Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynikola232 wrote:hej dziewczyny zostało mi 6 dni do okresu i mam przezroczysty wodnisty śluz czy może to świadczyć o ciąży? dziś tem 37,00 wczoraj 36,9
-
nick nieaktualnyNikola, widzę że po wszystkich wątkach piszesz. Nikt nie odpowie Ci na pytanie, czy jesteś w ciąży, wróżkami nie jesteśmy. Idź do lekarza, to Ci wytłumaczy jak wygląda cykl, kiedy można zajść w ciążę i jakie będą objawy.
A można wiedzieć ile masz lat? -
Jaspis wrote:Nikola, widzę że po wszystkich wątkach piszesz. Nikt nie odpowie Ci na pytanie, czy jesteś w ciąży, wróżkami nie jesteśmy. Idź do lekarza, to Ci wytłumaczy jak wygląda cykl, kiedy można zajść w ciążę i jakie będą objawy.
A można wiedzieć ile masz lat?
wiem kiedy mam dni płodne owulację itd robiłam nawet testy owulacyjne. staramy się z partnerem o 6miesięcy. najgorsze jest to czekanie czy tym razem się udałoWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz -
większość lekarzy mówi że na tak wczesnym etapie jest za wcześnie na objawyWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualnynikola232 wrote:większość lekarzy mówi że na tak wczesnym etapie jest za wcześnie na objawy
i nie pisz na wszystkich wątkach tych samych pytań, bo to nie kafeteria.pl, ewentualnie załóż swój własny wątek i tam pisz o swoich niepokojachAika, karollka29, Marta1803, anciaa lubią tę wiadomość
-
a któraś z was miała podobne objawy przed ciążą?Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
nick nieaktualnynikola232 wrote:a któraś z was miała podobne objawy przed ciążą?
przepraszam ze wam sie wbijam w watek ale widze ze Nikola juz zaatakowala wszystkie mozliwe watki na forum...Nikola objawy przed ciaza to nie objawy ciazowe. nie ma objawow ciazowych 6 dni przed okresem. Ciezko Ci wytlumaczyc ze musisz czekac do teminu @ zeby zrobić test?? Piszesz ze starasz sie 6 mies o dziecko zycze Ci bardzo 2 kresek ale uzbrój sie w cierpliwosc i poczekaj do @.... Ja na swoj cud czekam 4 lata a inne dziewczyny tutaj o wiele dluzej. nie życze tego nikomu...Jaspis, Aika, karollka29, sylwioszka, anciaa, Anna6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylollita wrote:Jaspis czy sie zdenerwowałaś????
ale nie lubię takiego zachowania, jak to czytam to mam wrażenie że pisze to 16-latka, a nie dojrzała kobieta starająca się o dziecko.
Dobra, już nic nie piszębo wyjdzie, że jestem stara i zrzędliwa
Aika, karollka29, Ewcia_92, Katarzynka92, Lunna, anciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:przepraszam ze wam sie wbijam w watek ale widze ze Nikola juz zaatakowala wszystkie mozliwe watki na forum...Nikola objawy przed ciaza to nie objawy ciazowe. nie ma objawow ciazowych 6 dni przed okresem. Ciezko Ci wytlumaczyc ze musisz czekac do teminu @ zeby zrobić test?? Piszesz ze starasz sie 6 mies o dziecko zycze Ci bardzo 2 kresek ale uzbrój sie w cierpliwosc i poczekaj do @.... Ja na swoj cud czekam 4 lata a inne dziewczyny tutaj o wiele dluzej. nie życze tego nikomu...
wiem, wiem, miałam już nie pisać na ten tematAika, kmala lubią tę wiadomość
-
Jaspis wrote:wcale
ale nie lubię takiego zachowania, jak to czytam to mam wrażenie że pisze to 16-latka, a nie dojrzała kobieta starająca się o dziecko.
Mamy podobne odczucia kochanaJaspis, Lunna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Piękne :* :*
Weszłam Was podczytać, a tutaj takie jazzy się dzieją. Nieźle, nieźle
.
Dineh, przykro mi bardzo, ale tak jak dziewczyny mówią - już nie jeden lekarz nie jednej parze powiedział, żeby pogodzili się z niemożnością zostania rodzicami. Jednak życie pokazało coś innego. I w Waszym przypadku tego Wam życzę :* Ściskam Cię!Aika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaspis wrote:kochana poczytaj na innym wątku, chyba grudniowym, tam się to dopiero dziewczyny zdenerwowały
my tam zżyte bardzo jestesmy znamy swoje historie od poczatku i kurka pisanie takich rzeczy jak tam to obrażanie osob które walczyły o swoja ciaze...jak chyba kazda tutaj... -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:my tam zżyte bardzo jestesmy znamy swoje historie od poczatku i kurka pisanie takich rzeczy jak tam to obrażanie osob które walczyły o swoja ciaze...jak chyba kazda tutaj...
to co napisała u Was, przechodzi wszelkie granice -
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Dopiero teraz znalazłam chwilke... normalnie sajgon dzisiaj w pracy, aż mam dość
Jaspis wrote:wcale
Ja już chciałam wczoraj się do tego ustosunkować, bo takie zachowanie to dla mnie... a może przemilcze, tylko nie chciałam się wyhylać i ryzykować jakimś wywaleniem od was
Jaspis lubi tę wiadomość
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
nick nieaktualny