Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie była to dieta wysoko białkowa po wypadku a wczesniej hmmm leki na pobudzenie łaknienia na początku bo czasem zapomniałam żeby coś zjeść przez cały dzień, po prostu nie czulam czasem. Po 30tce latwiej przytyc nawet z dobrym metabolizmem xD ja 5 lat temu jeszcze nie moglam ponad 60 mieć choćbym się nawciągała tony pizzy, coli itpfloreczka wrote:Lunna mi też lekarz powiedział, że powinnam przytyć, ale jak to zrobić, bo mi jakoś nie idzie.
-
Dziewczyny, proszę poradźcie co mam zrobić.
W 15 dc prawdopodobnie miałam owulację, teraz jest 22 dc (czyli 7 dpo) i od 3 dni mam plamienia
Do @ mam jeszcze tydzień.
W poprzednim cyklu miałam plamienia przez 5 dni przed @.
To drugi cykl gdzie mam plamienia. Nigdy wcześniej tak nie było i do tej pory wszystko było jak w zegarku.
Czy coś jest nie tak? - akurat teraz jak zaczęłam starania?
Czy to może być związane z TSH? Mam TSH 3 i endokrynolog zalecił mi branie euthyroxu ale biorę go dopiero od 2 dni.
Czy może to jest kwestia progesteronu (naczytałam się już w internecie)? Jeśli tak to co zrobić? Podobno progesteron należy badać w 7 dpo? A jakbym zbadała jutro (8dpo)? - no bo w sumie może lepiej nie czekać miesiąca żeby to zbadać?
Jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:23
-
Cześć.
Jestem nowa na forum. Leżę dziś w łóżku i ciągle myślę o tym czy udało się w tym cyklu...
Z resztą nie wiem jak mierzyć temperaturę, bo raz wstaję o 5, a raz o 7.
Poza tym od jutra dieta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:50
Ro lubi tę wiadomość
-
Hej.
Właśnie zamówiliśmy z mężem wakacje. Wplacilismy kasę i w związku z tym robimy przerwę w staraniach aż do sierpnia.
Postanowiliśmy spełnić marzenie i polecieć do Meksyku póki jesteśmy we dwoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:58
Jaspis, Lunna, Sun81, Mela89, Gigi, Ro, Anna6, anciaa, Kimmy, Dżoana89, Lorien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobietki.
Od czwartku biorę progesteron (orgametril) i czuję się okropnie. Ginka wypisala mi na zmniejszenie krwawień. Mam wszystkie objawy ciążowe, zawroty głowy, mdłości, wstręt do jedzenia, zatrzymanie wody w organizmie (brzuch mi się zrobił jak w 5 miesiącu ciąży) i jeszcze cała się trzęsę w środku. Okropne uczucie, sama nie wiem co mam ze sobą zrobić
nie wiem jak ja wytrzymam do końca cyklu.
-
Brawo!brawo!my zrobiliśmy tak w zeszlym roku w pazdzierniku:-)Doma90 wrote:Hej.
Właśnie zamówiliśmy z mężem wakacje. Wplacilismy kasę i w związku z tym robimy przerwę w staraniach aż do sierpnia.
Postanowiliśmy spełnić marzenie i polecieć do Meksyku póki jesteśmy we dwoje.
Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs

my juz dzis ,,zrobiliśmy swoje" 

Wszystkie poszły się cieszyć pogodą? :*

U rodziców chmury a u nas słoneczko