X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola232 wrote:
    hej dziewczyny zostało mi 6 dni do okresu i mam przezroczysty wodnisty śluz czy może to świadczyć o ciąży? dziś tem 37,00 wczoraj 36,9
    Poczekaj do okresu i się nie nakręcaj, czym więcej myślisz, tym więcej objawów będzie się pojawiać, a ciąży wcale może nie być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikola, widzę że po wszystkich wątkach piszesz. Nikt nie odpowie Ci na pytanie, czy jesteś w ciąży, wróżkami nie jesteśmy. Idź do lekarza, to Ci wytłumaczy jak wygląda cykl, kiedy można zajść w ciążę i jakie będą objawy.

A można wiedzieć ile masz lat?

• nikola232 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    Nikola, widzę że po wszystkich wątkach piszesz. Nikt nie odpowie Ci na pytanie, czy jesteś w ciąży, wróżkami nie jesteśmy. Idź do lekarza, to Ci wytłumaczy jak wygląda cykl, kiedy można zajść w ciążę i jakie będą objawy.

A można wiedzieć ile masz lat?
    24l
    wiem kiedy mam dni płodne owulację itd robiłam nawet testy owulacyjne. staramy się z partnerem o 6miesięcy. najgorsze jest to czekanie czy tym razem się udało

Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
  • nikola232 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    większość lekarzy mówi że na tak wczesnym etapie jest za wcześnie na objawy

Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola232 wrote:
    większość lekarzy mówi że na tak wczesnym etapie jest za wcześnie na objawy
    no to skoro lekarze tak mówią, to tego sie trzymaj.

i nie pisz na wszystkich wątkach tych samych pytań, bo to nie kafeteria.pl, ewentualnie załóż swój własny wątek i tam pisz o swoich niepokojach

Aika, karollka29, Marta1803, anciaa lubią tę wiadomość

• nikola232 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a któraś z was miała podobne objawy przed ciążą?

• lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis czy sie zdenerwowałaś???? :)

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikola232 wrote:
    a któraś z was miała podobne objawy przed ciążą?

przepraszam ze wam sie wbijam w watek ale widze ze Nikola juz zaatakowala wszystkie mozliwe watki na forum...Nikola objawy przed ciaza to nie objawy ciazowe. nie ma objawow ciazowych 6 dni przed okresem. Ciezko Ci wytlumaczyc ze musisz czekac do teminu @ zeby zrobić test?? Piszesz ze starasz sie 6 mies o dziecko zycze Ci bardzo 2 kresek ale uzbrój sie w cierpliwosc i poczekaj do @.... Ja na swoj cud czekam 4 lata a inne dziewczyny tutaj o wiele dluzej. nie życze tego nikomu...

Jaspis, Aika, karollka29, sylwioszka, anciaa, Anna6 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Jaspis czy sie zdenerwowałaś???? :)
    wcale :P

ale nie lubię takiego zachowania, jak to czytam to mam wrażenie że pisze to 16-latka, a nie dojrzała kobieta starająca się o dziecko.

Dobra, już nic nie piszę :P bo wyjdzie, że jestem stara i zrzędliwa :P

Aika, karollka29, Ewcia_92, Katarzynka92, Lunna, anciaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    przepraszam ze wam sie wbijam w watek ale widze ze Nikola juz zaatakowala wszystkie mozliwe watki na forum...Nikola objawy przed ciaza to nie objawy ciazowe. nie ma objawow ciazowych 6 dni przed okresem. Ciezko Ci wytlumaczyc ze musisz czekac do teminu @ zeby zrobić test?? Piszesz ze starasz sie 6 mies o dziecko zycze Ci bardzo 2 kresek ale uzbrój sie w cierpliwosc i poczekaj do @.... Ja na swoj cud czekam 4 lata a inne dziewczyny tutaj o wiele dluzej. nie życze tego nikomu...
    Bo Nikola szuka wróżki, co by jej przepowiedziała 2 kreski :P

wiem, wiem, miałam już nie pisać na ten temat :P

Aika, kmala lubią tę wiadomość

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:

ale nie lubię takiego zachowania, jak to czytam to mam wrażenie że pisze to 16-latka, a nie dojrzała kobieta starająca się o dziecko.

Mamy podobne odczucia kochana :P

Jaspis, Lunna lubią tę wiadomość

m85awv1.png
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ej no ona jest biedna zależy jej bardzo :) może ciut za bardzo :) to był atak szaleńczo niecierpliwej nikoli ;-)

Aika lubi tę wiadomość

4 cs:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Hahaha ej no ona jest biedna zależy jej bardzo :) może ciut za bardzo :) to był atak szaleńczo niecierpliwej nikoli ;-)
    kochana poczytaj na innym wątku, chyba grudniowym, tam się to dopiero dziewczyny zdenerwowały

Aika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne :* :*

Weszłam Was podczytać, a tutaj takie jazzy się dzieją :D. Nieźle, nieźle :D.

Dineh, przykro mi bardzo, ale tak jak dziewczyny mówią - już nie jeden lekarz nie jednej parze powiedział, żeby pogodzili się z niemożnością zostania rodzicami. Jednak życie pokazało coś innego. I w Waszym przypadku tego Wam życzę :* Ściskam Cię! :)

Aika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaspis wrote:
    kochana poczytaj na innym wątku, chyba grudniowym, tam się to dopiero dziewczyny zdenerwowały

my tam zżyte bardzo jestesmy znamy swoje historie od poczatku i kurka pisanie takich rzeczy jak tam to obrażanie osob które walczyły o swoja ciaze...jak chyba kazda tutaj... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    my tam zżyte bardzo jestesmy znamy swoje historie od poczatku i kurka pisanie takich rzeczy jak tam to obrażanie osob które walczyły o swoja ciaze...jak chyba kazda tutaj... :(
    wiem Słońce, u nas też wszystkie jak siostry jesteśmy, każda z nas walczy, czasem przez wiele lat

to co napisała u Was, przechodzi wszelkie granice :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moge przylaczyc sie do was i czasem zagadywac? :)

Ja co prawda nie nowa staraczka bo z 4 stazem ale staraczka 2017 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:43

Aika, Jaspis, anciaa, Anna6 lubią tę wiadomość

• plinka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co wdawać się w dyskusje,bo coś mi się wydaje że to właśnie o to chodzi autorce posta o zapłodnieniu palcem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 13:42

Aika, Lunna lubią tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    Dopiero teraz znalazłam chwilke... normalnie sajgon dzisiaj w pracy, aż mam dość :)
    Jaspis wrote:

Ja już chciałam wczoraj się do tego ustosunkować, bo takie zachowanie to dla mnie... a może przemilcze, tylko nie chciałam się wyhylać i ryzykować jakimś wywaleniem od was :)

Jaspis lubi tę wiadomość

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    moge przylaczyc sie do was i czasem zagadywac? :)
    zapraszamy ;) nawet na stałe :D

‹‹ 708 709 710 711 712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ