X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, krótko, zwięźle i na temat. :D

Lunna lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuuu ;( mojej yoginki mie ma dzisiaj :/ nie sprawdziłam w plannerze :/ poczekam na następne zajęcia tutaj z wami :D

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa mam nadzieję, że to tylko przypadkowo zbyt wysoko. Trzymam kciuki za następne badanie :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa mam nadzieje ze to tylko jednorazowe i będzie wszystko oki nie ma innej opcji
    Aika zdrówka życzę. Oj by się działo naprawdę żałuję że z jednego miasta nie jesteśmy coś czuje ze by się działo i paczka zgrana by była jak z tych w seksie w wielkim mieście. Heh u mnie już po@ od dzisiaj biorę wiesiołka i mam pytanie dobrze pamiętam ze 6 tabletek dziennie? A i czy mogę je łączyć z lekami na tarczyce i na prolaktynę? Nie chcezzakłócić działania tych leków

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie rozmawiałam z mama i mówiła mi ze moja siostra miała dziwną sytuacje na początku ciąży... Tz nie miała okresu testy negatywne beta tez. tydzien lezała w szpitalu bo szukali przyczyny braku okresu. dostala tabletki na wywołanie i do domu... po kilku dniach znowu do szpitala i w szpitalu mdłosci i wymioty. zrobili usg a tu benc fasolka sie pojawiła:D

4 cs:)
  • Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Marciaa mam nadzieje ze to tylko jednorazowe i będzie wszystko oki nie ma innej opcji
    Aika zdrówka życzę. Oj by się działo naprawdę żałuję że z jednego miasta nie jesteśmy coś czuje ze by się działo i paczka zgrana by była jak z tych w seksie w wielkim mieście. Heh u mnie już po@ od dzisiaj biorę wiesiołka i mam pytanie dobrze pamiętam ze 6 tabletek dziennie? A i czy mogę je łączyć z lekami na tarczyce i na prolaktynę? Nie chcezzakłócić działania tych leków

Dziękuję kochana :) Nooo, to by była impreza hahaha :D
    Co do tarczycy to nie wiem, ale wydaje mi się że nie powinno zaszkodzić ale ja się na temacie tarczycy nie znam :/ A co do prolaktyny, ja normalnie mogłam brać chociaż też się leczę tylko że ja bromkiem, ale myślę że to nie ma większego znaczenia. Mój gin sam mi zalecił branie wiesiołka pomimo bromka :)

m85awv1.png
  • Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Własnie rozmawiałam z mama i mówiła mi ze moja siostra miała dziwną sytuacje na początku ciąży... Tz nie miała okresu testy negatywne beta tez. tydzien lezała w szpitalu bo szukali przyczyny braku okresu. dostala tabletki na wywołanie i do domu... po kilku dniach znowu do szpitala i w szpitalu mdłosci i wymioty. zrobili usg a tu benc fasolka sie pojawiła:D

Haha no niezła historia! :) A wszystko z fasolinką było w porządku? Bo tabletki mogły chyba zaszkodzić :/
    Może u ciebie jest tak samo i dzidzia się kryje, może to rodzinne :P

m85awv1.png
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubuś ma już 3 latka i jest zdrowy:) druga siostra znowu jak spózniał się jej okres to zrobiła test ale oczywiście negatyw poszła do ginki usłyszała na pierwszej wizycie ze torbiel ma i dlatego okres się spóźnia po 2 tygodniach na kolejnej wizycie uslyszała ze torbiel zamieniła się w fasolke:) i tak samo mikołaj ma 2 latka i jest zdrowy :)

• lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło by było gdyby tak było:) I powiedzcie mi dziewczyny jak się zachowac... Nie pić kawy odrzucić alko i inne szkodliwe rzeczy?? czy normalnie zyc i się nie nakrecac?

Lunna lubi tę wiadomość

• Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolli wszystko z umiarem. Najważniejsze to odrzucić stres ;) no i leków jak nie trzeba to nie brać. Czekamy na newsy :))

lollita lubi tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny bede na bieżąco was informować :)
    Jaspis wpisz mnie na 1 kwietnia wtedy idę do ginki więc będe mieć 100% pewność:)

Jaspis lubi tę wiadomość

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lollita trzymam kciuki za Ciebie w takim razie :*.

Co do różnych używek itd no to tak jak Lunna napisała z umiarem wszystko;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 10:09

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki lollita :)

m85awv1.png
  • Katarzynka92 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobałyście postów od rana :-) ja też wrześniowa, urodziny i ślub :-)

Lollita, trzymamy kciuki :-)

Lunna lubi tę wiadomość

• lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ślub oczywiście ze wrzesień 5:)

Lunna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że we wrześniu będzie impreza, za imprezą :D

• amica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Dziewczyny wrzesień jest świetnym pomysłem na melanż! :D Ale coś czuję że zamiast winka będzie sok wiśniowy a przystawką będą ogórki haha nie mogę z was :D Jestem chora i siedzę w domu a dzięki wam się ani nie nudzę a do tego cały czas się śmieje :D Wyobraźcie sobie: cały nasz wątek, jedne będą już z dzidziusiem na rękach, drugie z balonami pod brzuchem, a trzecie jeszcze z małym brzuchaczem ale już z lokatorem , super wizja!
    Bardzo mi się podoba ta wizja :) my też we wrześniu będziemy mieli rocznicę ślubu:)

Lunna lubi tę wiadomość

"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Ja 9 września mam ślub szwagierki ;) tak więc hehe ;) <3

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Sabinkak Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie już oficjalnie @ zawitała, więc możesz mnie wpisać na testowanie 19 kwietnia i wizytę u lekarza na 12 kwietnia.
    A ja we wrześniu syna urodziłam :)

Jaspis, Aika lubią tę wiadomość

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaa dziewczyny no nieźle! Widzę że wrzesień jest naszym miesiącem hahah :D Ja wtedy też mam urodziny :P

Dziewczyny, temperatura raczej na owulację nie wskazuje a piersi bolą mnie od ok. 2-3 dni, miałam okropne bóle jajników i ogólnie owulacyjne, które teraz już przeszły... I jak tu nie zwariować? :/ Co o tym sądzicie?

m85awv1.png
‹‹ 706 707 708 709 710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ