Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przepraszam ale jak czytam posty Nikoli to mam taki scenariusz - facet nie chce mieć dziecka, konczy w bezpiecznym miejscu, Nikola jak sama gdzies pisała 5 minut pózniej wprowadza spermę do środka. I modli sie zeby sie udało. Wyglada jak podręcznikowa próba wrobienia. Sorry jak kogoś uraziłam
Lunna, Anna6 lubią tę wiadomość
-
Aika kochana wcale się nie dziwie Twojej reakcji.
Powiem Wam ze niestety znam dziewczynę która w wieku 16-17 lat wpadła ze swoim chłopakiem. Nikomu z rodziny nie powiedziała ze jest w ciąży i wpadła ze swoim facetem na "genialny" pomysł ze żeby się nie wydało ze jest w ciąży to po prostu ja "zapije". I niestety udało jej się. A po jakimś czasie zaszła znowu w niechcianą przez siebie ciążę ale tym razem rodzina się dowiedziala w jakiś sposób i pilnowala zeby ta nieodpowiedzialna gowniara urodzila i w tej chwili dziecko ma juz 5 lat.
Ale jak się do wiedziałam o tej pierwszej ciąży to po prostu nie byłam w stanie nie płakać...a tego dziecka które maja jest mi strasznie szkoda bo widzi cały czas pijanych rodziców7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Ej wchodzę tu zajechana jak nie powiem co, kogo, a tu taka afera.
Nie mogę czytać o takich typiarach...
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Czyli co, jeden wniosek, od tego cyklu zaczynam pić, palić i 10 kaw dziennie
co jeszcze mogę wymyślić? A może zamiast gotować, zacznę się w maczku stołować
i będę miała prezent na zajączka, tylko ciekawe czy tak szybko zadziała
Aika lubi tę wiadomość
-
karollka29 wrote:Aika kochana wcale się nie dziwie Twojej reakcji.
Powiem Wam ze niestety znam dziewczynę która w wieku 16-17 lat wpadła ze swoim chłopakiem. Nikomu z rodziny nie powiedziała ze jest w ciąży i wpadła ze swoim facetem na "genialny" pomysł ze żeby się nie wydało ze jest w ciąży to po prostu ja "zapije". I niestety udało jej się. A po jakimś czasie zaszła znowu w niechcianą przez siebie ciążę ale tym razem rodzina się dowiedziala w jakiś sposób i pilnowala zeby ta nieodpowiedzialna gowniara urodzila i w tej chwili dziecko ma juz 5 lat.
Ale jak się do wiedziałam o tej pierwszej ciąży to po prostu nie byłam w stanie nie płakać...a tego dziecka które maja jest mi strasznie szkoda bo widzi cały czas pijanych rodziców
O matko... Przecież to jest okropne i nie do pomyślenia! Biedne dzieciaczki... Nogi mi się uginają gdy słyszę coś takiego. Ja nie jestem jakoś wrogo nastawiona do bardzo młodych mam, dopóki zachowują się odpowiedzialnie i dziecku nie dzieje się krzywda. Sama znam dziewczynę, córkę mojej koleżanki, ma teraz 18 lat i 2 letniego synka. Mały jest bardzo szczęśliwy, zadbany. Jest oczkiem w głowie rodzicówTata ich nie zostawił, pracuje, dzielą się obowiązkami i naprawdę zachowują się w porządku
Ale jak czytam coś takiego, to zaczynam wątpić w ludzi...
-
Sabinkak wrote:he He dziewczyny, ja powiem tak, gdyby nie chciała zajść w ciążę, to i tym palcem by ją na 100% zapłodnił, jak chce, to no way
A fakt faktem, chyba po tej wypowiedzi wszystkie mamy języki pogryzione
A ja wczoraj czytałam jakiś artykuł, ze babsztyl, który dwa lata temu urodził pijane dziecko w Poznaniu znowu jest w ciąży, brak słów. A ja fiksuję, nie piję, uważam co jem, co robię i w ogóle a znowu @
Tak tak to u mnie w mieście niestety nawet kilka razy widziałam ową Panią masakra nóż się w kieszeni sue otwiera każda z nas tu witaminy wyliczenia prywatne wizyty dbanie o zdrowie a ta ma w d... I już drugi raz w ciąży do tego pierwsze dziecko przez jej głupotę o ile ładnie można to tak nazwać ma ciężki start
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
kmala wrote:Ja również urodziłam się 23 maja
kmala lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Aika powiem Ci ze ja sama nie ogarniam tej dziewczyny i ogólnie tego typu ludzi. A chłopak (obecnie jej maz) starszy od niej chyba z 5 lat jeszcze głupszy niż ona skoro jeszcze przyklaskiwal tego typu pomysłom...
Nawet zwierzętami ich nazwać nie można bo to obelga dla zwierząt.Aika lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
-
karollka29 wrote:Aika powiem Ci ze ja sama nie ogarniam tej dziewczyny i ogólnie tego typu ludzi. A chłopak (obecnie jej maz) starszy od niej chyba z 5 lat jeszcze głupszy niż ona skoro jeszcze przyklaskiwal tego typu pomysłom...
Nawet zwierzętami ich nazwać nie można bo to obelga dla zwierząt.
Nawet roślinki bym im nie dała, szczerze mówiącWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 14:32
karollka29 lubi tę wiadomość
-
Zgadzam się w 100%.
A co do urodzin to znam osobiście 2 osoby z tego samego dnia co ja tylko inny rocznik.
Aaaaa i czytalam gdzieś ostatnio ze wokalista zespołu boys tez jest z 27 maja :p7cs
Wysoki testosteron...
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 07:46
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny
-
Assunta wrote:Ja mam podobnie urodziny w maju a mąż we wrześniu, a nasza 3 rocznica ślubu to 30 sierpień
P.S. Ci urodzeni we wrześniu to są tacy trochę "posylwestrowi"
Moja znajoma jest z 3.01 tego samego roku co ja i śmieje się że gdy ona się rodziła, ja byłam poczynana hahaAssunta lubi tę wiadomość