X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, krótko, zwięźle i na temat. :D

Lunna lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuuu ;( mojej yoginki mie ma dzisiaj :/ nie sprawdziłam w plannerze :/ poczekam na następne zajęcia tutaj z wami :D

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa mam nadzieję, że to tylko przypadkowo zbyt wysoko. Trzymam kciuki za następne badanie :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marciaa mam nadzieje ze to tylko jednorazowe i będzie wszystko oki nie ma innej opcji
    Aika zdrówka życzę. Oj by się działo naprawdę żałuję że z jednego miasta nie jesteśmy coś czuje ze by się działo i paczka zgrana by była jak z tych w seksie w wielkim mieście. Heh u mnie już po@ od dzisiaj biorę wiesiołka i mam pytanie dobrze pamiętam ze 6 tabletek dziennie? A i czy mogę je łączyć z lekami na tarczyce i na prolaktynę? Nie chcezzakłócić działania tych leków

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie rozmawiałam z mama i mówiła mi ze moja siostra miała dziwną sytuacje na początku ciąży... Tz nie miała okresu testy negatywne beta tez. tydzien lezała w szpitalu bo szukali przyczyny braku okresu. dostala tabletki na wywołanie i do domu... po kilku dniach znowu do szpitala i w szpitalu mdłosci i wymioty. zrobili usg a tu benc fasolka sie pojawiła:D

4 cs:)
  • Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    Marciaa mam nadzieje ze to tylko jednorazowe i będzie wszystko oki nie ma innej opcji
    Aika zdrówka życzę. Oj by się działo naprawdę żałuję że z jednego miasta nie jesteśmy coś czuje ze by się działo i paczka zgrana by była jak z tych w seksie w wielkim mieście. Heh u mnie już po@ od dzisiaj biorę wiesiołka i mam pytanie dobrze pamiętam ze 6 tabletek dziennie? A i czy mogę je łączyć z lekami na tarczyce i na prolaktynę? Nie chcezzakłócić działania tych leków

Dziękuję kochana :) Nooo, to by była impreza hahaha :D
    Co do tarczycy to nie wiem, ale wydaje mi się że nie powinno zaszkodzić ale ja się na temacie tarczycy nie znam :/ A co do prolaktyny, ja normalnie mogłam brać chociaż też się leczę tylko że ja bromkiem, ale myślę że to nie ma większego znaczenia. Mój gin sam mi zalecił branie wiesiołka pomimo bromka :)

m85awv1.png
  • Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lollita wrote:
    Własnie rozmawiałam z mama i mówiła mi ze moja siostra miała dziwną sytuacje na początku ciąży... Tz nie miała okresu testy negatywne beta tez. tydzien lezała w szpitalu bo szukali przyczyny braku okresu. dostala tabletki na wywołanie i do domu... po kilku dniach znowu do szpitala i w szpitalu mdłosci i wymioty. zrobili usg a tu benc fasolka sie pojawiła:D

Haha no niezła historia! :) A wszystko z fasolinką było w porządku? Bo tabletki mogły chyba zaszkodzić :/
    Może u ciebie jest tak samo i dzidzia się kryje, może to rodzinne :P

m85awv1.png
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubuś ma już 3 latka i jest zdrowy:) druga siostra znowu jak spózniał się jej okres to zrobiła test ale oczywiście negatyw poszła do ginki usłyszała na pierwszej wizycie ze torbiel ma i dlatego okres się spóźnia po 2 tygodniach na kolejnej wizycie uslyszała ze torbiel zamieniła się w fasolke:) i tak samo mikołaj ma 2 latka i jest zdrowy :)

• lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło by było gdyby tak było:) I powiedzcie mi dziewczyny jak się zachowac... Nie pić kawy odrzucić alko i inne szkodliwe rzeczy?? czy normalnie zyc i się nie nakrecac?

Lunna lubi tę wiadomość

• Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolli wszystko z umiarem. Najważniejsze to odrzucić stres ;) no i leków jak nie trzeba to nie brać. Czekamy na newsy :))

lollita lubi tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny bede na bieżąco was informować :)
    Jaspis wpisz mnie na 1 kwietnia wtedy idę do ginki więc będe mieć 100% pewność:)

Jaspis lubi tę wiadomość

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lollita trzymam kciuki za Ciebie w takim razie :*.

Co do różnych używek itd no to tak jak Lunna napisała z umiarem wszystko;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 10:09

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki lollita :)

m85awv1.png
  • Katarzynka92 Koleżanka

Wysłany: 23 marca 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobałyście postów od rana :-) ja też wrześniowa, urodziny i ślub :-)

Lollita, trzymamy kciuki :-)

Lunna lubi tę wiadomość

• lollita Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2017, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ślub oczywiście ze wrzesień 5:)

Lunna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że we wrześniu będzie impreza, za imprezą :D

• amica Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Dziewczyny wrzesień jest świetnym pomysłem na melanż! :D Ale coś czuję że zamiast winka będzie sok wiśniowy a przystawką będą ogórki haha nie mogę z was :D Jestem chora i siedzę w domu a dzięki wam się ani nie nudzę a do tego cały czas się śmieje :D Wyobraźcie sobie: cały nasz wątek, jedne będą już z dzidziusiem na rękach, drugie z balonami pod brzuchem, a trzecie jeszcze z małym brzuchaczem ale już z lokatorem , super wizja!
    Bardzo mi się podoba ta wizja :) my też we wrześniu będziemy mieli rocznicę ślubu:)

Lunna lubi tę wiadomość

"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Ja 9 września mam ślub szwagierki ;) tak więc hehe ;) <3

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Sabinkak Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie już oficjalnie @ zawitała, więc możesz mnie wpisać na testowanie 19 kwietnia i wizytę u lekarza na 12 kwietnia.
    A ja we wrześniu syna urodziłam :)

Jaspis, Aika lubią tę wiadomość

ca5c089614.png

morfologia nasienia 0% :(

październik - startujemy z ivf :)
    18.10 - punkcja, mamy 7 jajeczek
    Tylko 2 zarodeczki :( od 20 października z mamusią :)
    28.10 piękne dwie kreseczki :)
  • Aika Autorytet

Wysłany: 23 marca 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaaa dziewczyny no nieźle! Widzę że wrzesień jest naszym miesiącem hahah :D Ja wtedy też mam urodziny :P

Dziewczyny, temperatura raczej na owulację nie wskazuje a piersi bolą mnie od ok. 2-3 dni, miałam okropne bóle jajników i ogólnie owulacyjne, które teraz już przeszły... I jak tu nie zwariować? :/ Co o tym sądzicie?

m85awv1.png
‹‹ 706 707 708 709 710 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ