Czekam aż napisze kiedy przychodzi po rzeczy, może wtedy uda mi się z nim pogadaćDziękuję wam wszystkie moje kochane za wsparcie i pomoc
Jak wam się spało? -
Hej dziwczyny. Ja wracam do was z wynikiem bety która wynosi 2. Więc czekam na @ i licze ze kwiecień przyniesie coś miłego
myślałam juz ze mi się spóźnia @ ale ovu mi owulacje przesunęło i jeśli wierzyć temu to znowu mam zajebiście długi cykl... ale tym razem biore wyniki pod pache i ide do mojej gin. Powyjaśniać wyniki i ustalić co z moimi długaśnymi cyklami.
Doszłam do wniosku ja się staram a mój stary nie ;/ Całkiem niedawno stwierdził ze on chce miec dziecko pozniej bo jego 2 braci juz ma i bedzie miało dzidzie a on nie chce zeby jego dziecko porównywano do innych dzieci;p ;/ no masakra4 cs:) -
kate95 wrote:Cześć dziewczyny !!!! ale jestem szczęśliwa
dzisiaj ujrzałam 2 kreseczki 10 dni po owulacji
oczywiście do @ mam jeszcze 3 dni no ale kreseczka jest tak widoczna, że nie mam wątpliwości
poczekam jeszcze te 3 dni i pójdę na betę
Powiem tak staraliśmy się długo bez rezultatów , poszłam więc do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne bo stwierdziłam, że muszę odetchnąć od ciągłego nakręcania się i myślenia o ciąży , miałam je zacząć brać od tego cyklu no ale jak widać chyba nic z tego
W tym cyklu pierwszy raz w życiu zaczęłam zażywać witaminę D , magnez oraz aspirin zamiast aspirin można też acard, podobno bardo pomaga przy zagnieżdżeniu się zarodka czytałam na wielu forach i dziewczyny potwierdzały że działa tak więc zarzywałam codziennie i jak widac chyba pomogło
mam nadzieję , że wszystko będzie w porządku i życzę powodzenia dla was dziewczyny !!!!
Gratuluje fasolki:)4 cs:) -
Aika ja ostatnio złapałam się na tym ze niby mierze tylko temp i wiem ze w sumie raczej owulki nie mam ale jak pojawia mi się zielone światełko na ovu to zaczynam się inaczej zachowywać teraz mąż ma ciężki okres w pracy i szczerze mi w trakcie ostatnio pow ze nie da rady bo ma pełną głowę niby powinnam docenić za szczerość ale w środku się gotowalam na drugi dzień zdolowana wl sobie nasz klip ślubny i przypomniały mi się słowa księdza ze mamy pamiętać i tym ze przede wszystkim każdy z nas jest człowiekiem ma gorsze dni i potrzeby dopiero potem żona /mężem małżeństwo jest jak zamek błyskawiczny jak jakiś ząbek wyleci to go nie zapniesz nawet jak pojawi się upragnione dziecko popracuje nad wasza relacja przecież wyszlas za mąż z miłości nie dla plemników:)będzie oki
Doma90, Jaspis lubią tę wiadomość
Mi wybornie
Aika, jestem tego samego zdania do Doma. Zobacz do czego prowadzi sprowadzenie starania się o dziecko do mechanicznej i zadaniowej czynności. Patrz, teraz się dopiero staracie, a jak się pojawi dziecko ? Kobiety wtedy lubią traktować partnerów jako nic niewiedzących przeszkadzajów, a same bawią się w wszystkoogarniające superbohaterki. To również bardzo oddala od siebie pary.Wbrew pozorom, mężczyźni lubią jak się o nich zabiega, zauważa, połechce się ich ego.
Nie wiem, czy presja związana ze staraniem się o dziecko jest u Was jedyną przyczyną, ale jeśli tak, to myślę, że musisz wysłuchać bez sprzeciwiania się racji swojego męża. Faceci przeżywają wszystko po cichu, a nie ukrywajmy 99,9% przypadków fiksacji ciążowej przypada na kobiety, które w tej fiksacji lubią dodatkowo "przywalić" facetowi.Joannanml lubi tę wiadomość
-
Witajcie, cześć i czołem!
Mela tulę kochana, nawet nie wyobrażam sobie jak się musisz czuć...życzę dużo siły. :*
Aika przykro mi bardzo z Waszego powodu.Myślę, że wczoraj górę wzięły emocje. A emocje niestety są złym doradcą... przespaliście się z tym i wierzę że teraz będzie tylko lepiej. W końcu jesteście jednością.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Cześć Piękne witam Was w ten niepiękny piątek
My w ramach wyluzowania jedziemy na weekend do znajomych. Mam ochotę wypić i dobrze się bawić, a głowa niech odpoczywa
Moja przyjaciółka zaszłą w ciążę. Cieszę się jej szczęściem i nie to, że ja jestem zła, ale płakałam mojemu mężowi jak bóbr
Damy rade kobitki"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski