X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola232 wrote:
    hej dziewczyny zostało mi 6 dni do okresu i mam przezroczysty wodnisty śluz czy może to świadczyć o ciąży? dziś tem 37,00 wczoraj 36,9
    Poczekaj do okresu i się nie nakręcaj, czym więcej myślisz, tym więcej objawów będzie się pojawiać, a ciąży wcale może nie być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikola, widzę że po wszystkich wątkach piszesz. Nikt nie odpowie Ci na pytanie, czy jesteś w ciąży, wróżkami nie jesteśmy. Idź do lekarza, to Ci wytłumaczy jak wygląda cykl, kiedy można zajść w ciążę i jakie będą objawy.

A można wiedzieć ile masz lat?

• nikola232 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Nikola, widzę że po wszystkich wątkach piszesz. Nikt nie odpowie Ci na pytanie, czy jesteś w ciąży, wróżkami nie jesteśmy. Idź do lekarza, to Ci wytłumaczy jak wygląda cykl, kiedy można zajść w ciążę i jakie będą objawy.

A można wiedzieć ile masz lat?
    24l
    wiem kiedy mam dni płodne owulację itd robiłam nawet testy owulacyjne. staramy się z partnerem o 6miesięcy. najgorsze jest to czekanie czy tym razem się udało

Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
  • nikola232 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    większość lekarzy mówi że na tak wczesnym etapie jest za wcześnie na objawy

Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola232 wrote:
    większość lekarzy mówi że na tak wczesnym etapie jest za wcześnie na objawy
    no to skoro lekarze tak mówią, to tego sie trzymaj.

i nie pisz na wszystkich wątkach tych samych pytań, bo to nie kafeteria.pl, ewentualnie załóż swój własny wątek i tam pisz o swoich niepokojach

Aika, karollka29, Marta1803, anciaa lubią tę wiadomość

• nikola232 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a któraś z was miała podobne objawy przed ciążą?

• lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis czy sie zdenerwowałaś???? :)

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola232 wrote:
    a któraś z was miała podobne objawy przed ciążą?

przepraszam ze wam sie wbijam w watek ale widze ze Nikola juz zaatakowala wszystkie mozliwe watki na forum...Nikola objawy przed ciaza to nie objawy ciazowe. nie ma objawow ciazowych 6 dni przed okresem. Ciezko Ci wytlumaczyc ze musisz czekac do teminu @ zeby zrobić test?? Piszesz ze starasz sie 6 mies o dziecko zycze Ci bardzo 2 kresek ale uzbrój sie w cierpliwosc i poczekaj do @.... Ja na swoj cud czekam 4 lata a inne dziewczyny tutaj o wiele dluzej. nie życze tego nikomu...

Jaspis, Aika, karollka29, sylwioszka, anciaa, Anna6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Jaspis czy sie zdenerwowałaś???? :)
    wcale :P

ale nie lubię takiego zachowania, jak to czytam to mam wrażenie że pisze to 16-latka, a nie dojrzała kobieta starająca się o dziecko.

Dobra, już nic nie piszę :P bo wyjdzie, że jestem stara i zrzędliwa :P

Aika, karollka29, Ewcia_92, Katarzynka92, Lunna, anciaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    przepraszam ze wam sie wbijam w watek ale widze ze Nikola juz zaatakowala wszystkie mozliwe watki na forum...Nikola objawy przed ciaza to nie objawy ciazowe. nie ma objawow ciazowych 6 dni przed okresem. Ciezko Ci wytlumaczyc ze musisz czekac do teminu @ zeby zrobić test?? Piszesz ze starasz sie 6 mies o dziecko zycze Ci bardzo 2 kresek ale uzbrój sie w cierpliwosc i poczekaj do @.... Ja na swoj cud czekam 4 lata a inne dziewczyny tutaj o wiele dluzej. nie życze tego nikomu...
    Bo Nikola szuka wróżki, co by jej przepowiedziała 2 kreski :P

wiem, wiem, miałam już nie pisać na ten temat :P

Aika, kmala lubią tę wiadomość

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:

ale nie lubię takiego zachowania, jak to czytam to mam wrażenie że pisze to 16-latka, a nie dojrzała kobieta starająca się o dziecko.

Mamy podobne odczucia kochana :P

Jaspis, Lunna lubią tę wiadomość

m85awv1.png
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ej no ona jest biedna zależy jej bardzo :) może ciut za bardzo :) to był atak szaleńczo niecierpliwej nikoli ;-)

Aika lubi tę wiadomość

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Hahaha ej no ona jest biedna zależy jej bardzo :) może ciut za bardzo :) to był atak szaleńczo niecierpliwej nikoli ;-)
    kochana poczytaj na innym wątku, chyba grudniowym, tam się to dopiero dziewczyny zdenerwowały

Aika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne :* :*

Weszłam Was podczytać, a tutaj takie jazzy się dzieją :D. Nieźle, nieźle :D.

Dineh, przykro mi bardzo, ale tak jak dziewczyny mówią - już nie jeden lekarz nie jednej parze powiedział, żeby pogodzili się z niemożnością zostania rodzicami. Jednak życie pokazało coś innego. I w Waszym przypadku tego Wam życzę :* Ściskam Cię! :)

Aika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    kochana poczytaj na innym wątku, chyba grudniowym, tam się to dopiero dziewczyny zdenerwowały

my tam zżyte bardzo jestesmy znamy swoje historie od poczatku i kurka pisanie takich rzeczy jak tam to obrażanie osob które walczyły o swoja ciaze...jak chyba kazda tutaj... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    my tam zżyte bardzo jestesmy znamy swoje historie od poczatku i kurka pisanie takich rzeczy jak tam to obrażanie osob które walczyły o swoja ciaze...jak chyba kazda tutaj... :(
    wiem Słońce, u nas też wszystkie jak siostry jesteśmy, każda z nas walczy, czasem przez wiele lat

to co napisała u Was, przechodzi wszelkie granice :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moge przylaczyc sie do was i czasem zagadywac? :)

Ja co prawda nie nowa staraczka bo z 4 stazem ale staraczka 2017 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:43

Aika, Jaspis, anciaa, Anna6 lubią tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co wdawać się w dyskusje,bo coś mi się wydaje że to właśnie o to chodzi autorce posta o zapłodnieniu palcem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:42

Aika, Lunna lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Dopiero teraz znalazłam chwilke... normalnie sajgon dzisiaj w pracy, aż mam dość :)
    Jaspis wrote:

Ja już chciałam wczoraj się do tego ustosunkować, bo takie zachowanie to dla mnie... a może przemilcze, tylko nie chciałam się wyhylać i ryzykować jakimś wywaleniem od was :)

Jaspis lubi tę wiadomość

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    moge przylaczyc sie do was i czasem zagadywac? :)
    zapraszamy ;) nawet na stałe :D

‹‹ 708 709 710 711 712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ