Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziulla zgadzam się z Toba. Logiczne ze te wątki są założone dlatego ze każda z nas się stara i chce mieć swoje "cudo" wiec mówienie/pisanie pewnych rzeczy jest zdecydowanie nie na miejscu. Nie denerwujcie się tam dziewczyny7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwioszka wrote:Cześć wszystkim
Dopiero teraz znalazłam chwilke... normalnie sajgon dzisiaj w pracy, aż mam dość
Ja już chciałam wczoraj się do tego ustosunkować, bo takie zachowanie to dla mnie... a może przemilcze, tylko nie chciałam się wyhylać i ryzykować jakimś wywaleniem od wassylwioszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie dziewczyny, nie ma co dać się prowokować, bo wg mnie (tak jak mówi Plinka) jest to za duża chęć tzw. "parcia na szkło" przez koleżankę. Kobieta chce być po prostu sławna, robiąc rumor na prawo i lewo, bo kto logicznie myślący będzie zadawał pytania o objawy zapłodnienia palcem
.
Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Nie ma co wdawać się w dyskusje,bo coś mi się wydaje że to właśnie o to chodzi autorce posta o zapłodnieniu palcem
dlaczego z fioletowej muszę się dowiadywać, że u Ciebie synuś będzie? Jakoś nie widziałam, żebyś u nas się chwaliłano chyba że gdzieś przegapiłam
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwcia_92 wrote:Dokładnie dziewczyny, nie ma co dać się prowokować, bo wg mnie (tak jak mówi Plinka) jest to za duża chęć tzw. "parcia na szkło" przez koleżankę. Kobieta chce być po prostu sławna, robiąc rumor na prawo i lewo, bo kto logicznie myślący będzie zadawał pytania o objawy zapłodnienia palcem
.
Madziulla, karollka29, Aika, Ewcia_92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
he He dziewczyny, ja powiem tak, gdyby nie chciała zajść w ciążę, to i tym palcem by ją na 100% zapłodnił, jak chce, to no way
A fakt faktem, chyba po tej wypowiedzi wszystkie mamy języki pogryzione
A ja wczoraj czytałam jakiś artykuł, ze babsztyl, który dwa lata temu urodził pijane dziecko w Poznaniu znowu jest w ciąży, brak słów. A ja fiksuję, nie piję, uważam co jem, co robię i w ogóle a znowu @
-
nick nieaktualny
-
Jaspis spaliłam cegłę ze wstydu
Jestem z Wami, wspieram Was i kazdej kibicuję ale nie chciałam sprawić Wam przykrości. Obiecuję że już więcej tak nie postąpię.
Tak to prawda będzie Synuś. Był pindolek i jajeczka i to calkiem sporeMadziulla, karollka29, kmala, Assunta, anciaa, Anna6, Lorien, Frosch lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplinka wrote:Jaspis spaliłam cegłę ze wstydu
Jestem z Wami, wspieram Was i kazdej kibicuję ale nie chciałam sprawić Wam przykrości. Obiecuję że już więcej tak nie postąpię.
Tak to prawda będzie Synuś. Był pindolek i jajeczka i to calkiem spore
Ja to co chwilę zaglądam na fioletową, by poczytać co tam u Was słychać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabinka no niestety tak jest
Też uważam że to wszystko jest nie sprawiedliwe, ale pamiętaj że my wszystkie w końcu doczekamy się naszego małego skarba
Bardzo szkoda takich dzieciaczków które mają tak nieodpowiedzialnych rodziców, ale niestety nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Myślę że policja się tym zajmie...
Ja wam powiem, że jakiś czas temu byłam u fryzjera. Obok mnie siedziała taka kobieta z lekko już zaokrąglonym brzuchem. Gadała z koleżanką, a że siedziały obok to słyszałam o czym. I się zaczęło (to nie jest dosłownie słowo w słowo ale kontekst był dokładnie taki, tylko że może użyła synonimów) ,,Noo, ja to z Andrzejkiem w ogóle nie musieliśmy się starać. Pierwszy raz i już. Nie rozumiem tych wszystkich kobiet które odstawiają alkohol, papierosy, kawę. My się w ogóle nie ograniczaliśmy i mamy, a one nic" . No ja myślałam że tam wybuchnę! Oczy mi się zalały łzami ale stwierdziłam już że dam spokój. Ale po prostu ręce mi opadły...
Madziula trzymam kciuki
Plinka no super! Mężczyzna Ci rośnieplinka lubi tę wiadomość