Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A no to spoko, nie będziesz sobie przez następne dni nabijać do głowy, tylko od razu wyjaśnisz sprawę.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Ale zgarne opierdziel... właśnie zrobiłam bete. Oczywiście gdybym nie zasnęła znowu jal maz pojechal na basen to bym zrobila wcześniej wiec wyniki najwcześniej o 20 najsalej o 8 rano beda.. ale juz wytrzymac z tymi dreszczami i kaszlem nie moge. Nie chce brac leku, ktory mi pomoze a nie wolno go w ciazy brac.. pewnie za wczesnie ale wg moich obliczen jest 13d po mega szczycie sluzu, a 10 po suszy posluzowej.. przynajmniej moze w weekend nie bede juz schizowac czy ciaza czy nie bo dla chrzesniaczki zaraz tort musze piec xD
Jadę kupić jakieś słodkie skarpetki niemowlaczokowe. Jak się okaże ze beta wyższa to dam mężowi zapakowanko żeby miał niespodziankowoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 14:54
Jaspis, anciaa, Anna6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna w takim razie mocno kciuki wszystkie trzymamy
.
A ja pewnie nie poszaleje w weekend. Jedyne co to moja sumie na spacer wyciagniemy żeby się wybiegala. Z takim kaszlem to do ludzi nie bardzo mogę wyjść
. A tak mi brakuje ludzi
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Mnie tez korci zrobienie bety ale po pierwsze chora jestem wiec to sie mija z celem a po drugie nie chce znowu się nakręcąc ze może może jednak. Tym razem poczekam do terminu @ i zobaczymy
. Ale Tobie Luna życzę powodzenia z beta
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunna to trzymamy kciuki! To byłby bardzo pozytywny koniec miesiąca
Moje plany na weekend? Cała sobota i niedziela na uczelniA mąż chyba do rodziców jedzie pomagać to dodatkowo na sobotni wieczór zostanę sama w mieszkaniu ;p Pyknę sobie jakieś winko
Powiedzcie mi jak pokonać w sobie lenia? Wysprzątałam łazienkę i do ogarnięcia mam jeszcze 2 pokoje, ale zaległam na kanapie i podnosić mi się nie chce. Ratunku, potrzebuję kopa w d... !Lunna lubi tę wiadomość