Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
floreczka wrote:Lunna mi też lekarz powiedział, że powinnam przytyć, ale jak to zrobić, bo mi jakoś nie idzie.
-
Dziewczyny, proszę poradźcie co mam zrobić.
W 15 dc prawdopodobnie miałam owulację, teraz jest 22 dc (czyli 7 dpo) i od 3 dni mam plamieniaDo @ mam jeszcze tydzień.
W poprzednim cyklu miałam plamienia przez 5 dni przed @.
To drugi cykl gdzie mam plamienia. Nigdy wcześniej tak nie było i do tej pory wszystko było jak w zegarku.
Czy coś jest nie tak? - akurat teraz jak zaczęłam starania?
Czy to może być związane z TSH? Mam TSH 3 i endokrynolog zalecił mi branie euthyroxu ale biorę go dopiero od 2 dni.
Czy może to jest kwestia progesteronu (naczytałam się już w internecie)? Jeśli tak to co zrobić? Podobno progesteron należy badać w 7 dpo? A jakbym zbadała jutro (8dpo)? - no bo w sumie może lepiej nie czekać miesiąca żeby to zbadać?
Jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:23
-
Cześć.
Jestem nowa na forum. Leżę dziś w łóżku i ciągle myślę o tym czy udało się w tym cyklu...
Z resztą nie wiem jak mierzyć temperaturę, bo raz wstaję o 5, a raz o 7.
Poza tym od jutra dieta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:50
Ro lubi tę wiadomość
-
Hej.
Właśnie zamówiliśmy z mężem wakacje. Wplacilismy kasę i w związku z tym robimy przerwę w staraniach aż do sierpnia.
Postanowiliśmy spełnić marzenie i polecieć do Meksyku póki jesteśmy we dwoje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 17:58
Jaspis, Lunna, Sun81, Mela89, Gigi, Ro, Anna6, anciaa, Kimmy, Dżoana89, Lorien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobietki.
Od czwartku biorę progesteron (orgametril) i czuję się okropnie. Ginka wypisala mi na zmniejszenie krwawień. Mam wszystkie objawy ciążowe, zawroty głowy, mdłości, wstręt do jedzenia, zatrzymanie wody w organizmie (brzuch mi się zrobił jak w 5 miesiącu ciąży) i jeszcze cała się trzęsę w środku. Okropne uczucie, sama nie wiem co mam ze sobą zrobićnie wiem jak ja wytrzymam do końca cyklu.
-
Doma90 wrote:Hej.
Właśnie zamówiliśmy z mężem wakacje. Wplacilismy kasę i w związku z tym robimy przerwę w staraniach aż do sierpnia.
Postanowiliśmy spełnić marzenie i polecieć do Meksyku póki jesteśmy we dwoje.Lunna lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs