Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja Wasze rocznice ślubu będę świętować ze swoimi urodzinami.
17.09
Spotkajmy się i zróbmy melanż życia! Chyba że wszystkie będziemy w ciąży, to spotkajmy się i stukajmy brzuszkami.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wyobrażacie sobie takie brzuchatki, które skaczą na siebie jak faceci na meczach?
A teraz wyobraźcie sobie, że jedzie w pociągu dziewczyna i cały czas śmieje się do telefonu - to właśnie ja, wariatka.Lunna, Jaspis lubią tę wiadomość
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
OLAM86 wrote:Lolitko kochana na co czekasz? Skoro masz 43 dzien cyklu, testy negatywne, beta negatywna to idź do ginekologa na wywołanie. Szkoda tracić kolejnych dni, tygodni. Ktoś miał podobna sytuacje w tym msc...4 cs:)
-
Ej ja sobie wyobrażam taką mniej agresywną bitwę na brzuchy; siła stuknięcia się brzuchem o brzuch powoduje utratę równowagi i upadek na mięciuchne łożko, powrót na nogi znów stuknięcie i znów na wyro.
i tak w kólko.
a wszędzie dookoła latają śledzie z czekoladą.
karollka29, Jaspis, anciaa lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:To ja Wasze rocznice ślubu będę świętować ze swoimi urodzinami.
17.09
Spotkajmy się i zróbmy melanż życia! Chyba że wszystkie będziemy w ciąży, to spotkajmy się i stukajmy brzuszkami.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
marciaa wrote:Witam.
Moja prolaktyna wynosi w 3dc 925 przy normie do 627.
Także zrobię jeszcze badanie z progesteronem 7dpo sprawdzić czy to jednorazowy wybryk czy jednak nie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Wróblowa wrote:Ej ja sobie wyobrażam taką mniej agresywną bitwę na brzuchy; siła stuknięcia się brzuchem o brzuch powoduje utratę równowagi i upadek na mięciuchne łożko, powrót na nogi znów stuknięcie i znów na wyro.
i tak w kólko.
a wszędzie dookoła latają śledzie z czekoladą.
Haha! O wyobraź sobie do tego, że w momencie stukniecia, dzieciaczki sobie piątkę przybijają przez brzuszkikarollka29 lubi tę wiadomość
-
Lunna wrote:Haha! O wyobraź sobie do tego, że w momencie stukniecia, dzieciaczki sobie piątkę przybijają przez brzuszki
Lunna lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dziewczyny wrzesień jest świetnym pomysłem na melanż!
Ale coś czuję że zamiast winka będzie sok wiśniowy a przystawką będą ogórki haha nie mogę z was
Jestem chora i siedzę w domu a dzięki wam się ani nie nudzę a do tego cały czas się śmieje
Wyobraźcie sobie: cały nasz wątek, jedne będą już z dzidziusiem na rękach, drugie z balonami pod brzuchem, a trzecie jeszcze z małym brzuchaczem ale już z lokatorem , super wizja!
Jaspis, karollka29, Lunna, amica, anciaa lubią tę wiadomość