Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marciaa mam nadzieje ze to tylko jednorazowe i będzie wszystko oki nie ma innej opcji
Aika zdrówka życzę. Oj by się działo naprawdę żałuję że z jednego miasta nie jesteśmy coś czuje ze by się działo i paczka zgrana by była jak z tych w seksie w wielkim mieście. Heh u mnie już po@ od dzisiaj biorę wiesiołka i mam pytanie dobrze pamiętam ze 6 tabletek dziennie? A i czy mogę je łączyć z lekami na tarczyce i na prolaktynę? Nie chcezzakłócić działania tych leków
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Własnie rozmawiałam z mama i mówiła mi ze moja siostra miała dziwną sytuacje na początku ciąży... Tz nie miała okresu testy negatywne beta tez. tydzien lezała w szpitalu bo szukali przyczyny braku okresu. dostala tabletki na wywołanie i do domu... po kilku dniach znowu do szpitala i w szpitalu mdłosci i wymioty. zrobili usg a tu benc fasolka sie pojawiła:D4 cs:)
-
Ineczka wrote:Marciaa mam nadzieje ze to tylko jednorazowe i będzie wszystko oki nie ma innej opcji
Aika zdrówka życzę. Oj by się działo naprawdę żałuję że z jednego miasta nie jesteśmy coś czuje ze by się działo i paczka zgrana by była jak z tych w seksie w wielkim mieście. Heh u mnie już po@ od dzisiaj biorę wiesiołka i mam pytanie dobrze pamiętam ze 6 tabletek dziennie? A i czy mogę je łączyć z lekami na tarczyce i na prolaktynę? Nie chcezzakłócić działania tych leków
Dziękuję kochanaNooo, to by była impreza hahaha
Co do tarczycy to nie wiem, ale wydaje mi się że nie powinno zaszkodzić ale ja się na temacie tarczycy nie znamA co do prolaktyny, ja normalnie mogłam brać chociaż też się leczę tylko że ja bromkiem, ale myślę że to nie ma większego znaczenia. Mój gin sam mi zalecił branie wiesiołka pomimo bromka
-
lollita wrote:Własnie rozmawiałam z mama i mówiła mi ze moja siostra miała dziwną sytuacje na początku ciąży... Tz nie miała okresu testy negatywne beta tez. tydzien lezała w szpitalu bo szukali przyczyny braku okresu. dostala tabletki na wywołanie i do domu... po kilku dniach znowu do szpitala i w szpitalu mdłosci i wymioty. zrobili usg a tu benc fasolka sie pojawiła:D
Haha no niezła historia!A wszystko z fasolinką było w porządku? Bo tabletki mogły chyba zaszkodzić
Może u ciebie jest tak samo i dzidzia się kryje, może to rodzinne -
Kubuś ma już 3 latka i jest zdrowy:) druga siostra znowu jak spózniał się jej okres to zrobiła test ale oczywiście negatyw poszła do ginki usłyszała na pierwszej wizycie ze torbiel ma i dlatego okres się spóźnia po 2 tygodniach na kolejnej wizycie uslyszała ze torbiel zamieniła się w fasolke:) i tak samo mikołaj ma 2 latka i jest zdrowy4 cs:)
-
Lollita trzymam kciuki za Ciebie w takim razie :*.
Co do różnych używek itd no to tak jak Lunna napisała z umiarem wszystko;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 10:09
lollita lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Aika wrote:Dziewczyny wrzesień jest świetnym pomysłem na melanż!
Ale coś czuję że zamiast winka będzie sok wiśniowy a przystawką będą ogórki haha nie mogę z was
Jestem chora i siedzę w domu a dzięki wam się ani nie nudzę a do tego cały czas się śmieje
Wyobraźcie sobie: cały nasz wątek, jedne będą już z dzidziusiem na rękach, drugie z balonami pod brzuchem, a trzecie jeszcze z małym brzuchaczem ale już z lokatorem , super wizja!
my też we wrześniu będziemy mieli rocznicę ślubu:)
Lunna lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
A u mnie już oficjalnie @ zawitała, więc możesz mnie wpisać na testowanie 19 kwietnia i wizytę u lekarza na 12 kwietnia.
A ja we wrześniu syna urodziłamJaspis, Aika lubią tę wiadomość
-
O jaaa dziewczyny no nieźle! Widzę że wrzesień jest naszym miesiącem hahah
Ja wtedy też mam urodziny
Dziewczyny, temperatura raczej na owulację nie wskazuje a piersi bolą mnie od ok. 2-3 dni, miałam okropne bóle jajników i ogólnie owulacyjne, które teraz już przeszły... I jak tu nie zwariować?Co o tym sądzicie?